Jump to content
BulForum.com

Търся си котенце

MJ-23

Recommended Posts

Пич, на тебе определено нещо ти има! Или си хвани приятелка, или скъсай с настоящата на момента!

Абе не разбирам много от котки, даже хич, ама сиямските котки не са ли бая проклети? Тва да си я гушкаш, мачкаш и т.н., накратко да я разнасяш като пръскачка из лозе няма да стане. По-добре перскийска. Те са по-симпатични пък и са по-безхарактерни :)

Години наред вкъщи сме имали котки и ги обожавах...................докато не си взехме сиамска.Толкова злобно животно не бях виждала.Взимай котка но НЕ сиамска,тва с персийската е добра идея:)

Преди седмица една от котките ни роди и сега си имаме едно мъъъъничко черничко бубълче, на което търсим стопанин.

Порода...хм, нямам идея :) Определено не е сиамско обаче. Ако има интерес, пишете.

Преди седмица една от котките ни роди и сега си имаме едно мъъъъничко черничко бубълче, на което търсим стопанин.  Порода...хм, нямам идея  Определено не е сиамско обаче. Ако има интерес, пишете.

Ами всъщност обявата я пусна един приятел от мое име Той иска сиямка защото до сега е имал вече 3 Но тъй като няма изгледи да намерим го интересува за това черничко "бубълче" :D Ако все още го даваш кажи как може да се разберем

Аим то е още съвсем мъничко и поне още 3-4 седмици трябва да е при майка си. Ако му се чака на твоя приятел, негово ще е :)

Мога да го снимам, ако има интерес.

Виж ей ТУК :D Може да си харесаш нещо,доставят животинките и в Пловдив :rolleyes:

----off-----

Забележете на немските овчарки в дясно като кликенте към какъв линк е хипервръзката - C:\Documents and Settings\Administrator\Desktop\nemski_b.jpg

:punk :lol:

Абе не разбирам много от котки, даже хич, ама сиямските котки не са ли бая проклети? Тва да си я гушкаш, мачкаш и т.н., накратко да я  разнасяш като пръскачка из лозе няма да стане. По-добре перскийска. Те са по-симпатични пък и са по-безхарактерни :)

еееееееее много грешиш ...аз си имам сиямка и си я трерирам като плюшена играчка .....и веднеж не ми е посегнала (само чат пат се заиграва и почва да хапе леко)

Абе не разбирам много от котки, даже хич, ама сиямските котки не са ли бая проклети? Тва да си я гушкаш, мачкаш и т.н., накратко да я  разнасяш като пръскачка из лозе няма да стане. По-добре перскийска. Те са по-симпатични пък и са по-безхарактерни :)

Персийките обаче искат много ресане,много чистене на очите..С една дума по-проблемни са в здравословно отношение.Вземи си една дворняшка.Ще ти е признателна ,че си я прибрал докато е жива. :rolleyes:

Mnogo dobre si pomisli dali iskash siamka, zashtoto sam imal, imal sam i priateli sas siamki, mnogo sa kovarni i loshi, da ne kasvam zli.

Всичко зависи до голяма степен и от стопанина,аз имам две женски сиамки и до сега не съм имал никакъж проблем с тях ,много са мили

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...