Jump to content
BulForum.com

Продавам лаптоп Compaq Armada M700

Recommended Posts

Става дума за нещо такова: (из нета има огромно количество информация за модела, това е една от първите страници на която попаднах)

Точните параметри са следните:

Pentium III / 650MHz

HDD 12.0 GB

DVD, няма FDD

RAM 128MB

Modem&Lan

Video Memory 8MB + TV-Out

14" TFT

Портове: serial, paralel, VGA, PS2, USB, Docking station, IRda, Mic&Spk

Има зарядно и батерия, която зарежда и държи 1.5 часа.

По външния вид - единствената забележка са липсващите капачета на PCMCIA слотовете, иначе е перфектно запазен.

Има една особеност (не знам дали е дефект, за първи път срещам такъв случай), но когато е работил на батерия и се включи към тока, НЕ започва ВЕДНАГА да зарежда батерията, а след 1-2 часа. След това си я зарежда докрай без проблеми.

Затова лаптопа се продава на цена като за без батерия (приемаме, че е дефектна, а това че зарежда - е бонус :) )

Цена - 575 лв.

По желание към лаптопа мога да прибавя и външно USB флопи - цена самостоятелно 50 лв, в комплект с лаптопа - 45 лв.

Цената е супер, ама не съм сигурен дали батерията е наред, да не те подведа нещо...

Ако можеш, донеси си лаптопа да я тестваме и тогава ще я вземеш.

Днес нямам време, зашто сега не е изпробваш на твоя и да ми кажеш

колко кара моя модел е същия. За да знам дали да доида.

ако наистина ми кажеш задоволителен разултат ще доида да е пробвам.

Мерси предварително.

@drax - ами нямам РМ.

@nikolaz - при начално състояние и включено зарядно индикатора на батерията показваше 100%, и на лаптопа - също, при измъкване на буксата на захранването, батерията изведнъж падна на 95%, след това час и половина държах лаптопа на screensaver и батерията стигна до 23%, пишеше че остават още 25 минути според ХР-то. След това при включване на адаптера започна веднага да зарежда (странно, преди започваше след известно време, но сега изключих хибернацията). Така че батерията държи 1.5 ч в леко натоварен режим - все пак screensaver-а е 3D Flower със включени всички най-тежки настройки.

Ако обаче се появи клиент за целия лаптоп, предпочитам да го дам в комплект.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...