madnes.s Posted April 10, 2005 Share Posted April 10, 2005 ta nqkoi znaeli v Plovdiv i okolnosta nqkade dase vnasqt motori vtora raka nqkvi pistovi ili 4oparlqci ?????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
moninceto Posted April 10, 2005 Share Posted April 10, 2005 ta nqkoi znaeli v Plovdiv i okolnosta nqkade dase vnasqt motori vtora raka nqkvi pistovi ili 4oparlqci ?????? <{POST_SNAPBACK}> Link to comment Share on other sites More sharing options...
moninceto Posted April 10, 2005 Share Posted April 10, 2005 ta nqkoi znaeli v Plovdiv i okolnosta nqkade dase vnasqt motori vtora raka nqkvi pistovi ili 4oparlqci ?????? <{POST_SNAPBACK}> mi probvai s nikiforov.tve e po pytq za trud.tam i v sledva6tiq 6te nameri6 kvot ti syrce iska.samo pari da ima6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE SHAMAN Posted April 11, 2005 Share Posted April 11, 2005 Има доста голям избор до стадион "Хр.Ботев". Link to comment Share on other sites More sharing options...
iv_laz Posted April 11, 2005 Share Posted April 11, 2005 А на горепосочените места има ли скутери? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nitro Posted April 13, 2005 Share Posted April 13, 2005 Хора може би ще се зарадвате да пробвате с mobile.bg. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted April 17, 2005 Share Posted April 17, 2005 ta nqkoi znaeli v Plovdiv i okolnosta nqkade dase vnasqt motori vtora raka nqkvi pistovi ili 4oparlqci ?????? <{POST_SNAPBACK}> probvai pri lubo i go6o enevi ot smirnenski te sa vnesli polovinata da ne i pove4eto xondi v plovdiv ... poiteresuvai se samo s tova se zanimavat ili ako iska6 moga da ti dam telefona na 1 moi 4ovek koito sa6to se zanimava s motori - ivan sariev moje da popita6 i za nego sa6to taka razpitai i za misira toi sa6to se zanimava s motori ako ima6 interes pi6i mi pm da ti dam telefonite im Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.