drax Posted April 11, 2005 Share Posted April 11, 2005 Купувам РС за офис. По принцип давам до 250лв като в някои случаи може да се съглася и на 300лв. Цената която бих дал зависи от параметрите. Не ме интересува 3D бози (нищо NVIDIA), mod-нати кутии и измислени вентилатори. Интересува ме да има компоненти "средна класа" така че ако сте си взели супер-клокерско-ASUS-250$-дъно ще го предпочета пред долнопробен Acorp, но не очаквайте да ви платя разликата между цените им. Изискванията са следните: -CPU Morgan, Applebred ili Celeron 1GHz+ -MB - според CPU-то ще говорим -RAM 256+ -HDD 20+ -VC вградено или БЕЗ за предпочитане (може и на G450 или ATI Rage2k+ да се навия) -Кутията да е ATX, за предпочитане mini-ATX, семпла и запазена -FDD/CD/DVD - не ми трябват -CDRW - може ако цената си струва -Клавиатура и Мишка - зависи какви са дали ще ги искам. Купувам РАБОТЕЩО РС! т.е. всичко да си е свързано и да премине тестовете ми. Ако сте фирма ще си пратя ДДС и ще ми дадете фактура. Ако има въпроси питайте. Очаквам вашите предложения Link to comment Share on other sites More sharing options...
nonsan Posted April 11, 2005 Share Posted April 11, 2005 ASRock,K7S41GX,SIS741,333,DDR,8x+VGA,6Ch.AUDIO,LAN НОВО,24м.ГАРАНЦИЯ CPU:DURON 1800 MHz Soket A (266MHz)-Applebred НОВ, 2м.ГАРАНЦИЯ FAN:Titan , НОВ RAM:128MB DDR 400 HDD:40 GB ATA/100,7200rpm, 2MB Cache,Hitachi НОВ,без ГАРАНЦИЯ CASE:ATX,бяла(добър дизайн),запазена. PSU:350W ATX,P4 KB:COMPAQ Mouse:COMPAQ ЦЕНА:270лв Link to comment Share on other sites More sharing options...
drax Posted April 11, 2005 Author Share Posted April 11, 2005 @nonsan Офертата ти е разумна и ще я имам предвид. И все пак със 128 ram няма да го бъде кажи си цена със 256 или 512 (знам че можеш ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
nonsan Posted April 11, 2005 Share Posted April 11, 2005 Със 256 DDR 400-НОВА плюс 20лв. С 512 се надува доста,а нямам second в момента. Link to comment Share on other sites More sharing options...
drax Posted April 12, 2005 Author Share Posted April 12, 2005 Със 256 DDR 400-НОВАплюс 20лв. С 512 се надува доста,а нямам second в момента. <{POST_SNAPBACK}> То това което се надува от 512 съм съгласен да си платя Както и да е, съгласен съм за 290лв със 256RAM. Доставка в Пловдив ще организираш ли? Ако да, пиши ми да ти звънна, да се разберем. Нещо не съм навит на куриери. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nonsan Posted April 12, 2005 Share Posted April 12, 2005 Мога да ти го доставя при поемане на разходите за бензин(10лв). Просто нямам път натам за друго нещо. Иначе по ЕКОНТ не е проблем,което ще ти излезе около 7-8лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ayaa Posted April 15, 2005 Share Posted April 15, 2005 Oще ли търсиш РС? Продавам РС Целерон е на 768 MHz, 248 MB RAM, HD 20..., CD и малко флопи има. давам го за 200 лева... перфектен е за работа, за офис... само за големи и нови игри не става... иначе всичко си има и е много запазен, лично аз за лични нужди съм си го ползвала и много си го пазех, но ми трябваше за игри и др. и си взех Р4... иначе не бих се замислила да го сменям. дъното му е асус, с вградена видеокарта, има ланд карта за интернет, има и 56К модем, повече подробности - ако имаш интерес пиши ми! мишка и клавиатура - подарък... + бонус монитор... - безплатно! монитора е лееко повреден, но работи, само на 60 херца... НР е. uote=drax,Apr 11 2005, 10:00 AM] Купувам РС за офис. По принцип давам до 250лв като в някои случаи може да се съглася и на 300лв. Цената която бих дал зависи от параметрите. Не ме интересува 3D бози (нищо NVIDIA), mod-нати кутии и измислени вентилатори. Интересува ме да има компоненти "средна класа" така че ако сте си взели супер-клокерско-ASUS-250$-дъно ще го предпочета пред долнопробен Acorp, но не очаквайте да ви платя разликата между цените им. Изискванията са следните: -CPU Morgan, Applebred ili Celeron 1GHz+ -MB - според CPU-то ще говорим -RAM 256+ -HDD 20+ -VC вградено или БЕЗ за предпочитане (може и на G450 или ATI Rage2k+ да се навия) -Кутията да е ATX, за предпочитане mini-ATX, семпла и запазена -FDD/CD/DVD - не ми трябват -CDRW - може ако цената си струва -Клавиатура и Мишка - зависи какви са дали ще ги искам. Купувам РАБОТЕЩО РС! т.е. всичко да си е свързано и да премине тестовете ми. Ако сте фирма ще си пратя ДДС и ще ми дадете фактура. Ако има въпроси питайте. Очаквам вашите предложения <{POST_SNAPBACK}> Link to comment Share on other sites More sharing options...
drax Posted April 17, 2005 Author Share Posted April 17, 2005 Покупката е осъществена. Благодаря на nonsan. Моля затворете темата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.