Antares Posted April 12, 2005 Share Posted April 12, 2005 Задължително е да е удобрен от МОН. Желателно е да е от последните 2-3 (максимум 4) години. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ghetto_Freak Posted April 12, 2005 Share Posted April 12, 2005 а ще лажеш ли издателите ? то май не е само един или два одобрени от МОН Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted April 13, 2005 Author Share Posted April 13, 2005 Ами учебника ми трябва за самопотготовка. Имам всички останали без 8-ми клас. Останалите ми са до един Издателство Булвест, на Максим Максимов и Георгиос Христакудис. Такъв би бил идеален. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JORDANRAW Posted April 13, 2005 Share Posted April 13, 2005 На Максимов и Христаклудис у4ебника си е поне от 6 годинки когато бях аз в 8-ми клас си беше пак тои(а сега сам втори курс във висшето)Тъи 4е пробваи по сергииките около гарата .Аз го имам ама е много добър, както и тези от тях за 9 и 10 клас.Този е зелен просто перфектен (Щом помня о6те авторите представете си) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ex-impo Posted April 13, 2005 Share Posted April 13, 2005 до колкото си спомням имам един на Максимов за 8ми клас но требе да го намеря.ше погледна тая вечер и ако го намеря ще ти пиша Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.