Nax Posted April 11, 2005 Share Posted April 11, 2005 ObsCure Още един Сървайвъл Хорър, този път на Microids за инфо и download -> тук е някой пробва ли си късмета вече? аз поиграх малко и мога да кажа че играта изглежда впечатляващо добре.. само се чудех защо ISO-то е 4GB след като играта се инсталира на 2.7 (някъде) а няма екстри на диска.. няма значение.. определено трябва да пробвате тази игра.. успех.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted April 11, 2005 Share Posted April 11, 2005 Сигурно има инсталации на други езици и затова е толкова голямо DVD-то Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nax Posted April 12, 2005 Author Share Posted April 12, 2005 хех да бе верно... сега като поиграх малко повече мога да кажа че microids си знаят работата хехе Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShitHappen Posted April 17, 2005 Share Posted April 17, 2005 Някой навлезна ли по-навътре в играта за да сподели мнения , чудя се дали да я тегля ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
groover Posted April 17, 2005 Share Posted April 17, 2005 някой да се е мислил че microids ще се издънят? аз не! значт си работата и съживяват ъдвенчър жанра. сега играя Пост Мортем и съм впечатлен. пък двете сиберии бяха резачки! Link to comment Share on other sites More sharing options...
capone Posted April 18, 2005 Share Posted April 18, 2005 някой да се е мислил че microids ще се издънят? аз не! значт си работата и съживяват ъдвенчър жанра. сега играя Пост Мортем и съм впечатлен. пък двете сиберии бяха резачки! <{POST_SNAPBACK}> Абсолютно си прав Link to comment Share on other sites More sharing options...
redmadman Posted May 28, 2005 Share Posted May 28, 2005 Имам нужда от помощ стигнах до картата на която сложих двете стрелки от компаса и ги нагласих на 330 и на 20 градуса но нищо не се случва моля ви помогнете ми отчаян съмл Ееее никой ли не е играл играта моля ви помогнете ми Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.