Sempliok Posted April 11, 2005 Share Posted April 11, 2005 Купувам електрическа китара до към 70лв. Информация къде може да има също би била полезна.Аз проверих в няколко магазина,но нямаше В единия ми казаха,че имало на скоро,но я продали Аиде хора сега е времето да си продадете старите тупалки Link to comment Share on other sites More sharing options...
SomeoneElse Posted April 11, 2005 Share Posted April 11, 2005 Сега, аз не знам къде си търсил, но единственият магазин (където можеш да намериш електрическа китара за 70-80 лв) за който се сещам в момента е "Дупката"... Той не се казва така де ама тама му викат Намира се на ул. Иван Вазов - като тръгнеш от ДНА-то и продължиш надолу към централна гара там в дясно в едно от онези помещения които са полу-закопани в земята Но пък аз наскоро бях там и нямаше хубави китари, дори и нови...едно време бая се срещаха ама сега нещо ги няма... Между другото чух че завод "Пълдин" (Пловдивски завод за китари ) пак са почнали работа ама не знам къде точно се намират... Ако разучиш къде е иди, провери какво е положението и пиши, искам и аз да хвърля едно око... Пълдин-ките са яки китари, първата ми електрическа китара беше Пълдин - много бях доволен (която между другото купих от "Дупката"... ) Дано съм помогнал... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sempliok Posted April 11, 2005 Author Share Posted April 11, 2005 Ем баш в дупката проверих днес. Инъче знам само 2 магазина дето продават на старо. Другаде където и да съм питал никой не се занимава със стари китари Ще зема да поразпитам за тоя завод Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.