Jump to content
BulForum.com

Tiesto в България!

vinyl_master

Recommended Posts

Thief said:
Ти в кой век живееш ? Електрото е ставнително ново течение в хауса, което точно последните 2-3 години стана адски популярно и модерно. Не ми говори кво се слуша в мания или плазма...

Съгласен съм с Thief, даже пика на този стил беше 2006 година, но и днес е доста модерно.

Минимала едвали е поп..

• Replies 107
  • Created
  • Last Reply

А случайно казах минимъл техното и теното и тих музиката :) И не гледам в Мания или Плазма какво се слуша гледам как вече всички DJ въртят този стил парчета.

Добре кажи ми като е модерно електрото защо Steve Lawler премина къв тех хаус/техно движението и то оше миналата година :laughing: Защото електрото е модерно явно :D И той е един от малкото примери, които мога да дам, но явно вие тука сте май с 1-2 века по-назад не аз :lol:

Защо е преминал това само той може да ти каже. Защо мислиш deadmau5 е един от най-сваляните в beatport ? И още хиляди електро продуценти...

Примера ти въобще не беше сполучлив.

Defekt said:
електрото въобще не е модерно, по-точно минимал техното е на почит тази година и чистото техно ;)

Tо минимала и чистото техно бяха модерни още когато аз слъшах такава музика преди 6-7 години.

Просто погледнете класациите на топ Dj-те и ще видите ;) Не значи че новия стил ще е най-слушан и предпочитан в клубовете. :wacko:

Thief като даде пример с най-сваляно я погледни chartove за топ даунлоуд в дигиталните магазини през последните месеци и ще видиш, че тех хаусът и техното доминират ;)

А я кажете кой от вас, който ще ходи възнамерява да използва Български Държавни Железници или автобус? :lol:

• 3 weeks later...

Здравейте, концерта на Тиесто наближава 17.09.09 имам предложение към всички който ще ходят ако искате аз съм с кола и няма да се занимаваме с БДЖ-та и др. превози а направо с моята кола ще отидем и ще се върнем. Който е навит да пише за повечко ИНФО.

Наистина не очаквах такова нещо. Едва ли скоро ще дойде някой в България, който да направи такова уникално парти. :) Тоя сет 3 часа и половина направо ме разби... за следващите да не говорим... спокойно мога да кажа, че мога да умра щастлив. :P

Аз го пропуснах снощи :cry .Толкова да ме е яд, немога си го простя :(.Дано някаде качат сета от снощи.Нещо видео мидео ако се намери ще е идеално.Искам да попитам освен тоя 3 часа и половинов сет още пускал ли е?

lpfc1990 said:
Аз го пропуснах снощи :cry .Толкова да ме е яд, немога си го простя :(.Дано някаде качат сета от снощи.Нещо видео мидео ако се намери ще е идеално.Искам да попитам освен тоя 3 часа и половинов сет още пускал ли е?

Сета едва ли ще го качат някъде. Ето тук са последните качвани клипове, те са от снощи. Сета му беше 3 часа и половина. Малко повече дори. Освен него друго не е пускал. След това почна чешката мацка до към 5 и 10 и тогава аз си тръгнах вече, не знам нататък какво е било.

Снимки има и в partystars, ама са супер некадърни. B)

WriteR4e said:
Сета едва ли ще го качат някъде. Ето тук са последните качвани клипове, те са от снощи. Сета му беше 3 часа и половина. Малко повече дори. Освен него друго не е пускал. След това почна чешката мацка до към 5 и 10 и тогава аз си тръгнах вече, не знам нататък какво е било.

Снимки има и в partystars, ама са супер некадърни. B)

Пфф жестоко е било!Дано поне успеят да качат някаде сета :unsure:

Сетовете не се записват.

Снимки можеш да видиш на доста места.

А партито беше невероятно и не мога да се съглася с @frodo , че в зала не може да станат уникални партита. Даже си мисля, че точно по залите, стадионите, палатите и опен ейровете стават най-големите размазвации и хубави партита ;-)

А в крайна сметка целия "коцерт" там със сичките му ектсри колко продължи

П.П имах такова голямо желание да ида ма поради куп причини не успях; лелее ако някъде пуснат торент от тва парти :lol: ще се разцепя от кеф въпреки че определено няма да е същото като го гледаш така

Exploit said:
Сетовете не се записват.

Снимки можеш да видиш на доста места.

А партито беше невероятно и не мога да се съглася с @frodo , че в зала не може да станат уникални партита. Даже си мисля, че точно по залите, стадионите, палатите и опен ейровете стават най-големите размазвации и хубави партита ;-)

е ти изброи повечето местоположения на партита:lol:

по темата - хората се оплаквали, че няма място...това за мен е най-лошото на едно парти - да не можеш да пръднеш. ми що си отишъл? :sick

все пак щом сте си прекарали добре лошо няма :)

ThE*sParroW said:
Не подлежи на коментар :punk :zzz Съв всичките му екстри трябва е продължило до 6 ч... но си тръгнах и аз към 5 :blink:

Според мен дори до по-късно, щото тоя след мацката не вярвам сета да му е бил един час, а той започна в 5. ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...