Jump to content
BulForum.com

Пет Звезди

Teddy-King

Recommended Posts

Извинявай за оценката предварително ама по-голяма простотия скоро не бях чел!!!Първо , от музика въобще разбираш ли????Второ, ако всеки си ръкопляска когато поиска какво ще стане???За целта служи сигнала "АПЛАУС",а щом има сигнал неестествени ще са аплодисментите  разбира се!!!Трето на хората им се случва за първи път да водят предаване така ,че...!И последно да сравняваш Слави с Къци ...ами нямам думи!!!(това е мое мнение и не искам да го налагам)

СПОРЕД МЕН ШОУТО Е ЯКО!!! :moon:

Оценката си беше много точна.

А този Росен Петров е супер желан гост - и при Слави гостува предимно той :bgrin: . Слаба ракия.

Star Academy стартира с много по-голям размах, личи си че е по-професионална работа. Любен Дилов агитираше за Академията беееееее, хахахахахах, най-големият кукувец :punk . Славчо е изпята песен, ясно е. От "Великолепната петорка" само Светльо ми допада като певец, но някак не ги виждам като шоу пипъл. Толкшоу с гост и бенд - каква революцяи :sick .

• Replies 86
  • Created
  • Last Reply

Като за 1-ви път горе-долу...Дано с течение на времето и предаванията да свикнат с екип,обстановка и да пожънат успех,показвайки нещо добро на нас зрителите.

аплаузите,бяха прекалени и на места,на който бяха нелогични :confused

всеки има първи път,но едни стават,други не ;)

сравнението на слави с къци бе,в това,че се опитват с една и съща формула да я карат с години и с разни смсчета и фалшиви награди,да се опитват да прекарат всички :pirate

Аз ли нещо не съм разбрал или кво, ама май на Светльо му обещаха албум :confused А ся май няма разлика между победители и победенеи... А за "шоуто" едно голямо СЪКС :excl: Язък за 5тимата: темата и смисъла на шоуто някак глуповати, водене-айде няма да заключавам от 1вия път, СЪЩИЯ БЕНД И ЕКИП ОТ ВОДЕЩИ(май и сценаристи), майна-е тва мноо ма издразни, кво хората ш препускат в 8:00 да свирят там, а после Трифонов ще се "шегува с тях" :huh: (неизбежно е егото му) в 10:00... И кво излезна в крайна сметка: карат ги да пеят на някви гомнари, а сигурно и политици по-нататък :dry:

Na men tova shou mi haresa izkluchitelno mnogo.I za moment v balgarskiqt efir nqma takova predavane.......Opredeleno laha na profisionalizam-mnogo dobar dekor,nai-dobrata muzikalna banda v Balgaria,nai-dobrite scenaristi v momenta...i nai-vajnoto-ima smisal.Pusnah Star Academy za 5 min,v koito vidqh 2-ma da se biqt s vazglavnici i okolo tqh 3-4 zalizani s okolo 73639468493 kg gel "leventi" da vikat:"Jenski boi,jenski boi...",a edna pres tova vreme si barkashe v nosa i se cupeshe na kamerata......Sami si napraveta izvoda....

EDIT:Naistina smqtam,che bqha malko darveni,no vse pak tova im e parvoto predavane....do predi 6 meseca sa prodavali dini,duneri i vestnici.......

o4akvah da e mnogo po-typo ...

ne 4e mi haresa mnogo, no ako nqma drugo za gledane( a to ima :) ) moje da se jertvam da go gledam :punk

На мен лично ми беше приятно да го гледам ! Доста добър екип наистина . Вярно е , че пред камерата бяха малко сковани , но според мен това си е абсолютно нормално ! Все пак това беше първи епизод ;)

Ami, kakvo da Vi kaja? Ne moga da kaja nito neshto polojitelno, nito neshto otricatelno. Neshtata v tova shoy biaha dosta PRESILENI, no pak povtariam, che nito plyia, nito xvalebstvam. Spored men Slavi se opitva da si vurshi rabotata. V smisul, che po vreme na Big Brother, toi nai-demonstrativno se chydeshe na celia bulgarski narod zashto go gleda, a sega iska da se konkyrira na niakva Baza, no ne vijdam krainia rezyltat pri nego. Pak ne kazvam nito losho, nito dobro. Prosto si izkazvam mislite. Iska da se izdiga v ochite na sobstvenicite na BTV i mislia, che tova e dobro i pechelivsho za nego, no nai-veche Lichniat my ekip obira peshkira, zashtoto neshtata pri nego sa na despotichna osnova, tormoz do dypka. Toi si pishe aktivite niakude tam nagore po stulbitsata, a tezi hora okolo nego zdravata se potiat. Mislia, che niama smisul da se Ocenia predavaneto kato dobro ili losho, neka prosto go ostavim bez komenrtar :( .

Аз ли нещо не съм разбрал или кво, ама май на Светльо му обещаха албум :confused А ся май няма разлика между победители и победенеи...

И ще има албум. Това не значи че не може да е сред водещите.

Що само 5 водещи не разбрах ;).

Бъркаш. 6 бяха. Не са ли ти достатъчни? ;)

o4akvah da e mnogo po-typo ...

ne 4e mi haresa mnogo, no ako nqma drugo za gledane( a to ima  :) ) moje da se jertvam da go gledam :punk

И аз очаквах да е по тъпо. Почнаха добре и така задържаха до край. Верно си бяха малко сковани ама простено им е като за първи път сами. :D

Оценката си беше много точна.

А този Росен Петров е супер желан гост - и при Слави гостува предимно той  :bgrin: . Слаба ракия.

Star Academy стартира с много по-голям размах, личи си че е по-професионална работа. Любен Дилов агитираше за Академията беееееее, хахахахахах, най-големият кукувец  :punk . Славчо е изпята песен, ясно е. От "Великолепната петорка" само Светльо ми допада като певец, но някак не ги виждам като шоу пипъл. Толкшоу с гост и бенд - каква революцяи  :sick .

Еми Росен Петров не е гост,по скоро обратното,той е главния сценарист и на Шоуто на Слави и Това,един вид той прави всичко,преди в Хъшове пак беше така, и в Каналето с Любен Дилов-Син

@breakneck, ако питаш мен и 1 стига ;). Но като за такова велико шоу 6 е супер.

@BoFFo, щото много е интересен Росен Петров, затова все гостува, няма по-интересни от него. Или може би защото Слави от мъка по загубата в конкурса Евровизия се скара с продуцентът на Каффе, който му е водел повечето известни чужди гоБти?

Предаването е много яко.Добре че ще го дават веднъж в седмицата че да не се припокрива с Академията на Нова ТВ.Като първо предаване беше доста добро.Замисъла не е кой знае колко умен като се има впредвид че и Веселина ТВ имат същото предаване в което канят известни личности,които казват кои са любимите им песни и съответно им ги пускат,като разликата е че в "Пет звезди" те ги изпълняват.Като цяло ми хареса:)Само заглавието ме дразни 5 звезди.Можеха да измислят нещо друго.Звезда е Мадона

za6to,na men rossen mi e interessen vseki pat,4uh daje 4e 1000to mu gostuvane,6tqlo da se oznamenuva s grandiozen koncert,pod nadslov:"slavi prezident i vode6t na evroviziq-zavinagi"

novinata q pro4etoh v saita: www.kakvonebinapravilslavi.zapari

Е Росен Петров е класик и философ, хубаво е като можем да черпим от безбрежното му море от мисли, току виж и ние прихванали нещо ;). Обичам хората, които ми помагат да мисля и леко ми побутват ценностите ми.

Е Росен Петров е класик и философ, хубаво е като можем да черпим от безбрежното му море от мисли, току виж и ние прихванали нещо ;). Обичам хората, които ми помагат да мисля и леко ми побутват ценностите ми.

оффф стига с тоя росен петров, че с неговите велики размисли направо ме побърква..

Be ne pravete generalni zaklucheniq...Dai te im pone oshte mesec......

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...