Jump to content
BulForum.com

Videocard Problem

Recommended Posts

Хора помогнете!

компютъра ми забива на почти всички игри. Като се започне от НФС ъндърграунд 2, та до разни стари и слаби игри като Unreal и Driver. Предполагам че проблема ми идва от видео картата. Смених драйверите, директХ, всичко. както си върви играта и по едно време блокаж. Много се ядосвам вече. Това го прави и под вин 98 и под ХР. и под двата уиндоуса сменях драйвери. Предполагам нещо ми се е сбъгясала видеокартата. А тя е GeForce 2 MX 400 64 MB. Също така проблема може да е от топлината, защото тя няма вентилатор. Ама се чудя дали е от това, все пак не е толкова топло, а и си имам циркулация на въздух в кутията. Някой има ли идея как може да се оправи това, или решението е нова VC?

Това само на игри ли го прави или и като работиш нещо друго?В смисъл само като се натовари картата или постоянно?

ами засега само на игри ми го е правела. А и в евереста вече пише че е 32 мб, не 64  :confused

Аз имах същия проблем със абсолютно същата карта. Сега на нея мога да гледам само филми "без да забива" и ако успея да пусна 3Дмарк-а постигам цели 900 точки :( . Сложих и вентилатор от сокет370 ....после доста по-голям .......и после по-голям........и.......резултата е същия.Грее та се къса. Ако някой успее да каже как да се спасят този модел карти....ще има почерпка :)

Със смяна на драйвери резултата е плачевен.....почти нищо не се променя.

Ако имаш подръка някоя друга видеокарта сложи нея и виж пак ли прави мизерии в игрите. Ако с нея не прави значи проблема наистина е в твоята видеокарта, а не в друг компонент. Пусни някоя игра и като забие отвори компа и барни радиатора на видеокартата, ако можеш да си задържиш пръста дълго време без да си го дръпнеш значи не грее толкова. Ако пък веднага си го дръпнеш:-) значи махаш стария радиатор и слагаш нов със перка. ПРодават такива специално за вдиеокарти (на залман са доста удачен избор) Успех.

Преди имах подобен проблем.

Изглежда дъното и картата не се разбираха за напрежението.

Картата доста грееше.

Проблема се реши като сложих друга карта на това дъно, а старата карта

продадох на един пич, след тест на неговото дъно нямаше проблеми.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...