firmajiq Posted April 12, 2005 Share Posted April 12, 2005 Става дума за нещо такова: (из нета има огромно количество информация за модела, това е една от първите страници на която попаднах) Точните параметри са следните: Pentium III / 650MHz HDD 12.0 GB DVD, няма FDD RAM 128MB Modem&Lan Video Memory 8MB + TV-Out 14" TFT Портове: serial, paralel, VGA, PS2, USB, Docking station, IRda, Mic&Spk Има зарядно и батерия, която зарежда и държи 1.5 часа. По външния вид - единствената забележка са липсващите капачета на PCMCIA слотовете, иначе е перфектно запазен. Има една особеност (не знам дали е дефект, за първи път срещам такъв случай), но когато е работил на батерия и се включи към тока, НЕ започва ВЕДНАГА да зарежда батерията, а след 1-2 часа. След това си я зарежда докрай без проблеми. Затова лаптопа се продава на цена като за без батерия (приемаме, че е дефектна, а това че зарежда - е бонус ) Цена - 575 лв. По желание към лаптопа мога да прибавя и външно USB флопи - цена самостоятелно 50 лв, в комплект с лаптопа - 45 лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikolaz Posted April 12, 2005 Share Posted April 12, 2005 имам интерес към батерията ,ако наистина работи 1.5h давам 90лв ,мисля че цената е разумна Link to comment Share on other sites More sharing options...
firmajiq Posted April 12, 2005 Author Share Posted April 12, 2005 Цената е супер, ама не съм сигурен дали батерията е наред, да не те подведа нещо... Ако можеш, донеси си лаптопа да я тестваме и тогава ще я вземеш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikolaz Posted April 12, 2005 Share Posted April 12, 2005 Днес нямам време, зашто сега не е изпробваш на твоя и да ми кажеш колко кара моя модел е същия. За да знам дали да доида. ако наистина ми кажеш задоволителен разултат ще доида да е пробвам. Мерси предварително. Link to comment Share on other sites More sharing options...
drax Posted April 12, 2005 Share Posted April 12, 2005 Интересувам се. Имаш ЛС. Link to comment Share on other sites More sharing options...
firmajiq Posted April 12, 2005 Author Share Posted April 12, 2005 @drax - ами нямам РМ. @nikolaz - при начално състояние и включено зарядно индикатора на батерията показваше 100%, и на лаптопа - също, при измъкване на буксата на захранването, батерията изведнъж падна на 95%, след това час и половина държах лаптопа на screensaver и батерията стигна до 23%, пишеше че остават още 25 минути според ХР-то. След това при включване на адаптера започна веднага да зарежда (странно, преди започваше след известно време, но сега изключих хибернацията). Така че батерията държи 1.5 ч в леко натоварен режим - все пак screensaver-а е 3D Flower със включени всички най-тежки настройки. Ако обаче се появи клиент за целия лаптоп, предпочитам да го дам в комплект. Link to comment Share on other sites More sharing options...
firmajiq Posted April 12, 2005 Author Share Posted April 12, 2005 Продаден на @drax - честито Моля затворете темата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.