MJ-23 Posted April 12, 2005 Share Posted April 12, 2005 Здрасти пичове (пички) търся си сиямка женска мъниче да си го обичкам аи помогнете че умирам Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorkie Posted April 13, 2005 Share Posted April 13, 2005 Пич, на тебе определено нещо ти има! Или си хвани приятелка, или скъсай с настоящата на момента! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leper_Messiah Posted April 14, 2005 Share Posted April 14, 2005 Абе не разбирам много от котки, даже хич, ама сиямските котки не са ли бая проклети? Тва да си я гушкаш, мачкаш и т.н., накратко да я разнасяш като пръскачка из лозе няма да стане. По-добре перскийска. Те са по-симпатични пък и са по-безхарактерни Link to comment Share on other sites More sharing options...
teddy Posted April 14, 2005 Share Posted April 14, 2005 Години наред вкъщи сме имали котки и ги обожавах...................докато не си взехме сиамска.Толкова злобно животно не бях виждала.Взимай котка но НЕ сиамска,тва с персийската е добра идея Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted April 14, 2005 Share Posted April 14, 2005 Преди седмица една от котките ни роди и сега си имаме едно мъъъъничко черничко бубълче, на което търсим стопанин. Порода...хм, нямам идея Определено не е сиамско обаче. Ако има интерес, пишете. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEMO Posted April 14, 2005 Share Posted April 14, 2005 Здрасти пичове (пички) търся си сиямка женска мъниче да си го обичкам аи помогнете че умирам <{POST_SNAPBACK}> Виж ей ТУК Може да си харесаш нещо,доставят животинките и в Пловдив Link to comment Share on other sites More sharing options...
MJ-23 Posted April 14, 2005 Author Share Posted April 14, 2005 Преди седмица една от котките ни роди и сега си имаме едно мъъъъничко черничко бубълче, на което търсим стопанин. Порода...хм, нямам идея Определено не е сиамско обаче. Ако има интерес, пишете. Ами всъщност обявата я пусна един приятел от мое име Той иска сиямка защото до сега е имал вече 3 Но тъй като няма изгледи да намерим го интересува за това черничко "бубълче" Ако все още го даваш кажи как може да се разберем Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted April 14, 2005 Share Posted April 14, 2005 Аим то е още съвсем мъничко и поне още 3-4 седмици трябва да е при майка си. Ако му се чака на твоя приятел, негово ще е Мога да го снимам, ако има интерес. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEFARIOUS Posted April 14, 2005 Share Posted April 14, 2005 Виж ей ТУК Може да си харесаш нещо,доставят животинките и в Пловдив <{POST_SNAPBACK}> ----off----- Забележете на немските овчарки в дясно като кликенте към какъв линк е хипервръзката - C:\Documents and Settings\Administrator\Desktop\nemski_b.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Otli4nik Posted April 16, 2005 Share Posted April 16, 2005 Виж тук Това ще ти е от полза! Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightWolf Posted April 16, 2005 Share Posted April 16, 2005 Абе не разбирам много от котки, даже хич, ама сиямските котки не са ли бая проклети? Тва да си я гушкаш, мачкаш и т.н., накратко да я разнасяш като пръскачка из лозе няма да стане. По-добре перскийска. Те са по-симпатични пък и са по-безхарактерни <{POST_SNAPBACK}> еееееееее много грешиш ...аз си имам сиямка и си я трерирам като плюшена играчка .....и веднеж не ми е посегнала (само чат пат се заиграва и почва да хапе леко) Link to comment Share on other sites More sharing options...
jadi Posted April 17, 2005 Share Posted April 17, 2005 Абе не разбирам много от котки, даже хич, ама сиямските котки не са ли бая проклети? Тва да си я гушкаш, мачкаш и т.н., накратко да я разнасяш като пръскачка из лозе няма да стане. По-добре перскийска. Те са по-симпатични пък и са по-безхарактерни <{POST_SNAPBACK}> Персийките обаче искат много ресане,много чистене на очите..С една дума по-проблемни са в здравословно отношение.Вземи си една дворняшка.Ще ти е признателна ,че си я прибрал докато е жива. Link to comment Share on other sites More sharing options...
doctora Posted April 17, 2005 Share Posted April 17, 2005 Mnogo dobre si pomisli dali iskash siamka, zashtoto sam imal, imal sam i priateli sas siamki, mnogo sa kovarni i loshi, da ne kasvam zli. Link to comment Share on other sites More sharing options...
baistiv Posted April 17, 2005 Share Posted April 17, 2005 Mnogo dobre si pomisli dali iskash siamka, zashtoto sam imal, imal sam i priateli sas siamki, mnogo sa kovarni i loshi, da ne kasvam zli. <{POST_SNAPBACK}> Всичко зависи до голяма степен и от стопанина,аз имам две женски сиамки и до сега не съм имал никакъж проблем с тях ,много са мили Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.