tankis Posted April 11, 2005 Share Posted April 11, 2005 Значи от много време ми е хрумнала тази идея! Да направят някаква игра в която се разказва за как сме създали държавата,разни битки на ханове и царе.Как сме паднали под турско робство и т.н. до освобождението на България от Османската империя. Идеята ми е следната: 1.Отначало някакво клипче как се е населило мястото и сме създали държава. 2.На всяко ниво да те пуска със съответния хан или цар и да играеш ролята му. 3.Така,така,докато падаме под турско робство. 4.После ти си избираш с кой да си(Левски,Ботев,ЦСКА(базик),и т.н. 5.И така до свобождението. 1.Историята може да се променя!!! 1/1 Но да се спазват датите и владетелите според датите 2.Жанра на играта да се променя. 2/1 Отначало за битките с хановете да е стратегия. 2/2 После да става RPG,когато си с определен герой. 2/3 И като водиш битките с героя,ако може да е Shooter. Ако мислите,че идеята е добра,добавете нещо,ако искате. Ако не се лъжа,идеята може да се предложи на някоя известна компания,която може да я осъществи.Мисля,че ще е БУМ тази игра,където и да е. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightWolf Posted April 11, 2005 Share Posted April 11, 2005 идеята е добра (за жалост гласувах преди да съм прочел всичко ....) НО е адски трудно постижима и нз колко хора ще я правите и как ще я направите ...само идея да имаш не е достатъчно Link to comment Share on other sites More sharing options...
shadowblack Posted April 11, 2005 Share Posted April 11, 2005 Според мен в отговорите трябва да има още "Колебая се" и "Все ми е едно". Аз лично се колебая. От една страна идеята изглежда добра. Но от друга, това е доста странна смесица и не е ясно какъв точно ще е крайният резултат. Иначе към така изброените неща могат да се добавят и няколко мисии където водите преговори с някой за нещо, примерно за независима църква, или пък за мир. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tankis Posted April 11, 2005 Author Share Posted April 11, 2005 Да бе!!!И аз това си мислих,но чакам и вие да кажете нещо!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RedPicasso Posted April 11, 2005 Share Posted April 11, 2005 ideqta e mn dobra no edvali shte se napravi lesno i ako se pravi izobshto triabva da se napravi mnogo dobre ina4e shte e goliama prostotia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leper_Messiah Posted April 11, 2005 Share Posted April 11, 2005 Идеята е супер, обаче за да стане като хората.......не знам колко години ще я прави дори и голяма компания като EA например. Да не говорим, че чуджестранна компания все ще згомняса нещо фактите, а българска просто не виждам коя...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SnoopDogg Posted April 11, 2005 Share Posted April 11, 2005 Medieval Bulgarian War ще е лудо само да има кои да се заеме да я прави.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ghetto_Freak Posted April 11, 2005 Share Posted April 11, 2005 няма да е лоша играта ! идеята ти много ми хареса ама за жалост няма кой да направи такава игра Link to comment Share on other sites More sharing options...
m1s7ak3 Posted April 11, 2005 Share Posted April 11, 2005 Abe ideqta e 4ydesna oba4e e absolutno neizpalnima shtoto igrata za da e shooter,strategy i rpg trqqq da se raboti pone 5-6 godini i pove4e,oba4e mnogo mi xaresva taka nqkoi kato po4ne da si fantazira.Ideqta e 4ydesna az li4no shte si kypq igrata ako izlezne Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krastnik Posted April 11, 2005 Share Posted April 11, 2005 ako e napravqt dobre naistina shte se poluchi dobra igra, no edva li skoro nqkoi shte se zahvane da e razrabotva spored men Link to comment Share on other sites More sharing options...
tankis Posted April 11, 2005 Author Share Posted April 11, 2005 То оставаше да не си я вземеш!!!Мисля,че и да е на два жанра,пак няма да е лошо,,но ако е само на един,най-добре ще е RPG!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted April 11, 2005 Share Posted April 11, 2005 А изобщо възможно ли е да се реализира такова нещо ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDFU Posted April 11, 2005 Share Posted April 11, 2005 Чакайте и аз да си изкажа компетентното мнение .... Има един основен недостатък на игрите спазващи определен сценарий (в случая - нашата история) - тези игри омръзват след като са изиграни веднъж. Иначе идеята като идея я бива, но е толкова повърхностно нахвърляна, че не може да се каже дали ще излезе добра игра или не.....просто липсват детайли Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted April 11, 2005 Share Posted April 11, 2005 Идея - препратете тази идея на мейла на Black Sea Studios. Имал съм контакти с тях, печени пичове са и поне ще ви отговорят. Пък дай боже положително Link to comment Share on other sites More sharing options...
vas90 Posted April 11, 2005 Share Posted April 11, 2005 Според мен в отговорите трябва да има още "Колебая се" и "Все ми е едно". <{POST_SNAPBACK}> null vote (загуба на глас) тези игри омръзват след като са изиграни веднъж. <{POST_SNAPBACK}> На мен идеята ми харесва ! Може да се получи една много добра игра , ама какъв жанр искаш да е ... а за да не омръзва бързо може да се направи мулти плеър Жалко , че ще е много трудно да се осъществи нещо подобно , защото ако ще се прави нещо , то трябва да е добро и направено от специалисти , а не само игрица с добра идея и нищо повече . Link to comment Share on other sites More sharing options...
tankis Posted April 11, 2005 Author Share Posted April 11, 2005 Ми аз малко фантазьор,но...Наистина ще е яко да има мулти и например,ако искате да сте един отбор Ботев и още някой революционер и да играете заедно.Ще се срещате и ще споделяте разни планове за бунт и т.н.Ще има и по-неизвестни хора.А може и да си от византийците,турците и т.н.Аз си викам да направят няколко поредни игри и да предизвикаме турците и т.н.Офффф кво ли пиша и аз??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tankis Posted April 11, 2005 Author Share Posted April 11, 2005 Идея - препратете тази идея на мейла на Black Sea Studios. Имал съм контакти с тях, печени пичове са и поне ще ви отговорят. Пък дай боже положително <{POST_SNAPBACK}> Я дай някакви контакти туй унуй..може и ЛС!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vastril4o Posted April 11, 2005 Share Posted April 11, 2005 lol много ми допада , но не ми харесжа това със сямяната на жанра или ще е стратегия или не!!! играл съм подобна игра в която жанрожете се сменят и е страшна боза , щото просто не може да се угоди , нито на тия дето харесват РПГ нито на тия дето харесват СТРАТЕГИЙ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alliance Posted April 11, 2005 Share Posted April 11, 2005 Az licno se samnqvam tova da stane,no podkrepqm ideqta s 2 race.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tankis Posted April 11, 2005 Author Share Posted April 11, 2005 Ми ся,като влезем в Европейския съюз,мисля,че ще ни се обърне по-голямо внимание!!!Така ще има повечко материали за нас или нещо такова.Бе тука няма ли да чуем мнението на един админ поне,бе?!?!?!?!?!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LSS Posted April 11, 2005 Share Posted April 11, 2005 идеята си я бива. няма да е ошо да се направи една достоверна историческа игричка за българия. то ми писна на всички подобни игри или да ни няма или да сме между другото. проблема е динствено че никой няма да се заеме да го направи. твърдението че като влезнем в еропейския съюз ще има по-голяма вероятност да стане не е вярно. какввато е сега вероятноста такава ще е и тогава. все пак браво за идеята. не е лошо да се опита Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted April 11, 2005 Share Posted April 11, 2005 Бе тука няма ли да чуем мнението на един админ поне,бе?!?!?!?!?!? <{POST_SNAPBACK}> Модератор не стига ли http://www.blackseastudios.com/index.php?p...fo&sub=contacts Тук има мейл Между другото изиграйте Robih Hood: Defender of the Crown. Там е умела смесица между стратегия и екшън и ми се струва, че частта с Христо Ботев и Васил Левски(а и други ревлюционери) ще стане най-добре по този начин Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deathzone Posted April 11, 2005 Share Posted April 11, 2005 Само, че играта трябва да има хепиенд и Христо Ботев и Васил Левски да не умират. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tankis Posted April 11, 2005 Author Share Posted April 11, 2005 Еми нали историяте не може да се промени!!!Хепи една е,че се освобождаваме. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tankis Posted April 11, 2005 Author Share Posted April 11, 2005 Модератор не стига ли http://www.blackseastudios.com/index.php?p...fo&sub=contacts Тук има мейл Между другото изиграйте Robih Hood: Defender of the Crown. Там е умела смесица между стратегия и екшън и ми се струва, че частта с Христо Ботев и Васил Левски(а и други ревлюционери) ще стане най-добре по този начин <{POST_SNAPBACK}> Добре,ама на най долното да дам,нали???(дреам@.......)Пък аре ако изпращаме дайте да я доуформим малко!!!Офффф...те нали са българи!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.