Jump to content
BulForum.com

Кое предаване ще гледате утре от 20.00 часа

The Black Dragon

Кое предаване ще гледате утре от 20.00 часа  

206 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Ако седна пред телевизора точно тогава ще гледам естествено Нова телевизия - единствената телевизия, която гледам с кеф (като изключим Диема+ с Примера дивизион и Канал 1 с българското първенство).

• Replies 57
  • Created
  • Last Reply

Нито едно от двете. Тия тъпи предавания са ми писнали толкова много, че вече не гледам телевизия с кеф. Гледам само спорт и някои филми.

Opredeleno tova sas studentite na Slavi.Zabatata fizionomiq na Zara ne smqtam dori i da q poglejdam.....

Kakва Зара бре!!!Вече се оттървахме от тая глупост(поне за половин година)!Аз лично ще видя в новата за какво става реч!А иначе може и да погледна и на Светльо шоуто обаче мисля,че това е отчаян опит да се поубие конкуренцията в лицето точно на Стар Академи!Ако и шоуто на тия 5-тимата има нещо общо със това по Нова,направо...Просто ще е поредната кражбица!Ех тоя Слави колко е добър,колко е щедър,колко умее да понася конкуренция и да губи!!!Голям Мъж!!!

Аз лично ще гледам тези от Ку Ку академията!!!Лора и Светльо правят голям смях и мисля че тази вечер ще стане пак яко!! :tongue Няма да гледам онва другото защото ми писна от някви тъпи взаимствани от чужбина предавания!!! :sick

Аз лично ще гледам тези от Ку Ку академията!!!Лора и Светльо правят голям смях и мисля че тази вечер ще стане пак яко!! :tongue Няма да гледам онва другото защото ми писна от някви тъпи взаимствани от чужбина предавания!!! :sick

Аха, Ку-Ку Академията си е home-made, сефте се прави такова ;).

Kakва Зара бре!!!Вече се оттървахме от тая глупост(поне за половин година)!Аз лично ще видя в новата за какво става реч!А иначе може и да погледна и на Светльо шоуто обаче мисля,че това е отчаян опит да се поубие конкуренцията в лицето точно на Стар Академи!Ако и шоуто на тия 5-тимата има нещо общо със това по Нова,направо...Просто ще е поредната кражбица!Ех тоя Слави колко е добър,колко е щедър,колко умее да понася конкуренция и да губи!!!Голям Мъж!!!

1.Vij koi e vodesht na Star Academy i posle si pomisli ot kade q poznavash

2.Qvno ne e takava glupost i nqma takova predavane pone do tozi moment v balgarskiqt efir.

100 % ще гледам Ку-Ку Академията :laughing: Само по време на рекламите може да превключа и да видя за какво става въпрос в Star Akademy

Водеща беше Мария Илиева :huh:

M.Ilieva shte e vodeshta samo v ponedelnik....prez ostanaloto vreme shte e Zara

M.Ilieva shte e vodeshta samo v ponedelnik....prez ostanaloto vreme shte e Zara

Офф мамооо. Зара ? ХАХА. Тя има ли си представа как се води шоу :huh: . Малко е смешно , но дано да съумее :)

Иначе , аз предпочитам да гледам 5 звезди. Много повече ми харесва за сега ;)

Ба*ти смотания бобар :sick Как могат да сложат тая тъпа овца. И дей*а тъпото предаване, прецакали са ми филма - "На местопрестъплението" , надявах се да го гледам тая вечер. Аз гледах БТВ не беше лошо предаването на 5-те "звезди" :)

Аз ще кажа само, че и двете предавания са за кофата.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...