mortal_dreams Posted April 12, 2005 Share Posted April 12, 2005 ta zna4i v google ne mi otkriva ni6to samo nqkvi firmi deto gi pravqt ] trqbva mi za doklad po fizika Link to comment Share on other sites More sharing options...
sharky88 Posted April 12, 2005 Share Posted April 12, 2005 mi nz. Drupni si nekvi enciklopedi. mislq 4e v Encarta-ta moje i da ima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mortal_dreams Posted April 12, 2005 Author Share Posted April 12, 2005 ne taq enciklopediq e 3.5 Gb az do utre li da q teglq pa kvo utre cqla sedmica are kajete plsss asko nqkoi e nameril plssss mnogo vi molq ve4e 5 sita preropvih i se nqkvi firmi mi izlizat trqbvat mi prosto vidovete transformatori Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amigo Posted April 14, 2005 Share Posted April 14, 2005 kaji za kakvo transformatori az imam lekcii Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted April 14, 2005 Share Posted April 14, 2005 are kajete plsss asko nqkoi e nameril plssss mnogo vi molq ve4e 5 sita preropvih i se nqkvi firmi mi izlizat trqbvat mi prosto vidovete transformatori <{POST_SNAPBACK}> probvai po dobriq star na4in v bibliotekata na u4ili6teto tova e nai lesniq i dobar na4in osven ako ne si re6il da darpash re4nici Uspeh v u4ebnika proveri li Link to comment Share on other sites More sharing options...
eek Posted April 16, 2005 Share Posted April 16, 2005 Учебник по "Електрически машини" ще ти свърши работа, ако ти трябват общи работи, защото в действителнос не си споменал показател според който да класифицираш различните видове трансформатори. Най - общо се разделят на трансформатори за постояно и променливо напрежение, или на напреженови и токови, също така на трансформатори, автотрансформатори, измервателни и електронни трансформатори, или на трансформатори за ниско, средно, високо и ултра високо напрежение, може да се разграничат видове и според групата на свързване и т.н. но това едвали е достатъчно , Темата е доста обширна и в интернет едвали ще намериш нещо Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.