cheese Posted April 11, 2005 Share Posted April 11, 2005 Народе, някой може ли да ме насочи към магазин за евтини климатици втора употреба ?? Помагайте, че съм на зор Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightWolf Posted April 11, 2005 Share Posted April 11, 2005 Народе, някой може ли да ме насочи към магазин за евтини климатици втора употреба ?? Помагайте, че съм на зор <{POST_SNAPBACK}> ще питам бащата тая вечер и ще си едитна поста да ти кажа Link to comment Share on other sites More sharing options...
diabolik Posted April 11, 2005 Share Posted April 11, 2005 Точно срещо Дървото има един магазин за климатици втора употреба Link to comment Share on other sites More sharing options...
star_net Posted April 11, 2005 Share Posted April 11, 2005 Народе, някой може ли да ме насочи към магазин за евтини климатици втора употреба ?? Помагайте, че съм на зор <{POST_SNAPBACK}> ne e zadaljitelno da e magazin za vtora upotreba,pitai vav Tempex ,tam prodavat novi ,no se namirat i upotrbqvani 4at-pat,ne6to kato ot upgrade:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted April 11, 2005 Share Posted April 11, 2005 От много време знам едно място, доста известно е, сигурно сте чували - ул. Варна 35А. Това е близо до стадион Хр. Ботев и МкДоналдс. Скоро не съм ходил, но съществуват отдавна и имат голям избор. (Не знам, може вече и да не съществуват). Link to comment Share on other sites More sharing options...
cheese Posted April 11, 2005 Author Share Posted April 11, 2005 Сего сигурно ще ми се смеете, ама нито знам къде е Дървото, нито Темпекс! ( offtopic Единственото нещо, за кето се сещам, катко става дума за дърво, е един мой прякор от прогимназията, появил се благодарение на танцувалните ми способности или по-скоро от липсата на такива ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
net_fighter Posted April 11, 2005 Share Posted April 11, 2005 NIPON ltd - внос от Япония Пловдив , ул. "Варна" 35 А тел: 032/624042 Преди 2 години взехме оттам един Шарп. 250 лв , в която цена влизаха и доставката и монтажът. Като пушка е едит: Забравих за дванайсетте месеца гаранция . Link to comment Share on other sites More sharing options...
ATEL Posted April 11, 2005 Share Posted April 11, 2005 S/u Voena Bolnitsa ima edno magazinche! Link to comment Share on other sites More sharing options...
diabolik Posted April 11, 2005 Share Posted April 11, 2005 Сего сигурно ще ми се смеете, ама нито знам къде е Дървото, нито Темпекс! <{POST_SNAPBACK}> Дървото - до иконома (Търговската гимназия) там където се пресичат Гладстон и бул. Руски , малко по нагоре Link to comment Share on other sites More sharing options...
harmonika Posted April 11, 2005 Share Posted April 11, 2005 И мен много ме интересува темата с климатиците щото трябва да купувам 2,но не знам не е ли рисковано да се купуват 2-ра употреба!?!Вкъщи имам 1 ,който вече 5 години работи без отказ , но е купуван нов и беше доста скъп/$1200/ с поставянето.Вече знам , че не са толкова скъпи , но нямам много информация за климатиците 2-ра употреба.Ако някой хвърли малко светлина ще съм му много задължен.Интересува ме цена на поставяне, цена на сплит с-ма /12-ка да кажем/, предлагани марки 2-ра употреба и т.н. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cheese Posted April 12, 2005 Author Share Posted April 12, 2005 Мисля, че намерих идеалното решение за втора употреба климатици! Има един магазин близо до площад Шахбазян, държи го един турчин и продава адски евтино! Може да се купи климатик осмица за 250 лв, при това С ВКЛЮЧЕН МОНТАЖ!!!!. Направо не можах да повярвам на очите си днес. И човекът си дава обичайната една година гаранция. За сравнение онези от ул. Варна 36-а ми искаха за същия климатик 480 лв плюс 90 лв монтаж. Леко нагло harmonika, притесненията ти са основателни, но аз лично мисля, че щом ми дават гаранция, ще са се погрижили да стегнат техниката така, че да не им висна на главата след това Link to comment Share on other sites More sharing options...
net_fighter Posted April 12, 2005 Share Posted April 12, 2005 Ми на нас десятка (междинен) ни излезе 250 в Нипон , с монтажа естествено.Но си спомням , че дадохме заявка и чакахме , а доколкото виждам , на теб ти е спешно... Веднъж ползвахме и сервиз , докато беше в гаранция. Обадихме се , на следващият ден бяха на вратата.Оказа се ,че в усилията си да набутам , колкото мога по-нагоре един ароматизатор , съм притиснала някакво кабелче и беше нагоряло. Едни познати взеха от турчина , за който говориш , доволни са. Link to comment Share on other sites More sharing options...
charsi Posted April 12, 2005 Share Posted April 12, 2005 Народе, някой може ли да ме насочи към магазин за евтини климатици втора употреба ?? Помагайте, че съм на зор <{POST_SNAPBACK}> бул.: "6-ти Септември" 61 бул.: "Дунав" 136 Тел.: 032/ 95 17 17 GSM: 0886 523 770 Link to comment Share on other sites More sharing options...
harmonika Posted April 12, 2005 Share Posted April 12, 2005 Хммм а толкова ли е голяма разликата в цената с нов климатик?!?Щото все пак доста рисковано ми се струва да се купува подобна вещ на старо.Може ли да се има доверие на тея магазини или просто са изчислили, че може да издържат 1 година и след тва да умре...? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted April 13, 2005 Share Posted April 13, 2005 nedei si zimai klimatik na staro parviq koito nie zexme si otide .... ispuska6e gaz i taka i ne mojaxa da namerqt ot kade i nakraq prosto go podarixme na 4i4o mi ako moje da si go opravi da si go polzva zatova po-dobre dai malko pove4e pari i si zemi ne6to xubavo i ka4estveno ili na izpla6tane ako iska6 6te pitam ba6tami ot kade ze na6te LG-ta misla 4e davaxa i na izpla6tane Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted April 13, 2005 Share Posted April 13, 2005 Разликата е огромна, разбира се има и малко риск, но с големите гаранции, които започнаха да дават не е страшно. В къщи имаме едно мицубиши втора употреба, което ново струва минимум 2000 лева, ние го взехме за 4 пъти по-малко. Имаше проблеми с електрониката, които си бяха отстранени от фирмата, от която го купихме. Безплатно разбира се. Link to comment Share on other sites More sharing options...
harmonika Posted April 13, 2005 Share Posted April 13, 2005 хммм везните взеха да клонят към втората употреба май.Пък и аз ще трябва да купувам 2бр.Но нямам представа каква е цената на новите , но знам със сигурност , че само монтажа е 150лв. За да не е спамерски поста някой може ли да ми каже горе-дору колко ще струват 1 8-ца и 1 12-ка с поставянето.За марка няма да питам щото за сега не съм решил каква ще е, но ще се ползват предимно за студенко. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Дочо Posted July 20, 2006 Share Posted July 20, 2006 А каква е хавата напоследък, че гледам темата е от преди 100 години. Тези магазинчета съществъват ли отще? И още един въпрос. Едни познати ми казаха, че климатика им замръзвал зимата при големите студове. Имали някакви, които не замръзвали, ама тяхния не бил такъв. Има ли такова нещо, или те са единствен случай? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zefirpenkov Posted July 24, 2006 Share Posted July 24, 2006 Климатици 2 -ра употреба има зад автогарата на Филипово,там е склада и е най мощния вносител с най добри климатици ,като цена ,качество и дълга гаранция.Ние взехме 4 бр. преди 3 години и не са мръднали. За съжаление не мога да дам телефон и име ,просто попитайте къде е офиса зад автогарата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrdds Posted July 25, 2006 Share Posted July 25, 2006 не си купувайте от НТТ-3,продават японски инверторни климатици и аз се подлъгах,обикалях много магазини и накрая ми писна щото цените беха почти еднакви,и така,купих си Sharp Windom инверторен със скрул компресор(не знам какво е,така и не разбрах,щото и продавачката не знаеше,ама уж било по добре).Спазарихме цената платих и ми казаха че след обяд ще го монтират,и като в тази цена се включвало безплатно до 3 метра тръбен път.Доидоха пичовете,аз си бех харесал място под прозореца,те не го харесаха щото не им било удобно за слагане.И си избраха място на терасата ми.Но тръбния път стана 7 метра,което трябвало да заплатя аз->4м.Х 23лв/м.=92лв,стана един скандал телефони се звъняха на шефа им,щуротий и глупости и накрая се спазарихме.Монтираха ама на другия ден доидоха да си го размонтирват щото тръбите дошли много дълги и кво ставало незнам ама не можеше да охлажда добре.Сложиха го под прозореца където аз исках.След има няма 1 седмица почна да бръмчи като дъскорезница,аиде пак ги виках ,взеха външното тяло и си заминаха,доидоха след 10дни в който 3 пъти се обаждах да питам какво става.Монтираха ми ново външно тяло и ми казаха че е ок.Това всичко в гаранция,обаче гаранцията е 6месеца и ако искаш за следващите 6 да имаш трябва да си плащаш по 20-30лв за всяко 6-месечие. И на всичкото от горе дистанциооното е на йероглифи и никой не знае как да се намали влажносста на въздуха. Всичко това ми доиде 480лв. при което купих климатик произветен август 1997г. Link to comment Share on other sites More sharing options...
miro123 Posted August 10, 2006 Share Posted August 10, 2006 Kajete nqkoi nadejden magazin,trqbva mi 12 glavno za otoplenie i kakvi marki da tursq stoto ne razbiram nisto ot klimatizi Edit:zna4i sled dulgo obikalqne,si4ki magazineri mi preporu4vat za 30kvadrata ot 14 na gore.Naistina li trqbwa tolkova mosten ili prosto se prezastrahovat,i pod 700lv vtora ruka nqma, Link to comment Share on other sites More sharing options...
danio Posted October 29, 2006 Share Posted October 29, 2006 А някой може ли да ми каже магазин във Пловдив за нови климатици на които в цената е включен и монтажа.Става въпрос за климатик 12ка и ще се ползва за спалня.Ако имате някакви предложения и цени ще съм ви много благодарен.Мога да дам най много 450лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
very_big Posted October 29, 2006 Share Posted October 29, 2006 А някой може ли да ми каже магазин във Пловдив за нови климатици на които в цената е включен и монтажа.Става въпрос за климатик 12ка и ще се ползва за спалня.Ако имате някакви предложения и цени ще съм ви много благодарен.Мога да дам най много 450лв. Единствените климатици (нови) с включен монтаж са Осака Link to comment Share on other sites More sharing options...
danio Posted October 29, 2006 Share Posted October 29, 2006 А откъде мога да си купя такъв? Link to comment Share on other sites More sharing options...
very_big Posted October 29, 2006 Share Posted October 29, 2006 А откъде мога да си купя такъв? Eco-Clima - Климатизатори, продажба, монтаж, сервиз. Пловдив, ул. "Гладстон" 45, тел.: 032/ 64 02 36, моб: 048 859 791, GSM 088 8 676 929 , също и в техномаркет, но аз ти препоръчвам тези на Гладстон Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.