Jump to content
BulForum.com

Продавам тонколони

Recommended Posts

opravi si linka poneje ne moga da gi vidq

тука има малко да видите за цената

http://www.jmt.bg/index.php?go=100&jgroup=34

пак инфо и картинка

http://powersoft.mt-link.bg/modules.php?na...=article&sid=60

а изглеждат такаpriVileg9501.jpg

и нови от магазина са 72$, поне на сайта от който е картинката :huh:

И си пускай обявите както трябва

cenata pirfektna ti ako iska6 i 10 leva mu dai pak toi m oje da ti kaje MEKIA

Съжалявам че съм оплескам поста. Оправих линка, но някой е направил добро дело и е сложил перфектна снимка за което му благодаря, тък като нямах време да погледан форума. 72 долара за магазин е малко рекламен трик но няма да го обсъждам(купени са за повече но това не е важно). Купени са вчера (пак да кажа че си вървят с гаранцииката която не е поименна което е супер). Слагам нова цена - 68 долара.

П . С : Между другото много копчета майна, то на буфера, то на дистанционното, то какво ли няма. Дизайна е супер стилен и гъзарски, но аз си падам по семплите неща. Кабелите за задните са мноооооогооооо дълги.

Давам ти 80 лева и то след като ги видя как работят и разбера защо, след като са купени вчера на другия ден ги продаваш???

Ако те удовлетворява ми пиши на ЛС

Давам ти 80 лева и то след като ги видя как работят и разбера защо, след като са купени вчера на другия ден ги продаваш???

Ако те удовлетворява ми пиши на ЛС

Цената не ме удовлетворява. Мисля че казах зашо ги махам - за мен са прекалено стилни и има много копчета (макар че са направен с финес). Падам си по семплотата а не по гъзарските изпълнения. С тези определено може да се впечатли всеки - дизайн, говорители от висок клас, deep sound, а и един път като си конфигурираш всеки канал - дистанционното е мечта и т.н (щом и аз се излъгах заради спорта след малко ще разбереш какво имам в предвид :D . Обаче звука е несравним и за сателитите и за буфера - много чисто свирят дори мп3 файлове(които не са критерий за качество на звука - купуваш едни "златни" екранирани кабели и go in heaven). А филмите - там е истината. Чувал съм много колони в този ценови клас, дори и предишните ми не вадеха толкова чисто а бяха и с по-мощни сателити. Друго - падам си по тестове на компютърни и мултимедийни компоненти - тъй че просто 1 ден ми стига трябва да започвам тестове на следващия модел. Губя някой лев при всеки тест(халал да са му да купувача ще пие по една ракия за общоъо благо :D ), но нали после трябва да има и такива като мен които да са тествали доста за да могат да ставняват и да помогат на останалите с информация. Аз не съм егоист нито пък съм решил да забогатявам от продажба на компоненти. Жените си падат по shoppinga. Аз съм си тестер! И още нещо - колко по-бързо махна дадено нещо, толкова по-добре за мен защото после много трудно се решавам макар и за спорта :P .

имам интерес ако се продават още съм навит след проба за 90 лв. ако ми харесат може и 95лв. ICQ 257-567-919

Продават се за сега. Ще ти харесат. Цената им остава 68 долара (а ти почти толкова даваш).

Падам си по семплотата а не по гъзарските изпълнения.

Ако действително е така, ти предлагам размяна за Luxeon Logicfox C5.1, 15W + 5x5W перфектен, с доплащане колкото кажеш...

L-C5.1.gif

• LOGICFOX C5.1

Built-in 5.1 channels amplifier
    Compatible with DVD/VCD/PC/TV
    Self-protection against over-voltage, overload
    Respective channel volume control
    AC-3/DTS ready
    Magnetically shielded
    Virtual surround effect for stereo input

Output power: Subwoofer: 15W
    Satellite: 5W*5
    Drive unit: Subwoofer: 5.25”/4 ohm
    Satellite: 3"/4 ohm
    P.M.P.O.: 1500W
    F. Response: 30Hz-20KHz
    Separation:≥ 45dB
    S/N ratio:≥ 65dB
    Power supply: AC220/50Hz~60Hz

772 sets/20"container
    1492 sets/40"container
    1811 sets/40"HQ container

Subwoofer : L319*W170*H233(mm)
    Satellites : L105*W88*H110(mm)

C5.1-OK.gif C5.1-OK1.gif

C5.1-OK3.gif

Тестер, а? Ха-ха-ха, няма проблеми. Ами който е луд да ти вярва, да е жив и здрав. Аз предпочитам да дам още 2 долара и да си ги взема чисто нови. Все пак, успех с продажбата

"САМО КИТАЙЦИТЕ СА ПОВЕЧЕ ОТ БАЛЪЦИТЕ!!!"

Smartbomber - колоните ти са добри но са слаби за мен, евентуално бих се навил на размяна само за нови със сходни параметри и екстри като моите, тъй като са един ценови клас. Но пак казвам евентуално, защото не съм решил още дали вече дали да не прескоча в средния ценови клас на озвучителните системи.

БТВ който няма интерес да чете правилата и да не пише излишни постове. Нп дали ще си ги вземе някой нови за 73 или нови за 68 долара. Всеки си има право на избор.

П . С. До неделя няма да имам възможност да посещавам форума. Отговори след понеделник.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...