The Black Dragon Posted April 10, 2005 Share Posted April 10, 2005 Аз май и двете ще гледам,ама като че ли повече съм за Star Academy щото тва на Ку Ку Академията ще го повтарят сигурно Link to comment Share on other sites More sharing options...
Was ist? ? ? Posted April 10, 2005 Share Posted April 10, 2005 Stars Academy SUX :allien Нищо не гледах Link to comment Share on other sites More sharing options...
sdeath Posted April 10, 2005 Share Posted April 10, 2005 Не смятам да си губя излишно времето ако чуя от някъде че са били интересни тогава може да се навия ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alliance Posted April 10, 2005 Share Posted April 10, 2005 Opredeleno tova sas studentite na Slavi.Zabatata fizionomiq na Zara ne smqtam dori i da q poglejdam..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted April 10, 2005 Share Posted April 10, 2005 Определено куку академията. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted April 10, 2005 Share Posted April 10, 2005 Ще се опитам и 2-те да гледам ама дали ще смогна... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RedPicasso Posted April 10, 2005 Share Posted April 10, 2005 ako imam vreme izobshto shte gledam kyky akademiata da vidim kakvo shte napraviat Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted April 10, 2005 Share Posted April 10, 2005 Нито едно от двете. Такива бози много мразя... Ако бъда поставен с пистолен в слепоочието, ще избера Стар Академи. Плешивия гъз го мразя в червата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vas90 Posted April 10, 2005 Share Posted April 10, 2005 Ще погледам Ку-Ку академията ! Писна ми от Биг-брадър ! ! ! Поне в академията на Слави , участниците могат да пеят Ако някой ми спомене нещо за Стар Академи , тогава може и да го видя . Link to comment Share on other sites More sharing options...
LPFC Posted April 10, 2005 Share Posted April 10, 2005 Нито едно от двете. Такива бози много мразя... Ако бъда поставен с пистолен в слепоочието, ще избера Стар Академи. Плешивия гъз го мразя в червата. <{POST_SNAPBACK}> да.даааа.плешивият е ужасен,не искам да гледам нищо свързано с него по някъв начин. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted April 10, 2005 Share Posted April 10, 2005 нито едно от 2-те най-вероятно Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alliance Posted April 10, 2005 Share Posted April 10, 2005 Нито едно от двете. Такива бози много мразя... Ако бъда поставен с пистолен в слепоочието, ще избера Стар Академи. Плешивия гъз го мразя в червата. <{POST_SNAPBACK}> Samo,che tova e shou na savsem drugi hora...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LPFC Posted April 10, 2005 Share Posted April 10, 2005 Samo,che tova e shou na savsem drugi hora...... <{POST_SNAPBACK}> на кои?на лакеите на слави?колкото и вот на доверие е на съвсем др.хора.щом има общо с плешивата дълга змия не искам и да чувам! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RubbeR_HeaD Posted April 10, 2005 Share Posted April 10, 2005 Ще превключвам за да гледам едновременно и двете Link to comment Share on other sites More sharing options...
zmei_gorqnin Posted April 10, 2005 Share Posted April 10, 2005 Бг каналите яко SUX. Cartoon Network Power Link to comment Share on other sites More sharing options...
alex_2004 Posted April 10, 2005 Share Posted April 10, 2005 Az mai nikoe nqma da gledam Link to comment Share on other sites More sharing options...
ico_manekena Posted April 10, 2005 Share Posted April 10, 2005 Na rabota sam nito edno ot dvete Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted April 10, 2005 Share Posted April 10, 2005 Аз ще гледам Ку-ку академията. Може да се изложат, което си и мисля като всички новаци в телевизията, обаче предпочитам за сега да гледам тях. Пък и не мисля че Слави ще им бъде основната конкуренция. Стар Академи доста ще ги настъпват. Все пак едното е правено от професионалисти, а другото от начинаещи. Ако Слави не им помогне отново, са загинали. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pi4aga Posted April 10, 2005 Share Posted April 10, 2005 що няма отговор "аз телевизия не гледам"? или поне аз не гледам де....шибаната комерсиализация на квото се серите просто ме отврати от тая шибана медия. очаквам светлият ден,когато и от весниците ще почнат да ни приканват да участваме в някви ебани игрички и да пускаме смс-и.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RottenBrain Posted April 11, 2005 Share Posted April 11, 2005 що няма отговор "аз телевизия не гледам"?или поне аз не гледам де....шибаната комерсиализация на квото се серите просто ме отврати от тая шибана медия. очаквам светлият ден,когато и от весниците ще почнат да ни приканват да участваме в някви ебани игрички и да пускаме смс-и.... <{POST_SNAPBACK}> Нещо подобно си мислех да напиша. Не точно така казано,но с този смисъл. Та значи по темата-телевизия почти не гледам и нещата които могат да ме накарат да гледам са невероятно малко(и със сигурност не включват Big Brother или Star Academy) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flameseeker Posted April 11, 2005 Share Posted April 11, 2005 Нямам намерение да гледам нито едно от двете. Писнало ми е от тъпи предавания по нашите телевизии... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fostar Posted April 11, 2005 Share Posted April 11, 2005 Ку-ку академията Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted April 11, 2005 Share Posted April 11, 2005 ако ще гледам нещо ще гледам бтв но нз изобщо ще гледам ли тв Link to comment Share on other sites More sharing options...
GHOST Posted April 11, 2005 Share Posted April 11, 2005 Телевизията е най-доброто средство за затъпяване. Гледам само спортни предавания. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivoanna Posted April 11, 2005 Share Posted April 11, 2005 Shte oburna po-goliamo vnimanie na po-interesnoto Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.