iliank Posted April 12, 2005 Share Posted April 12, 2005 да sharky,горките те,сами ще мислят шоу за 10дни,жал ми е за тях,един сценарист нямат,то и славито сам си мисли шоуто,ама поне повече време има.а то шоуто на концерта го измисли шефа на бтв,защото като ги гледал и много му харесали и си казал,дай да им дам да направят предаване в понеделник в 8.30,та така,айде моля моля Link to comment Share on other sites More sharing options...
notor1ous Posted April 12, 2005 Share Posted April 12, 2005 да sharky,горките те,сами ще мислят шоу за 10дни,жал ми е за тях,един сценарист нямат,то и славито сам си мисли шоуто,ама поне повече време има.а то шоуто на концерта го измисли шефа на бтв,защото като ги гледал и много му харесали и си казал,дай да им дам да направят предаване в понеделник в 8.30,та така,айде моля моля <{POST_SNAPBACK}> "един сценарист нямат", обаче тоя Росен Петров е много печен водещ. Чудя се обаче, може ли нещо друго? "и славито сам си мисли шоуто" с има-няма още 5-6 сценариста. Иначе на мен шоуто не ми допадна особенно. Дано за напред да е по-интересно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sMARTBomber Posted April 12, 2005 Share Posted April 12, 2005 Бе кви 5 водещи бе - 1 Водещ и 5 изпълнителя, които го слушат. Все едно да кажеш на Годжи водещ - същата работа са, пеят и се обаждат от време на време, ако го нямаше Росен Петров щяха да увиснат яко. Спомнете си само как леко се объркаха всички, когато Владо спече. Верно че им е за 1 път ама за 10 предавания не ми се вярва да наваксат много... Като цяло не е нищо особено - старата песен на нов глас. Само дето го няма Слави, другите са 1:1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
VooDooMaN Posted April 12, 2005 Share Posted April 12, 2005 Е то е казано - със стари курви нов бардак не се прави. Ама кой да се вслушва в народните поговорки. Май им е харесало само на хората, които вярват че Слави сам си прави шоуто, няма сценарий и не чете на autocue. Иначе не разбирам призивите да им се дадяло шанс... Щото това шоу е подготвяно от доста повече от 10 дни. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LPFC Posted April 12, 2005 Share Posted April 12, 2005 Е Росен Петров е класик и философ, хубаво е като можем да черпим от безбрежното му море от мисли, току виж и ние прихванали нещо . Обичам хората, които ми помагат да мисля и леко ми побутват ценностите ми. <{POST_SNAPBACK}> Ти пак вкара лаф-Росен Петров бил класик и философ!!!Това шега ли беше?Или наистина го мислиш?Ако за теб едно бивше ченге може да е философ-нямам повече въпроси! Link to comment Share on other sites More sharing options...
VooDooMaN Posted April 12, 2005 Share Posted April 12, 2005 ОК, вече като иронизирам някой или нещо ще го споменавам конкретно накрая, за да не стават грешки . Като гледаш цитирания от тебе мой пост, дали го харесвам? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clades Posted April 12, 2005 Share Posted April 12, 2005 Shit Вие само такива глупости ли гледате? Това ще е второто, грешка третотот шоу, което ще е на Слави Трифонов. много пари ще му донесе (пак). Това се очетава да е същото като Хъшове - пеят и говорят глупости (които от време на време ме разбиваха от смях Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alliance Posted April 12, 2005 Share Posted April 12, 2005 Dobre tova ne moga da razbera-zashto kato ne vi haresva go gledate????Razbrahme,che Slavi e narkoman,a tova shou e porednoto negovo predavane za pechelene na pari,zashtoto toi gi nqma.Razbrahme,che Rosen Petrov ne stava za nishto....Razbrahme,che tezi 5-mata sa karakudi i te za nishto ne stavat....Taka che,ako moje-spestete si otricatelnite komentari.....Badete na principa za martavcite-ili dobro ili nishto...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
VooDooMaN Posted April 12, 2005 Share Posted April 12, 2005 Badete na principa za martavcite-ili dobro ili nishto...... <{POST_SNAPBACK}> Как да отговоря на тази простотия? Няма как. Гледах част от шоуто, защото все пак искам като си изказвам мнението да не го хвърлям ей така по принцип, а да има защо. Защото не харесвам хората, които мразят "по принцип". Link to comment Share on other sites More sharing options...
LPFC Posted April 12, 2005 Share Posted April 12, 2005 /оффтопик VooDooMaN,сори,че не открих добре закодираната ти ирония! Просто от теб човек може да очаква всичко,затова се заблудих! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alliance Posted April 12, 2005 Share Posted April 12, 2005 Как да отговоря на тази простотия? Няма как. Гледах част от шоуто, защото все пак искам като си изказвам мнението да не го хвърлям ей така по принцип, а да има защо. Защото не харесвам хората, които мразят "по принцип". <{POST_SNAPBACK}> offtopic://Ami ne otgovarqi nishto,ako obichash,kato ne mojesh,pak i nikoi ne te kara,nali ........ EDIT 1:Inache shouto mi haresa mnogo i s netarpenie chakam sledvashtiqt gost... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShadoWa Posted April 12, 2005 Share Posted April 12, 2005 I na men pove4e mi xaresa 5 zvezdi.STAR ACADEMY e mnogo typooooo! Link to comment Share on other sites More sharing options...
VooDooMaN Posted April 12, 2005 Share Posted April 12, 2005 offtopic://Ami ne otgovarqi nishto,ako obichash,kato ne mojesh,pak i nikoi ne te kara,nali ........ EDIT 1:Inache shouto mi haresa mnogo i s netarpenie chakam sledvashtiqt gost... <{POST_SNAPBACK}> Не просто прозвуча гадно, все пак това са ЖИВИ хора! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Honey Posted April 12, 2005 Share Posted April 12, 2005 На мен ми хареса много.Като тяхно първо шоу беше много добро. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LSS Posted April 12, 2005 Share Posted April 12, 2005 очаквах да е по-добро, но и така става.определено е по-добро от много други предавания. много ме изкефи песничката "батальона се строява". тоя бойко борисов има много интересни вкусове. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted April 12, 2005 Author Share Posted April 12, 2005 Ето го и записът на първото предаване. Ако го открия и другаде, ще пиша, щото тва е ... смешно - пича не си е изключил ICQ-то докато е правел рипа. Но все пак който има мерак и възможност, да си го дръпне, пък нека качва и на warez-а докато все още има място ;-) http://torrents.find-bg.com/details.php?id=4736&hit=1 Edit: Ето и един свестен линк от data.bg http://www.data.bg/torrents/download.php/2...tar.avi.torrent Link to comment Share on other sites More sharing options...
kicko Posted April 13, 2005 Share Posted April 13, 2005 аз го записах и качеството стана доста добро, файла е 439 MB ако има интерес да го кача а ? edit: започнах да го качвам, но свърши мястото, съжалявам Link to comment Share on other sites More sharing options...
WoW_Lo6iq Posted April 13, 2005 Share Posted April 13, 2005 kicko Публикувано на , 19:18 PM аз го записах и качеството стана доста добро, файла е 439 MB ако има интерес да го кача а ? Ами ако искаш го качи няма да е зле ... особено за тия , който не са го гледали ( кат' мен ) и дай линк-а след това ако обичаш Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alliance Posted April 13, 2005 Share Posted April 13, 2005 аз го записах и качеството стана доста добро, файла е 439 MBако има интерес да го кача а ? <{POST_SNAPBACK}> Ima.Kachvai go......I posle dai link....Merci predvaritelno Link to comment Share on other sites More sharing options...
atasa Posted April 13, 2005 Share Posted April 13, 2005 Пет звезди бяха страхотни Светльо ,както винаги беше супер и другиде същто Link to comment Share on other sites More sharing options...
atasa Posted April 13, 2005 Share Posted April 13, 2005 Долу ръцете от Светльо и сие Спрафиха се перфекно Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted April 14, 2005 Share Posted April 14, 2005 Слави е Българин а НТВ гръцка избора е ясен <{POST_SNAPBACK}> Рачков и Василев са 2-ма Българи BTV е амeриканска - избора е ясен Аз лично като видях как започва още на 2 минута ги махнах - бяха почти като дървета и нещо неми харесаха. Може някой път да се прежаля да ги изгледам, пък току виш ми харесало. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fostar Posted April 14, 2005 Share Posted April 14, 2005 Аз лично като видях как започва още на 2 минута ги махнах - бяха почти като дървета и нещо неми харесаха. Може някой път да се прежаля да ги изгледам, пък току виш ми харесало. <{POST_SNAPBACK}> Е това им е още първо предаване не може веднага да започнат добре дай им малко време (все пак те са певци а не водещи). Затова там беше и Росен Петров. Да не предпочиташ онова на НТВ дето всички вече се имат за звезди и на всичкото отгоре половината не могат да пеят. Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted April 14, 2005 Share Posted April 14, 2005 Рачков и Василев са 2-ма БългариBTV е амeриканска - избора е ясен <{POST_SNAPBACK}> Нещо не схванах смисъла май. Какво общо имат Рачков и Василев с Пет Звезди? По скоро направи сравнението: Пет звезди - българска продукция Star Academу - не Не че за мен има някакво значение, но виждам че за други има. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kicko Posted April 15, 2005 Share Posted April 15, 2005 5.Stars.-.E01 - ето ви го, съжалявам за закъснението, аз докато се наканя и дойде време за епизод 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.