Jump to content
BulForum.com

Пет Звезди

Teddy-King

Recommended Posts

5 - S T A R S

s423.jpeg

Five Stars. Така се казва новото шоу на петимата „студенти" от Музикална академия „Ку-ку бенд" Светльо, Лора, Надя, Владо и Любена и както се очертава ще бъде доста сериозна конкуренция на Академията за Звезди.

Мнения, коментари, критика - тук!

TV RIP

5.Stars.-.E01

• Replies 86
  • Created
  • Last Reply

На мен ми допада :) Все пак стартират с гост Бойко Борисов :D

И като добавим Росен Петров мисля, че се очертава страхотно шоу :punk

На добър час на Светльо, Лора, Владо, Любена и Надя :punk

Пълна тъпня. Изобщо не ми харесва  :(  :sick !

Не съм съгласен с теб. Според мен си е много яко. Забавно е , яки песни пеят (поне за сега) ... Най-много ми допада Светльо. Супер пич е ;)

клонинг на "шоуто на слави",със слаби испълнители,със почти същич бенд,пак пеят на госта,две изречения в пътя не могат да вържат и някакви неестествени аплодисменти постояно се появяват...самоче от бая годинки го гледаме същото,време е слави да приеме,че някой прави по качествени неща от него,с доста по сериозни инвестиции(а не да,всичките си остарели коли,за повече пари,отколкото ги е купил) и ако иска да продължава да е играч,а не новия къци,трябва да се замисли нещо да промени,но не вярвам :)

Направо си настана медийна война за най-гледаното време :excl: Би Ти Ви и Нова Телевизия ще се надпреварват кой ще отмъкне повече зрителска аудитория :excl: От такава конкуренция ние, зритерите можем само да сме доволни :)

Слабички са като водещи, иначе пеят добре. Да се надяваме, че ще се вземат в ръце. Желая им успех.

Така е, но мисля, че след още 4-5 предавания ще се отракат и като водещи. Иначе шоуто е на 6. :D

Слабо шоу. Няма лошо - за пръв път е. Предстои огромна работа или провал - да се открои лидер, да се разчупи сценария. Ще им бъде трудно, много трудно. Добре, че за сега хората от ШОУТО помагат.

Като за начало беше добре. И забавно. Star Academy се изхитриха да почнат 5 минути по-рано, ама точно толкова го гледах и се отказах, като видях какви бяха първите малоумници и как ги представиха.

клонинг на "шоуто на слави",със слаби испълнители,със почти същич бенд,пак пеят на госта,две изречения в пътя не могат да вържат и някакви неестествени аплодисменти постояно се появяват...самоче от бая годинки го гледаме същото,време е слави да приеме,че някой прави по качествени неща от него,с доста по сериозни инвестиции(а не да,всичките си остарели коли,за повече пари,отколкото ги е купил) и ако иска да продължава да е играч,а не новия къци,трябва да се замисли нещо да промени,но не вярвам :)

Извинявай за оценката предварително ама по-голяма простотия скоро не бях чел!!!Първо , от музика въобще разбираш ли????Второ, ако всеки си ръкопляска когато поиска какво ще стане???За целта служи сигнала "АПЛАУС",а щом има сигнал неестествени ще са аплодисментите разбира се!!!Трето на хората им се случва за първи път да водят предаване така ,че...!И последно да сравняваш Слави с Къци ...ами нямам думи!!!(това е мое мнение и не искам да го налагам)

СПОРЕД МЕН ШОУТО Е ЯКО!!! :moon:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...