Harbachek Posted April 11, 2005 Share Posted April 11, 2005 Zna4i imam laptop COMPAQ LTE 5100 kakva lan karta 6te mi trqbva za da moje da go svarja moga da kaja modema kakav e P.S. I moje bi g/d kolko lv 6te mi izlezne Link to comment Share on other sites More sharing options...
kicko Posted April 11, 2005 Share Posted April 11, 2005 хм, ма ти що не каза че имаш модем нали болката ти беше как да вържеш лаптопа към PC-то за да прехвърляш файлове ето още едно предложение (ако имаш модем и на PC-то) вързваш двата модема и пускаш произволна терминална програма пишеш на двата компютъра ATZ и после на единия ATD а на другия ATA, като изчакваш преди да натиснеш Enter, натискаш Enter първо на този с АТА-то и бързо след това на другия като стане връзката, използваш командата за трансфер на файлове на съответния софт Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted April 11, 2005 Share Posted April 11, 2005 Само дето ще прехвърля файловете цяла вечност, особено като се има предвид, че на лаптопа е възможно модема да е под 56000bps. Тоя лаптоп 100% има сериен порт, използвай по-добре него, пак с ЛапЛинк, или с която програма за трансфер искаш, включително и NC. Така поне ще разбереш дали паралела е изгорял (а това можеш да го пробваш с някой принтер например). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Harbachek Posted April 11, 2005 Author Share Posted April 11, 2005 Ami az si naglasih paralela ama prehvarlq edna mp3-ka za 10 minuti ta zatva mi trqbva lanka sq 6a kaja da zatvorqt temata drugata no imam moedm koito ebaven na laptopa 28 Kbps a na moq komp nqmam modem zatova si tarsq lanka sega Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.