moninceto Posted April 11, 2005 Share Posted April 11, 2005 Абе що се вързвате толкова?Нали знаете куцо,кьораво сакато...Кво толкова подбирате?Да не се имате за Ален Делон?Кво толковаКвото падне вечерта-няма да го върнем де!Само ще регулираме с ракия.Пък и разправят ся било модерно да си би.Така съвсем няма да има кво дса връщате.Ама е опасно и не е за всеки.Не ви го препорчъчвам.Ама от мен да знаете-наи грозната жена е по красива от наи хубавия мъж. Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted April 11, 2005 Share Posted April 11, 2005 Del Link to comment Share on other sites More sharing options...
err0r^ Posted April 11, 2005 Share Posted April 11, 2005 moninceto ако може да ми обясниш каде е смисъла че не разбрах Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThE_UfO Posted April 11, 2005 Share Posted April 11, 2005 Ама от мен да знаете-наи грозната жена е по красива от наи хубавия мъж. <{POST_SNAPBACK}> Значи познаваш само грозни мъже, а ти сигурно си грозна жена @aph3x, shift+del Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE SHAMAN Posted April 11, 2005 Share Posted April 11, 2005 To заглавие ли е,какво е? "Който подбира,маструбира..."е най-тъпия принцип който съм чувал! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RedPicasso Posted April 11, 2005 Share Posted April 11, 2005 a sia de i v kraina smetka kvo imash predvid? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mortal_dreams Posted April 11, 2005 Share Posted April 11, 2005 VIJ tova TUK 6toto mai ima6 nujda a moninceto ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jorokal Posted April 11, 2005 Share Posted April 11, 2005 ААААА сетих се - това може би е с кого предпочиташ да спиш с грозна жена или с красив мъж. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RedPicasso Posted April 11, 2005 Share Posted April 11, 2005 ААААА сетих се - това може би е с кого предпочиташ да спиш с грозна жена или с красив мъж. <{POST_SNAPBACK}> moje i da si na prav pat Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEFARIOUS Posted April 11, 2005 Share Posted April 11, 2005 Може да пише простотии и да не знае къде точно, да не е чело това нещо правилата на форума, ма поне е наясно със себе си Link to comment Share on other sites More sharing options...
jorokal Posted April 11, 2005 Share Posted April 11, 2005 moje i da si na prav pat <{POST_SNAPBACK}> Дайте да налучкваме да видим кой ще познае. |Давайте предложения. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mimi_boq Posted April 11, 2005 Share Posted April 11, 2005 ААААА сетих се - това може би е с кого предпочиташ да спиш с грозна жена или с красив мъж. <{POST_SNAPBACK}> Хаха! Интересна формулировка на темата, хареса ми идеята ти! И, ако това е въпросът, то естествено, че с красив мъж! А що не и с двамата Поредната безмислена тема... Link to comment Share on other sites More sharing options...
err0r^ Posted April 11, 2005 Share Posted April 11, 2005 За сетен път се убеждавам колко проста може да е една п*тка Link to comment Share on other sites More sharing options...
jorji_s Posted April 11, 2005 Share Posted April 11, 2005 Ай стига бе, за първи път виждам тема , на която всички се чудят за кво точно се отнася Аз предполагам, че Монинцето просто е имало да казва нещо, каза го и край хаха Link to comment Share on other sites More sharing options...
RedPicasso Posted April 11, 2005 Share Posted April 11, 2005 Да не се имате за Ален Делон?Кво толковаКвото падне вечерта-няма да го върнем де!Само ще регулираме с ракия.Пък и разправят ся било модерно да си би.<{POST_SNAPBACK}> spored men ako ti se metne niakoe gei4e na vrata da ne my otkajesh moje pak i da barkam mai shte se polu4i glavoblaskanica Link to comment Share on other sites More sharing options...
mortal_dreams Posted April 11, 2005 Share Posted April 11, 2005 ne mi neznae kade i kak se pi6e i ovc**a se e zabludilai mesto ADDREPLY e dala NEWTOPIC Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deftur Posted April 11, 2005 Share Posted April 11, 2005 Link to comment Share on other sites More sharing options...
err0r^ Posted April 11, 2005 Share Posted April 11, 2005 ne mi neznae kade i kak se pi6e i ovc**a se e zabludilai mesto ADDREPLY e dala NEWTOPIC <{POST_SNAPBACK}> точно и аз тва си мислех Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jorkis Posted April 11, 2005 Share Posted April 11, 2005 Ай стига бе, за първи път виждам тема , на която всички се чудят за кво точно се отнася Аз предполагам, че Монинцето просто е имало да казва нещо, каза го и край хаха <{POST_SNAPBACK}> Много правилно 'каза го и край', само че след първото мнение се изредиха '100' човека и темата от безсмилена се превърна в още по-безмислена Според мен най-добрият отговор на такива теми е ignore (въпреки, че в този момент аз не съм най-добрият пример, но не се сдържах и писах ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boro Posted April 11, 2005 Share Posted April 11, 2005 ахахаах еййй откаченяциии не се издържате вече!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted April 11, 2005 Share Posted April 11, 2005 Според мен темата е : Би ли станал(а) БИ? Отговор: НЕ Link to comment Share on other sites More sharing options...
alex_2004 Posted April 11, 2005 Share Posted April 11, 2005 Ami ne znam kolko trqbva da sam pil 4e da naletq na nqkoi maj.Siguren sam 4e nqma tolkova rakiq v Balgaria Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deftur Posted April 11, 2005 Share Posted April 11, 2005 Липсва само ония с магарето! Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDFU Posted April 11, 2005 Share Posted April 11, 2005 Липсва само ония с магарето! <{POST_SNAPBACK}> Идем Link to comment Share on other sites More sharing options...
redmadman Posted April 11, 2005 Share Posted April 11, 2005 За първи път виждам такава тема интересно ми е да разбера за кво става въпрос защото колкото и да мисля не мога да се сетя сам моля тайте жокер Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.