Jump to content
BulForum.com

Informaciq za vidove transformatori

Recommended Posts

ta zna4i v google ne mi otkriva ni6to samo nqkvi firmi deto gi pravqt ]

trqbva mi za doklad po fizika

ne taq enciklopediq e 3.5 Gb

az do utre li da q teglq pa kvo utre cqla sedmica

are kajete plsss asko nqkoi e nameril plssss mnogo vi molq ve4e 5 sita preropvih i se nqkvi firmi mi izlizat trqbvat mi prosto vidovete transformatori

are kajete plsss asko nqkoi e nameril plssss mnogo vi molq ve4e 5 sita preropvih i se nqkvi firmi mi izlizat trqbvat mi prosto vidovete transformatori

probvai po dobriq star na4in v bibliotekata na u4ili6teto ;) tova e nai lesniq i dobar na4in osven ako ne si re6il da darpash re4nici :wacko: Uspeh

v u4ebnika proveri li

Учебник по "Електрически машини" ще ти свърши работа, ако ти трябват общи работи, защото в действителнос не си споменал показател според който да класифицираш различните видове трансформатори. Най - общо се разделят на трансформатори за постояно и променливо напрежение, или на напреженови и токови, също така на трансформатори, автотрансформатори, измервателни и електронни трансформатори, или на трансформатори за ниско, средно, високо и ултра високо напрежение, може да се разграничат видове и според групата на свързване и т.н. :wacko: но това едвали е достатъчно :bgrin: , Темата е доста обширна и в интернет едвали ще намериш нещо :(

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...