Jump to content
BulForum.com

Българска игра

tankis

Искате ли такава игра?  

244 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

• Replies 81
  • Created
  • Last Reply

Ако стане:

1.Ще се продава супер много,защото такава друга игра няма-за историята на цял народ!Rome/Medieval Total War са нещо подобно,но са за определено време!

2.Супер много кинти ще ти налеят да знаеш :P

Успех! :D

Spored men taq ideq e SUPER qka.Da znae6 4e ba6ta mi piznava 6efa na Pulsar-a

i ako go vida moje da si poprikazvame ne6to na taq tema :D .Samo 4e imam edna zabelejka.Izhoida na re6ava6tata bitka pri Tarnovo(kogato padame pod tyrsko robsvto oficialno :angry1 )trqbva da zavisi ot teb za6toto taka vseki balgarin 6a znae kvo 6a stane po napred v igrata.Levski go obesvat,Botev go ybivat i t.n.Prosto 6a e SUPER bezmislica.Istoriqta trqbva da se promenq ot teb.Naprimer da moje Levski da stane knqz ili nq6to ot toq sort.Ako takava igra se napravi za da bade ospe6na tq trqbva da bade izkly4itelno raznolineiina i da ima mnooooogo varianti za igra(ina4e ideqta igrata da preminava ot strategiq kam RPG i sled tova kam Shooter mi haresva :punk ).Prosto ako nqma variant istoriqta da se promena cqlata igra stava bezmislena.Obe6tavam ti da prikazvam s ba6ta mi :D .Ideqta naistina mnooooogo me kefi.

Da znae6 4e ba6ta mi piznava 6efa na Pulsar-a

i ako go vida moje da si poprikazvame ne6to na taq tema :D .

Пулсар са само дистрибутори за България и не могат да направят нищо. На всичкото отгоре мисля, че нямат договор с ЕА :)

Чувал съм за подобни разработки. Както казаха тогава тези, които коментираха (Тройка на разсъмване):

Децата вместо да си говорят от кои ще са: зергове или някакви орки там, ще питат: ти с Хан Крум ли ще играеш??
Хе-хе, ще бъде готино :D

Ааааааа, луда идея, супер! Аз обещавам да си я купя оригинална ако (или като) излезе и да я препоръчам на всички мои приятели в чужбина (мнооооого са)!!! И дори да не стане много яка играта, все пак ще разберат по света че ни има... Все пак е много важно да не се получи все едно цял народ се самосъжаляваме и ах, колко сме били нещастни и подтиснати и т.н.

Освен това мисля, че трудно ще се направи еднакво добре играта в различните жанрове - ето например Спелфорс я рекламираха 15000 години как щяла да съчетава 3 жанра, а накрая по мое мнение стана просто стратегия, в която можеш да си управляваш героя от 3-то лице... Ако стане както трябва, играта ще е хит! Поне в България - другаде могат да не я харесат, щото примерно са "лошите" или нещо такова... Или просто защото решават, че не е интересно да играят историята на некви си там абуригени от Балканите, за които не са чували дори че съществуват.... :unsure:

Иначе съм навит да пиша реклами за играта като се стигне до там :woot :punk

А колкото до това, че Левски щял да стане княз... :cry :lol: :lol: :D :cry (демек... смях до сълзи) Стига бе, княз??? Нали точно това той НЕ Е искал... Както и да е, това са подробности... Истински важното е да не приемаме идеята като шега и да се погрижим да се сбъдне! Щото България може да не я бива във футбола, ама поне геймъри в нея - бол! И ако стане, ще станем известни, богати, дръзки и красиви :) (да, точно така, и "Дръзки" ще включим, ще има и кораби :pirate ! И опълченците на Шипка... Аааааа, кеф!)

Айде, дано стане!

П.П. Офтопик: тва е най-дългия пост, който съм писал, ама кво да праа, въодушевих се! :rolleyes: :punk :punk :punk

Az mislq , 4e ideqta e Super qka ....... az sigurno mnogo 6te se zariba da q djatkam ama dokolkoto razbrah ti misli6 da q napravi6 , a o6te ne si po4nal ..... taka 4e edva li skoro 6te uspee6 da se sdobie6 s si4kite klip4eta i idei koito si zamislil , no az li4no 6te 4akam i s udovolstvie 6te si q svalq ....... :D ina4e 6a stane qko !

EdIt:Na kvo smqta6 da q pravi6 ? v smisal s kav software ?!? :confused :D mnogo mi e interesno moje i az da se zariba ako ne e MNOGO slojno :D

Няя съмнение че идеята е невероятно яка......Само че за да стане играта наистина яка ша иска доста време разработка и т.н....Абе-ако излене наистина такава игра квато и да е обещавам че ще си я купя оригинална :lol:

Няма смисъл хора, които за първи път четат "OpenGL Programming First Steps Guide" да се напъват да я правят .. най-добре оформете тук каква е ТОЧНО идеята и я пратете на Black Sea Studios.

Пулсар са само дистрибутори за България и не могат да направят нищо. На всичкото отгоре мисля, че нямат  договор с ЕА :)

Az pak mislq 4e imat dogovor s EA.S mogat da napravqt pove4e otkolkoto nqkoi moje da napravi.Eto naprimer tankis.I kfo kat q prati6 na Black Sea Studio.Te da ne bi da si kajat qqqqqq kfa hybava ideq dade toq.Q da napraim takava igra i moje mnogo da se prodava.Obe6tavam 4e 6te my kaja na onia pi4aga da napravi vsi4ko po silite si za da se osa6testvi tazi qka ideq :punk :punk :punk :punk .

Предлагам да е RPG, да си "единица" от българската история (може леко да наподобява quest). И така през вековете. Или пък RPG с герой с който качваш левели. И накрая през турското робство да има секретна мисия в която да играеш с баба Илийца :lol:

идеята ме кефи но искам да питам може ли някак да се вмести как в далечно бъдеще ще има Българска империя и че турците ще им се върне двойно :punk

:pirate :P но това като финално филмче

предлагам играта да започва с филмче за историята ни как сме имали смели ханове царе и т.н и да стига до момента в който сме завладяни от турците (димек тази част от историята ни няма да се играе) и след като бадем завладяни играта да бъде нещо като call of duty, да бадеш част от воиската и да се сражаш един пат като обикновен войник друг пат като Ботев трети като Левски четвърти може да си човек от Руската армия и т.н B) По този начин няма да се обарка историята ни и най накрая ще се освободим ..

Да идеята да направи някои такава игра е ок ама за жалост няма кои да я направи а и това ще отнеме много време месеци сигурни ама предполагам ако някои запо4не оште от днеска да я прави до 2 месеца ще я направи ПОЗДРАВ :)

Идеята е добра.

Аз обаче мисля че жанра може да бъде и като Quest може да се направи и като Strategy с различни мисии примерно битката за Плевен, Шипка, Прекосяването на Дунав от руснаците и т.н. (а като Quest да се търси някаква информация примерно къде да се скриеш в дадена стая да следиш армиите да търсиш някакви дневници за да разбереш кога е удобно за атака и т.н.)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...