Jump to content
BulForum.com

Продава се VW GOLF 2 1.6 (GTD)

Recommended Posts

Марка : VW

Модел : GOLF 2

Двигател : 1.6 (GTD)

Гориво : Diesel

Мощност : 55 kw – 75 ps

Пробег : 207 000 km

Година : 1986

Врати : 4+1

! Забележка - Ново динамо, Нови АМОРТИСЬОРИ, Сменени ремъци, филтри и масло.

! Централно + аларма + имобилайзер.

! Платена гражданска + данък + преглед за 2005 г.

Цена 3000 лв

Моля само зайнтересованите да пишат по темата или на пм !!!

Основен ремонт на двигателя правен ли е?

А липсата на интерес аз си го обяснявам с факта, че от 1986 до 2005 са 19 години.

Пък и парите й не са малко ;)

Dvigatelq ne e otvariant vsichko drugo e prepipano. Natisal sam q 170 po magistralata pri razhod 7/100 nafta vse pak e turbo dizel. cenata moje da se komentira, no drugoto keoto e 4 vrati e ima centralno ima i alarma 2 distancionni 2 klucha to samo gumite sa i 200 kinta :) vvzel sam go za 2500 do tuk mi e stapil na 3500 davam go za 3000 lv poradi fakta che imam oferta za druga kola. Cenata podleji na komentar, no za 2 bona nqma da go dam :))

Дам... днес я видях колата. Понеже имам желание да взема някаква колица бих казал, че двигателя и наистина е в отлично състояние. Общо взето външният й вид като за годинките става. Въпроса е, че едва ли струва 3000лв., но за 2700-2800лв. става. Колата си заслужава, ама ще събера още малко пари и ще взема нещо по-добро. :)

Надявам се да съм помогнал на някой с избора.

Мухахахаах абе стига смях бре.. в Германия вече забраняват Голф 3 и от 2006-та година ще ги дават без пари немците дето искат да се отърват от тях ти ми продаваш Голф2 на двайсет години за 2800лв... поне човек като продава нещо да помисли малко ... за толкова пари можеш да си вземеш много по-добра кола. Голф2 средна цена за Б-г е 1000 - 1600 лева. Успехи в продажбата..които я купи няма нужда на Никулден да яде обичайното меню :P

Мухахахаах абе стига смях бре.. в Германия вече забраняват Голф 3 и от 2006-та година ще ги дават без пари немците дето искат да се отърват от тях ти ми продаваш Голф2 на двайсет години за 2800лв... поне човек като продава нещо да помисли малко ... за толкова пари можеш да си вземеш много по-добра кола. Голф2 средна цена за Б-г е 1000 - 1600 лева. Успехи в продажбата..които я купи няма нужда на Никулден да яде обичайното меню :P

Нещо се бъркаш с цените на колите...

Щото преди няколко месеца продадох Голф 2 бензин без аларма, централно, имобилайзер 87-а за 2300 и то без да съм и сменял 100 неща. 1000 лева - успех!

Айде не му пълнете на човека темата с глупости, като не ви харесва цената си мълчете и толкова. Който наистина е тръгнал да си купува кола ще иде, ще я огледа и ще я спазари за по-малко, стига сте си правили само гаргара тука...специално по темите за продажба на автомобили съм сигурен, че 75% от хората, писали глупости даже нямат книжки.

Хора тoва си е демокрация , който за колкотo иска за толкова ще продава , ако иска може и за 10 000 лв. да продава стига да има кой да го купи ... :rolleyes: :punk

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...