andod Posted April 14, 2005 Share Posted April 14, 2005 Az mislq 4e 6e e hubavo i kato az upravlqvam nqma da ima nikvo robstvo i Bulgaria 6a vladee svetat Link to comment Share on other sites More sharing options...
d3Mag Posted April 14, 2005 Share Posted April 14, 2005 Определено е оригинално, но малко се чудя дали ще е хубаво да се направи от 681 до Освобождението.Който е зарибен иска да играе на такава (да кажем стратегия), но иска да се развива постоянно, а около падането под турско робство е малко кофти (в смисал има някво развитие до преди това и изведнъж се налага посетепенно да губиш битки постоянно, за да паднеш под турско робство и по този начин да се върже с историята). За да се избегне това..малко трябва някои неща да се изрязват (например да се направи на мисии както други игри - то не, че няма да е на мисии де, ама в другите игри принципа е сабираш армия, за да убиеш лошия накрая, а тук нещата не са така - това е история).Става все едно да отрежеш малко (или да играеш мисии в които просто трябва да загубиш, за да се върже с историята). Ако това може да се преодолее сам абсолютно "ЗА" да се направи такава игра! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legop4o Posted April 14, 2005 Share Posted April 14, 2005 Няма да е трудно... просто примерно мисията ти е "Пробий си път до уейпоинта"... Имаш армия, стигаш до там и... почва филмче, в което армията ти умира, а после излиза надпис "Мисията успешна" (нали ще е и на български все пак ) Качва самочувствието, а? Но пък кой е казал, че по онова време са имали високо самочувствие... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightKiller Posted April 14, 2005 Share Posted April 14, 2005 Ако играта е RPG няма да стане така както си я представяте....ама ако пък е 3-D ще нещо велико.Само си представете: Голямо поле на около зелена трева птичките пеят,но нещо започва да се тресе идват две армий вие си избирате дали да сте стрелец,меле юнит или пич който носи тежка брадва.Гледате около вас как хората се надъхват от речта на вашия хан/крал.И после всички тръгвате на бяг към вражеската армия.Всичко тва 3-D за да се постигне максимален адреналин и "вкопчване" в самата игра.В последствие да се трупа "респект" и напред в играта да можете да си създадете собствено племе или кралство.Така няма да е по точна история следователно бъдещето на България зависи от вашите действия.Играта няма да е по даден сценарий което гарантира винаги различни действия в Кампанията........играта тогава ще си я бива. П.П.Шансовете Европейските студия да обърнат внимание на толкоз малка страна са толкова малки че няма да можеш и да ги видиш с най-малкия микроскоп ама аз си оставам оптимист УСПЕХ!!!Ще попитам тук там да разбера нещо повече за това на кой можем да пишем за идеята........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
niki_niko Posted April 14, 2005 Share Posted April 14, 2005 ne znam kade se natiska za da glasuvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
dls12 Posted April 14, 2005 Share Posted April 14, 2005 Идеята ти наистина е добра дори отлична. Но има едно голямо НО че ако решиш ти да е првиш заедно с твои приятели няма да стигнеш до голям успех преди време и аз имах подобно идея и ми казаха че съм бил ЛУД едвам се събрахме 9 души.Решихме играта да бъде OPEN SOURCE и никой братле всеки гледа финансовата страна.Това е положението в нашата калпава страна. На теб ти пожелавам успех в реализирането на твоята идея и дано успеете Link to comment Share on other sites More sharing options...
niki_niko Posted April 14, 2005 Share Posted April 14, 2005 shte e iako ako se napravi takava igra Link to comment Share on other sites More sharing options...
kenny Posted April 14, 2005 Share Posted April 14, 2005 hora zabravqte 4e Botev i Levski kakto i ostanalite po4ti ne sa se srajavali te e samo Botev no moje da e neshto kato Metal Gear Solid samo 4e s Levski dosta trudno shte se napravi shte organizirash suprotiva v gradovete selata i nakraq poslednite dve misii sa Aprilskoto Vustanie i Rusko-turskata voina i shte ima mnoo qka bitka na Shipka kudeto shte gi sma4kame shte bude mnoo divo naistina po hubavo shte e da e RPG po golqm pazar imat Link to comment Share on other sites More sharing options...
kenny Posted April 14, 2005 Share Posted April 14, 2005 tankis ako se svurjesh s men moje da dorazviem ideqta Link to comment Share on other sites More sharing options...
kenny Posted April 14, 2005 Share Posted April 14, 2005 basi 4ovek taq ideq me naduha eto ti predlojenie Po4va ot Asparuh kakto kazahte neshto kato Call of Duty kakto kaza onq pi4 nqkva ogromna armiq shte moje da se biesh ot kone streli me4ove bradvi shte zashtitavate kreposta kogato ne e RPG shte preminava strategiq na edna karta na balkanskiq poluostrov neshto kato Lord Of The Rings Battle For Middle Earth shte kontrolirash voiskite s vremeto te shte se razvivat i razni takiva raboti posle prez turskoto robstvo shte mojesh da igraesh i RPG kato pravish iznenadvashti ataki s haiduti prekusvash kervani razni takiva raboti i sushto shte organizirash suprotiva kato e RPG shte stane qko i razbira se nakraq Shipka a moje i da se napravi produljenie ima materiq Srubsko-Bulgarskata voina purvata svetovna vtorata Link to comment Share on other sites More sharing options...
anarxiq_99 Posted April 14, 2005 Share Posted April 14, 2005 Ako igrata 6te se pravi po balgarskata istoriq i az kakto i drygi hora mislim 4e trqbva da ima edno film4e(ne6to kato intro)i igrata da zapo4va sled bitkata pri Tarnovo,za da moje da se pridarjame kam istoriata.No az mislq 4e 6te e nai-qko igra4a da moje da prome istoriata,mislq 4e taka 6te e po yvlekatelno. P.P.Abe nii kfo zehme da diskytirametakava 6te e igrata,onakava 6te e igrata se edno imame oficialno saglasie ot nqkoq Firma za igri(ne mi se smeite 4e vikam taka ama ne moga da se setq za dymata ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
kenny Posted April 14, 2005 Share Posted April 14, 2005 i + tova nqkoi beshe napisal 4e nqma da ima pari za takuv proekt shte ima predostatu4no pari shtot ministerstvata s udovolstvie shte podpomognat takava ideq, nqkoq druga reklama sishto shte svurshi rabota i v kraen slu4ai moje da se obqvi fond ima dosta biznesmeni i kompanii koito biha se zaintersuvali samo za da im napishat imeto na diska btw na oblojkata cqlata BULGARSKOTO ZNAME i oshte neshto imam edna istoriq na bulgariq na edin disk podredena e po hronologi4en red da vi kaja razgledah q ima nad 100 200 qki bitki za praveni da ne kazvam za ostanalite raboti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legop4o Posted April 14, 2005 Share Posted April 14, 2005 ministerstvata s udovolstvie shte podpomognat takava ideq Hм, вярваш ли си... Българското министерство на *тук сложи каквото и да е* да подпомогне материялно каквото и да било??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sk8er Posted April 14, 2005 Share Posted April 14, 2005 На всеки може да му хрумне идея(твоята е много добра ),но реализирането е трууудноооо... Представи си на всеки да му хрумне няква идея кво ще стане! Link to comment Share on other sites More sharing options...
anarxiq_99 Posted April 19, 2005 Share Posted April 19, 2005 Aide fe.Kfo stana nali 6tqhte da pre6tate pisma i da napravqt igrata. XAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXA Link to comment Share on other sites More sharing options...
err0r^ Posted April 20, 2005 Share Posted April 20, 2005 tankis много яка идея,но едва ли е осъществима. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted April 20, 2005 Share Posted April 20, 2005 tankis тва е мноо хубава идея и аз сам се замислял по нея но не много сериозно.Трудно осъщесвима е но не невъзможно изпрати го пък ако не стане здраве да е След време може да внесем поправки и пак да опитаме Link to comment Share on other sites More sharing options...
HVB Posted April 21, 2005 Share Posted April 21, 2005 naistina 67te bade dobre 1 takava igri4kq Link to comment Share on other sites More sharing options...
giocco Posted May 2, 2005 Share Posted May 2, 2005 Една такава игра ще бъде доста яка, дано някой да се хване и да я направи. Идеята ти е супер луда Link to comment Share on other sites More sharing options...
jorji_s Posted May 2, 2005 Share Posted May 2, 2005 Много съм въодушевен от тази идея Ако излезне такъв продукт, несъмнено ще има страшен интерес Навремето изледзна няква си TZAR , обаче мисля , че тая идея е доста по-добра Link to comment Share on other sites More sharing options...
Otli4nik Posted May 4, 2005 Share Posted May 4, 2005 Ми добра идея според мен, ама едвали ще се осъществи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PaTRi0Ta Posted May 4, 2005 Share Posted May 4, 2005 В БЪЛГАРИЯ не може да се направи толкова мащабна и трудна игра(за мое огромно съжаление ).Затова трябва идеята да бъде подробно изложена пред някоя голяма компания,проблема е че те няма да искат много много защото все пак тази игра е САМО за БЪЛГАРИЯ,така че е много малко възможно...НО вярвам! Link to comment Share on other sites More sharing options...
noxious Posted May 6, 2005 Share Posted May 6, 2005 да идеята си я бива Link to comment Share on other sites More sharing options...
Otli4nik Posted May 6, 2005 Share Posted May 6, 2005 В БЪЛГАРИЯ не може да се направи толкова мащабна и трудна игра(за мое огромно съжаление ).Затова трябва идеята да бъде подробно изложена пред някоя голяма компания,проблема е че те няма да искат много много защото все пак тази игра е САМО за БЪЛГАРИЯ,така че е много малко възможно...НО вярвам! <{POST_SNAPBACK}> E що така ве? Келтски крале и цар са супер - значи българите могат! И какво като е за Б-я. Важното е че всеки може да е играе - пускат ти герой и трепиш врага - кво сложно и единствено за българи Според мен има бъдеще! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PaTRi0Ta Posted May 7, 2005 Share Posted May 7, 2005 E що така ве? Келтски крале и цар са супер - значи българите могат! И какво като е за Б-я. Важното е че всеки може да е играе - пускат ти герой и трепиш врага - кво сложно и единствено за българи Според мен има бъдеще! <{POST_SNAPBACK}> Имам на предвид,че в играта става въпрос почти само за БЪЛГАРИЯ и за тези с които се е сблъсквала!И другите няма да са заинтересовани,например имаше някакви игри за войната в Америка м/у юга и севера,това не бих го играл никога щото не ме засяга! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.