Antares Posted April 12, 2005 Share Posted April 12, 2005 Знам, че Descriptiona звучи тъпо, но не можах да го формулирам по-добре. Преди време един приятел ми беше показал програма, в която като заредиш определена песен (специален за самата програма формат) и можеш да отделиш бас, соло, ритъм китарите, барабани, клавири и да върви само определен инструмент. В сайта, от който беше свалена програмата имаше хиляди парчета, преобразувани в специалния формат, така че да може да ги пуснеш с програмата. Искрено бих бил благодарен, ако някой я знае таз програмка (сайта) да ми я каже. Мен по принцип ме интересуват барабаните, свиря горе-долу, започнах репетиции с една група, но не им знам репертуара от кавъри и сега се мъча по Winamp със слушалки на главата да възтановявам и уча перкусиите. Ако някой може да ми помогне със практически съвет - също бих му бил АДСКИ благодарен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
makatol Posted April 12, 2005 Share Posted April 12, 2005 Може би Guitar.Pro.v4.1 Табс има на http://www.mysongbook.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted April 13, 2005 Author Share Posted April 13, 2005 А! Точно за тях ставаше въпрос! Изключително много съм ти благодарен! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.