Jump to content
BulForum.com

HDD : MDT (Magnetic Data Technology)

Recommended Posts

** MDT reassembles hard drives using components outsourced from major brand hard drive manufactures ie. WD, Maxtor and Seagate. We are committed to the excellent quality of MDT's hard drives. **

Аз като българин това го разбирам като " МДТ сглобява хард дискове използвайки компоненти, бракувани и изхвърлени от големите производители като ***

Ти си прецени дали ще повериш информацията и парите си на някоя световно неизвестна марка с съмнителна гаранция.

az imam vpreki vpe4etleniq predi 2 godini kato si zimah pc to i toq ot firmata mi vika slojih ti takav hard to4no mdt

stot sa nqkvi novi i da vidim i v na4aloto mnoo dobre rabotishe i tihi4ko

oba4e minaha 1-2 meseca non stop rabota

i poznal kvo stana

kato sa razhlopa i razstraka celiq nemoje si nameri c:\ i tn i edvam mi spasiha informaciqta na d i e det be6e ostanala

i ot togava sam s maxtor taka4e ne se kaji da zimash takav palen shits sa kazvam ti go kato potarpevsh potrebitel

i dori kat mi go sloji sa 4udihme kva marka e stot nisto ne pi6e otgore samo mdt znak 80gb v moq slu4ai i danni nadolu

4ak sled tva otdolnata starana neprosredstveno pod platkata v na4aloto se vgledah i vidqh na sami korpus gravirano western digital koi znai ot kvi drugi bokluci e bil praven

moje i az da sam ppadnal na takav no sega skoro hodih v office za ena rabota i gledah imashe baq ot tezi taka sladirani i vika nito edin ot tqh neraboti. vika samo toq ba4ka ama samo 30 min ili trqq mu duhash otstrani i moje pove4e da izkara taka 4e qvno si4kite sa im palen shits

Хард дискове в БГ, и то не от ДЗУ!!! Е това ме утрепа! Сигурно вземат стари части за без пари и ги правят в часовете по трудово обучение в някое училище. мале мале.... за мен истината е в Seagate. Имал съм до сега 3 различни такива и 1 макстор. никой не ми се е развалял, но където и да съм видял развален хард все Макстор или Куантум (пак макстор) са биле... имаше една серия на Куантум 6,4 ГБ-тови, цялата серия дефектна и след 1-2 години работа, главите засядат и контролера гърми (в буквалния смисъл на думата, чипът се пука).

:bgrin:

Quantum 6.4 za 8 godini uporit trud i raznasqne (v ranica!) nqma gram bad sektori :P

Ne si sluchil na defektnata seria :) Ne si mislish che vsi4ki 6,4 GB-tovi Quantiumi sa edna seria, nali ? :bgrin:

Quantum 6.4 za 8 godini uporit trud i raznasqne (v ranica!) nqma gram bad sektori :P

3 години безпроблемна работа и след това 5 диска си отидоха в рамките на 3 месеца :woot

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...