trifon Posted April 12, 2005 Share Posted April 12, 2005 64 мб вградена памет слот за карта комплекта включва player-a, няма абсолютно никакви проблеми и дефекти силиконовия калъф 3 броя слушалки, от които 2 прекъснати долу в буксите и едни гадни работещи... нещо не ми вървеше в слушалките само ги късам... иначе едните са си оригиналните и са супер яки с вибрация на баса, а другите са панасоник оригинални кабел за връзка с ПК Диск с драйвери Зарядно с 4 броя презареждаеми батерии Цена : 80 лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ Mighty K Posted April 12, 2005 Share Posted April 12, 2005 какво значи вибрация на баса бе човек А... има ли аудио вход от който да записва директно? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lubo1972 Posted April 12, 2005 Share Posted April 12, 2005 Хайде малко повечко инфо да дадеш, че нещо не мога да намеря из нет-а, явно е доста старичко, обаче ревютата са му добри за качеството на звука. Да кажеш може ли да записва , т.е. дали има микрофон и друго, в МР3 формат ли се качват файловете или ги конвертира в друг формат? Също и вариант без зарядното ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deathzone Posted April 12, 2005 Share Posted April 12, 2005 Колко памет може да му се сложи? Link to comment Share on other sites More sharing options...
trifon Posted April 12, 2005 Author Share Posted April 12, 2005 значи :-) пъво за вибрация на баса в слушалките е като удари баса и вибрира слушалката и е много яко второ не може да записва няма диктофон файловете се качват в мп3 формат. може да се намаля бит рейта за да се пести място на 96 кбпс се качват 20-22 песни и е супер доволно качество всичко трето и идея нямам колко макс. памет може да му се сложи :/ http://www.mp3newswire.net/stories/2001/kazoo.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ghetto_Freak Posted April 12, 2005 Share Posted April 12, 2005 малко отклонение кфи парички искаш на един чифт слушалки ако ги продаваш поотделно де Link to comment Share on other sites More sharing options...
trifon Posted April 12, 2005 Author Share Posted April 12, 2005 малко отклонение кфи парички искаш на един чифт слушалки ако ги продаваш поотделно де <{POST_SNAPBACK}> ами то два чифта са наполовина работищи а другите са от 2 лева така че мисля ... няма смисъл нито за теб нито за мен Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ghetto_Freak Posted April 12, 2005 Share Posted April 12, 2005 ами то два чифта са наполовина работищи а другите са от 2 леватака че мисля ... няма смисъл нито за теб нито за мен <{POST_SNAPBACK}> ок ! благодаря Link to comment Share on other sites More sharing options...
trifon Posted April 14, 2005 Author Share Posted April 14, 2005 75 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KingNothing Posted April 14, 2005 Share Posted April 14, 2005 Аве това бая големичко ми изглежда... ебати, че той е дебел колкото е и е широк ве... Асега да те питам имаш ли си напредстава колко тежи??? (това сериозно питам...) и дали като си го бучна в джоба няма да изглежда все едно имам паве в гащите... :ph34r: А-а-а-а забравих с какви карти бачка а?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
trifon Posted April 14, 2005 Author Share Posted April 14, 2005 Аве това бая големичко ми изглежда... ебати, че той е дебел колкото е и е широк ве...Асега да те питам имаш ли си напредстава колко тежи??? (това сериозно питам...) и дали като си го бучна в джоба няма да изглежда все едно имам паве в гащите... :ph34r: А-а-а-а забравих с какви карти бачка а?? <{POST_SNAPBACK}> hahahah със сигурност няма да го усетиш в джоба... според мен тежи не повече от ... 30-40 грама макс... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.