Jump to content
BulForum.com

Купувам електрическа китара

Recommended Posts

Купувам електрическа китара до към 70лв.

Информация къде може да има също би била полезна.Аз проверих в няколко магазина,но нямаше :( В единия ми казаха,че имало на скоро,но я продали :blink:

Аиде хора сега е времето да си продадете старите тупалки :) :punk :pirate

Сега, аз не знам къде си търсил, но единственият магазин (където можеш да намериш електрическа китара за 70-80 лв) за който се сещам в момента е "Дупката"... Той не се казва така де ама тама му викат :D

Намира се на ул. Иван Вазов - като тръгнеш от ДНА-то и продължиш надолу към централна гара там в дясно в едно от онези помещения които са полу-закопани в земята :) Но пък аз наскоро бях там и нямаше хубави китари, дори и нови...едно време бая се срещаха ама сега нещо ги няма...

Между другото чух че завод "Пълдин" (Пловдивски завод за китари :) ) пак са почнали работа ама не знам къде точно се намират...

Ако разучиш къде е иди, провери какво е положението и пиши, искам и аз да хвърля едно око... Пълдин-ките са яки китари, първата ми електрическа китара беше Пълдин - много бях доволен (която между другото купих от "Дупката"... :P )

Дано съм помогнал...

Ем баш в дупката проверих днес. Инъче знам само 2 магазина дето продават на старо. Другаде където и да съм питал никой не се занимава със стари китари :(

Ще зема да поразпитам за тоя завод :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...