Jump to content
BulForum.com

Кое предаване ще гледате утре от 20.00 часа

The Black Dragon

Кое предаване ще гледате утре от 20.00 часа  

206 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

• Replies 57
  • Created
  • Last Reply

Opredeleno tova sas studentite na Slavi.Zabatata fizionomiq na Zara ne smqtam dori i da q poglejdam.....

Нито едно от двете. Такива бози много мразя... Ако бъда поставен с пистолен в слепоочието, ще избера Стар Академи. Плешивия гъз го мразя в червата.

Ще погледам Ку-Ку академията ! Писна ми от Биг-брадър ! ! ! Поне в академията на Слави , участниците могат да пеят ;) Ако някой ми спомене нещо за Стар Академи , тогава може и да го видя .

Нито едно от двете. Такива бози много мразя... Ако бъда поставен с пистолен в слепоочието, ще избера Стар Академи. Плешивия гъз го мразя в червата.

да.даааа.плешивият е ужасен,не искам да гледам нищо свързано с него по някъв начин.

Samo,che tova e shou na savsem drugi hora......

Samo,che tova e shou na savsem drugi hora......

на кои?на лакеите на слави?колкото и вот на доверие е на съвсем др.хора.щом има общо с плешивата дълга змия не искам и да чувам! :angry:

Аз ще гледам Ку-ку академията. Може да се изложат, което си и мисля като всички новаци в телевизията, обаче предпочитам за сега да гледам тях.

Пък и не мисля че Слави ще им бъде основната конкуренция. Стар Академи доста ще ги настъпват. Все пак едното е правено от професионалисти, а другото от начинаещи. Ако Слави не им помогне отново, са загинали.

що няма отговор "аз телевизия не гледам"?

или поне аз не гледам де....шибаната комерсиализация на квото се серите просто ме отврати от тая шибана медия.

очаквам светлият ден,когато и от весниците ще почнат да ни приканват да участваме в някви ебани игрички и да пускаме смс-и....

що няма отговор "аз телевизия не гледам"?

или поне аз не гледам де....шибаната комерсиализация на квото се серите просто ме отврати от тая шибана медия.

очаквам светлият ден,когато и от весниците ще почнат да ни приканват да участваме в някви ебани игрички и да пускаме смс-и....

Нещо подобно си мислех да напиша. Не точно така казано,но с този смисъл. Та значи по темата-телевизия почти не гледам и нещата които могат да ме накарат да гледам са невероятно малко(и със сигурност не включват Big Brother или Star Academy)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...