Grosmaster Posted April 10, 2005 Share Posted April 10, 2005 Термоса е подходяш за туризъм, за съхранение на топли течности за по-дълго време. Има калъф с вата, която запазва температурата постояна вътре в термоса и връска за окачване на раница или велосипед. Цена: 3лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slot Posted April 10, 2005 Share Posted April 10, 2005 Kakyw mu e razmera, ako e razmer na normalen termus i vsichko mu e nared go vzemam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grosmaster Posted April 10, 2005 Author Share Posted April 10, 2005 Термосите са чисто нови по 1л. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KingNothing Posted April 10, 2005 Share Posted April 10, 2005 Пич не че искам да ти развалям бизнеса ама нови са 2 лв. (не казвам че твоите не са де ама...) Поне аз моя си го взех за толкова но здраве да е.... Инъче 3 лв. е добре защото си спетяваш ходенето до магазина .... нали??? :ph34r: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grosmaster Posted April 10, 2005 Author Share Posted April 10, 2005 Пич не че искам да ти развалям бизнеса ама нови са 2 лв. (не казвам че твоите не са де ама...) Поне аз моя си го взех за толкова но здраве да е....Инъче 3 лв. е добре защото си спетяваш ходенето до магазина .... нали??? :ph34r: <{POST_SNAPBACK}> Явно не си ходил скоро там? Последно бяха по 3лв. а сега вече ги и няма. Можели да не ми осерете темата?! И вземи прочети правилата Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grosmaster Posted May 3, 2005 Author Share Posted May 3, 2005 Останаха ми към 20бр. ако има желаещи да се обаждат Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grosmaster Posted May 4, 2005 Author Share Posted May 4, 2005 Oстанаха само 7бр. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ Mighty K Posted May 4, 2005 Share Posted May 4, 2005 Аз бих взел 2 броя Надявам се да си вършат работата перфектно... Link to comment Share on other sites More sharing options...
stu Posted May 9, 2005 Share Posted May 9, 2005 Oстанаха само 7бр. <{POST_SNAPBACK}> kupuvam i az edin broi ama kak da si go vzema kaji koga moje6 da se sre6tnem na centara utre Link to comment Share on other sites More sharing options...
GUI Posted May 9, 2005 Share Posted May 9, 2005 Явно не си ходил скоро там?Последно бяха по 3лв. а сега вече ги и няма. Можели да не ми осерете темата?! И вземи прочети правилата <{POST_SNAPBACK}> Ми нали като ги препродаваш тряя да са поне на 50-60 % цена? Останаха ми към 20бр. ако има желаещи да се обаждат <{POST_SNAPBACK}> офф: отде ги взимаш сички тия TCM-ове? Баща ти да няма склад Link to comment Share on other sites More sharing options...
Saber_Skyo4 Posted May 10, 2005 Share Posted May 10, 2005 И аз ше взема два обаче искам първо да ги видя.Дай някакъв телефон да се разберем каде мога да ги видя. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kiro Posted May 10, 2005 Share Posted May 10, 2005 ima li oste ,ako -da dai tel. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grosmaster Posted May 27, 2005 Author Share Posted May 27, 2005 Всичките наличности са продадени. Темата да се затвори. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.