Jump to content
BulForum.com

Помогнете на клуб Comics

sasquatch

Recommended Posts

mi az ne sam mnogo saglasna s horata po-gore :angry: spored men comicsite sa neshto veliko i ima smisal da se pomaga na horata koito iskat da se razvivat v tazi oblast,nezavisimo ot koi grad sa :( tapo e sq da se razdelqme na Varnenci i Plovdivci izobshto ima li nqkav smisal v tova :confused ako mojeh 100% shtqh da pomogna be hora samo deto nqma s kvo(shtot sam tapo dete v 8klas) :blink: ako mojete pomognete be hora nishto nqma da vi stane :cry

От къде пък накъде ще си давам ЕГН-то, това е поверителна информация!

Егати и измамата и кво ме боли, тук сме само пловдивчани! Защо да милеем

за Варненци, като и без това се имат за повече от нас !

:beerchug :beerchug :beerchug

по ве4е инфо за клуба единствения добър клуб в момента в българиа канещ ежемесе4но какви ли не дйджей който НЕ миксират $алга и комерсиални и блудкави мелодийки.идва ли са дори филтхерхедз и микса го има в дата.бг само търсисх филтхеерхеадз .тея да си е*ат м****те ,макар 4е никога не съм бил в комикс тва е единствения клуб в Бг ставащ за нещо.аиде индиго го прежалихме ама ся и комикса тв а са само типи4ни бг глупости.само в бг се слу4ват тея лайнарщини

по ве4е инфо за клуба единствения добър клуб в момента в българиа канещ ежемесе4но какви ли не дйджей който НЕ миксират $алга и комерсиални и блудкави мелодийки.идва ли са дори филтхерхедз и микса го има в дата.бг само търсисх филтхеерхеадз .тея да си е*ат м****те ,макар 4е никога не съм бил в комикс тва е единствения клуб в Бг ставащ за нещо.аиде индиго го прежалихме ама ся и комикса тв а са само типи4ни бг глупости.само в бг се слу4ват тея лайнарщини

Какво ти пука?Нали ПЛАЗМА си остава!Там не ходят ли ежемесечно световно известни диджей?

За развитието на каква култура е важен този клуб, ами то клубове с лопата да ги ринеш, по скоро затварянето му ще удари някой в джоба, но на мен не ми пука :pirate . А и да гласувате да не се затваря без да сте стъпвали там..... може да е тъп и да трабва да се затвори :devil

Няма смисъл от коментари, не за това я пуснах темата - който има желание да даде своя глас за Comics - който не иска да не го прави, още повече аз очаквам че ще се интересеуват хора които са наясно за какво става дума - разни от сорта на "ама кво ми пука аз не го знам" не са изобщо на място - никой не ви е натиснал с вилата по врата да четете темата или да отваряте линка. Все има хора тук които са били там и искат пак да отидат - тази тема е насочена към тях.

да го бяха направили да не се иска ЕГН-то бих гласувал,да бяха дали и няква информация на тоя смехотворен сайт-пак бих гласувал.

ама при тва положение.....хех,някои друг път ще гласувам,надушвам някви измами тука

Mahnali sa egn-to.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...