g-works Posted April 10, 2005 Share Posted April 10, 2005 Zdraveite . Imam edna kup4ina tekstove koito trqbva da preveda ot Bulgarski na Nemski mnogo burzo . Neka ako niakoi znae site ili udobna programa neka mi kaje ot kade da q svalia . Blagodaria predvaritelno ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fr0Zen Posted April 10, 2005 Share Posted April 10, 2005 Да и на мен ми трява такова чудо.Ако някой намери ще съм му много благодарен Link to comment Share on other sites More sharing options...
LPFC Posted April 10, 2005 Share Posted April 10, 2005 преди имах такова от руски,но не помня къде беше сори,малко съм в офтопик,само исках да кажа,че тези преводачи на цели изречения са доста тъпи,получават се безсмислици заради буквалния превод,който правят.мисля,че един речник като Корала ще ти сврърши къде къде по-добра работа! Link to comment Share on other sites More sharing options...
wlado Posted April 11, 2005 Share Posted April 11, 2005 аз като ми трябва такова нещо направо грабвам ре4ника и расбивам текстовете заеби програма дет да ти преведе нещо и то превода да е добър ?едва ли. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Death_rideR Posted April 11, 2005 Share Posted April 11, 2005 имаше някакъв номер с гуугъл-а, но не си спомням как точно беше, но определено си спомням че може, бтв тая търсачка може и да решава задачи по математика, въобще трябва да се разучи. Ама мен ме мързи Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clades Posted April 11, 2005 Share Posted April 11, 2005 Sorry за offtopica, но тази тема ми се стори най-подходяща на мен ми трябва преводач на френски и от френски. На някой ако случайно му се намира или знае къде има да ми пише. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.