sasquatch Posted April 11, 2005 Share Posted April 11, 2005 http://realdeephouselovers.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
err0r^ Posted April 11, 2005 Share Posted April 11, 2005 karaman напълно съм съгасен с твоето мнение! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flameseeker Posted April 11, 2005 Share Posted April 11, 2005 Не че нещо ама, дай малко повече информация за тоя клуб. Ако знаеш де. Кои е, с какво се занимава, защо искат да го закрият... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Loserka Posted April 11, 2005 Share Posted April 11, 2005 mi az ne sam mnogo saglasna s horata po-gore spored men comicsite sa neshto veliko i ima smisal da se pomaga na horata koito iskat da se razvivat v tazi oblast,nezavisimo ot koi grad sa tapo e sq da se razdelqme na Varnenci i Plovdivci izobshto ima li nqkav smisal v tova ako mojeh 100% shtqh da pomogna be hora samo deto nqma s kvo(shtot sam tapo dete v 8klas) ako mojete pomognete be hora nishto nqma da vi stane Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE SHAMAN Posted April 11, 2005 Share Posted April 11, 2005 От къде пък накъде ще си давам ЕГН-то, това е поверителна информация!Егати и измамата и кво ме боли, тук сме само пловдивчани! Защо да милеем за Варненци, като и без това се имат за повече от нас ! <{POST_SNAPBACK}> Link to comment Share on other sites More sharing options...
wlado Posted April 11, 2005 Share Posted April 11, 2005 по ве4е инфо за клуба единствения добър клуб в момента в българиа канещ ежемесе4но какви ли не дйджей който НЕ миксират $алга и комерсиални и блудкави мелодийки.идва ли са дори филтхерхедз и микса го има в дата.бг само търсисх филтхеерхеадз .тея да си е*ат м****те ,макар 4е никога не съм бил в комикс тва е единствения клуб в Бг ставащ за нещо.аиде индиго го прежалихме ама ся и комикса тв а са само типи4ни бг глупости.само в бг се слу4ват тея лайнарщини Link to comment Share on other sites More sharing options...
err0r^ Posted April 11, 2005 Share Posted April 11, 2005 по ве4е инфо за клуба единствения добър клуб в момента в българиа канещ ежемесе4но какви ли не дйджей който НЕ миксират $алга и комерсиални и блудкави мелодийки.идва ли са дори филтхерхедз и микса го има в дата.бг само търсисх филтхеерхеадз .тея да си е*ат м****те ,макар 4е никога не съм бил в комикс тва е единствения клуб в Бг ставащ за нещо.аиде индиго го прежалихме ама ся и комикса тв а са само типи4ни бг глупости.само в бг се слу4ват тея лайнарщини <{POST_SNAPBACK}> Какво ти пука?Нали ПЛАЗМА си остава!Там не ходят ли ежемесечно световно известни диджей? Link to comment Share on other sites More sharing options...
eek Posted April 11, 2005 Share Posted April 11, 2005 За развитието на каква култура е важен този клуб, ами то клубове с лопата да ги ринеш, по скоро затварянето му ще удари някой в джоба, но на мен не ми пука . А и да гласувате да не се затваря без да сте стъпвали там..... може да е тъп и да трабва да се затвори Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasquatch Posted April 11, 2005 Author Share Posted April 11, 2005 Няма смисъл от коментари, не за това я пуснах темата - който има желание да даде своя глас за Comics - който не иска да не го прави, още повече аз очаквам че ще се интересеуват хора които са наясно за какво става дума - разни от сорта на "ама кво ми пука аз не го знам" не са изобщо на място - никой не ви е натиснал с вилата по врата да четете темата или да отваряте линка. Все има хора тук които са били там и искат пак да отидат - тази тема е насочена към тях. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pi4aga Posted April 11, 2005 Share Posted April 11, 2005 да го бяха направили да не се иска ЕГН-то бих гласувал,да бяха дали и няква информация на тоя смехотворен сайт-пак бих гласувал. ама при тва положение.....хех,някои друг път ще гласувам,надушвам някви измами тука Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasquatch Posted April 12, 2005 Author Share Posted April 12, 2005 Mahnali sa egn-to. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pi4aga Posted April 12, 2005 Share Posted April 12, 2005 в такъв случаи имат моята подкрепа Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.