Jump to content
BulForum.com

Какви екстри имате за компото?

Otli4nik

Какви екстри имате за компото?  

89 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Малко безсмислен пол според мен.

На един компютър могат да се включат толкова много неща, и комбинации от тях, че да гласуваш за Принтер или Принтер и скенер, е меко казано тъпо. Това че си гласувал за едното , не означава че нямаш другото в никакъв случай, даже обратното, а в един полл не можеш да обхванеш комбинациите, т.е. липсва всякакъв смисъл. Друго е просто да попиташ кой какво има на компа.

NULL Vote!

Както и да е, не се различавам много от масата, скенер/принтер/слушалки:уредба/мишка/клавиатура/монитор/модем, и сто излизащи кабели отзад.

E aз имам доста екстри на компа.Начи най-якото за мене са тонколоните,които са доста големи а пък имам и качествен усилвател и звъка е размазващ :punk .Имам още микрофон със слушалки и принтер

Много тъпа тема. Аз имам колонки, микрофонче, принтер, скенер (тези неща доколкото знам не са екстри, ама щом сте казали :confused ) и още доста неща, но не ми се изброяват всички (мързи ме)

Aахха ..

Значи имам електронно заключване на цд-то ; дискови спирачки на cooler-а на CPU-то ; Pirelli гуми на крачетата на кутията ; сив металик от нераждаема стомана е кутията ; климатик ; abs ...

Какво може да има.. имам принтер ,който не бачка и 2.1 sunyoo тонколони.. а имам и мишка и клавиатура.. да и монитор

Много тъпа тема. Аз имам колонки, микрофонче, принтер, скенер (тези неща доколкото знам не са екстри, ама щом сте казали :confused ) и още доста неща, но не ми се изброяват всички (мързи ме)

Май единствен мислиш така, но все пак това си е твое мнение. Исках само да разбера с какво боравят хората в този форум. Знам, че е трудно да се изброят всички екстри ама гледам, че има доста хора с почти нищо освен един монитор клавиатура кутия и мишка. ще прощавате ако съм писал много анкети ама тук и без тва липсват... Еми ако не ви харесва анкетата просто не си давайте мнението моля.

едит,сори :(

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...