bakara Posted April 10, 2005 Share Posted April 10, 2005 Има ли някои преки впечатления от тези дискове http://www.mdt-hdd.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted April 10, 2005 Share Posted April 10, 2005 ** MDT reassembles hard drives using components outsourced from major brand hard drive manufactures ie. WD, Maxtor and Seagate. We are committed to the excellent quality of MDT's hard drives. ** Аз като българин това го разбирам като " МДТ сглобява хард дискове използвайки компоненти, бракувани и изхвърлени от големите производители като *** Ти си прецени дали ще повериш информацията и парите си на някоя световно неизвестна марка с съмнителна гаранция. Link to comment Share on other sites More sharing options...
XC^^The_Devil^^ Posted April 10, 2005 Share Posted April 10, 2005 az imam vpreki vpe4etleniq predi 2 godini kato si zimah pc to i toq ot firmata mi vika slojih ti takav hard to4no mdt stot sa nqkvi novi i da vidim i v na4aloto mnoo dobre rabotishe i tihi4ko oba4e minaha 1-2 meseca non stop rabota i poznal kvo stana kato sa razhlopa i razstraka celiq nemoje si nameri c:\ i tn i edvam mi spasiha informaciqta na d i e det be6e ostanala i ot togava sam s maxtor taka4e ne se kaji da zimash takav palen shits sa kazvam ti go kato potarpevsh potrebitel i dori kat mi go sloji sa 4udihme kva marka e stot nisto ne pi6e otgore samo mdt znak 80gb v moq slu4ai i danni nadolu 4ak sled tva otdolnata starana neprosredstveno pod platkata v na4aloto se vgledah i vidqh na sami korpus gravirano western digital koi znai ot kvi drugi bokluci e bil praven moje i az da sam ppadnal na takav no sega skoro hodih v office za ena rabota i gledah imashe baq ot tezi taka sladirani i vika nito edin ot tqh neraboti. vika samo toq ba4ka ama samo 30 min ili trqq mu duhash otstrani i moje pove4e da izkara taka 4e qvno si4kite sa im palen shits Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rafaello Posted April 12, 2005 Share Posted April 12, 2005 Хард дискове в БГ, и то не от ДЗУ!!! Е това ме утрепа! Сигурно вземат стари части за без пари и ги правят в часовете по трудово обучение в някое училище. мале мале.... за мен истината е в Seagate. Имал съм до сега 3 различни такива и 1 макстор. никой не ми се е развалял, но където и да съм видял развален хард все Макстор или Куантум (пак макстор) са биле... имаше една серия на Куантум 6,4 ГБ-тови, цялата серия дефектна и след 1-2 години работа, главите засядат и контролера гърми (в буквалния смисъл на думата, чипът се пука). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mepk Posted April 14, 2005 Share Posted April 14, 2005 Quantum 6.4 za 8 godini uporit trud i raznasqne (v ranica!) nqma gram bad sektori Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rafaello Posted April 14, 2005 Share Posted April 14, 2005 Quantum 6.4 za 8 godini uporit trud i raznasqne (v ranica!) nqma gram bad sektori <{POST_SNAPBACK}> Ne si sluchil na defektnata seria Ne si mislish che vsi4ki 6,4 GB-tovi Quantiumi sa edna seria, nali ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Vain Posted April 14, 2005 Share Posted April 14, 2005 Quantum 6.4 za 8 godini uporit trud i raznasqne (v ranica!) nqma gram bad sektori <{POST_SNAPBACK}> 3 години безпроблемна работа и след това 5 диска си отидоха в рамките на 3 месеца Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.