Otli4nik Posted April 10, 2005 Share Posted April 10, 2005 А з гласевах за скенер И принтер? А вие? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted April 10, 2005 Share Posted April 10, 2005 А з гласевах за скенер И принтер? А вие? <{POST_SNAPBACK}> виждам, за това има 0 вота Link to comment Share on other sites More sharing options...
LSS Posted April 10, 2005 Share Posted April 10, 2005 микрофон със слушалки и тонколонки Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veso_PLD Posted April 10, 2005 Share Posted April 10, 2005 "Какви екстри имате за КОМПОТО"!!! ТВА ДА НЕ КОМПОТ ВАРИ ЛИ СЕ ПЕЧЕЛИ СЕ КВО СЕ ПРАЙ....ai drajte sa malko po seriozno we...Vse pak i az glasuvah Link to comment Share on other sites More sharing options...
Otli4nik Posted April 10, 2005 Author Share Posted April 10, 2005 виждам, за това има 0 вота <{POST_SNAPBACK}> Кви ги говориш бе? Как ше нема вот - има 1 и тва е моя! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RedPicasso Posted April 10, 2005 Share Posted April 10, 2005 tonkoloni "creative" i mikrofon4e ako tova se vodi kato ekstri Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fostar Posted April 10, 2005 Share Posted April 10, 2005 И аз съм само с тонколони и слушалки с микрофонче Link to comment Share on other sites More sharing options...
Otli4nik Posted April 10, 2005 Author Share Posted April 10, 2005 tonkoloni "creative" i mikrofon4e ako tova se vodi kato ekstri <{POST_SNAPBACK}> Води се като екстра споко! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted April 10, 2005 Share Posted April 10, 2005 Като се замисля май само плотер и 3D очила нямам включени в компа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ATEL Posted April 10, 2005 Share Posted April 10, 2005 Video imam...sega shte mu slagam i shushkopek (za na esen shte mi triabva!) Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted April 10, 2005 Share Posted April 10, 2005 Малко безсмислен пол според мен. На един компютър могат да се включат толкова много неща, и комбинации от тях, че да гласуваш за Принтер или Принтер и скенер, е меко казано тъпо. Това че си гласувал за едното , не означава че нямаш другото в никакъв случай, даже обратното, а в един полл не можеш да обхванеш комбинациите, т.е. липсва всякакъв смисъл. Друго е просто да попиташ кой какво има на компа. NULL Vote! Както и да е, не се различавам много от масата, скенер/принтер/слушалки:уредба/мишка/клавиатура/монитор/модем, и сто излизащи кабели отзад. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brat4ed' Posted April 10, 2005 Share Posted April 10, 2005 принтер имам, но това което най-яката екстра дето е имам е cordless клавиатура и мишка Logitech Link to comment Share on other sites More sharing options...
tankis Posted April 10, 2005 Share Posted April 10, 2005 Ми много ми е интерестно,що не сложи мишка и клавиатура,като "колонки"-те са от отдел "екстри"???Ми имам микрофонче!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted April 10, 2005 Share Posted April 10, 2005 Otli4nik,ти днеска колко Topic-a пусна!?"Чувал ли си за ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
chefoto Posted April 10, 2005 Share Posted April 10, 2005 E aз имам доста екстри на компа.Начи най-якото за мене са тонколоните,които са доста големи а пък имам и качествен усилвател и звъка е размазващ .Имам още микрофон със слушалки и принтер Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clades Posted April 10, 2005 Share Posted April 10, 2005 Много тъпа тема. Аз имам колонки, микрофонче, принтер, скенер (тези неща доколкото знам не са екстри, ама щом сте казали ) и още доста неща, но не ми се изброяват всички (мързи ме) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandyr Posted April 10, 2005 Share Posted April 10, 2005 Aахха .. Значи имам електронно заключване на цд-то ; дискови спирачки на cooler-а на CPU-то ; Pirelli гуми на крачетата на кутията ; сив металик от нераждаема стомана е кутията ; климатик ; abs ... Какво може да има.. имам принтер ,който не бачка и 2.1 sunyoo тонколони.. а имам и мишка и клавиатура.. да и монитор Link to comment Share on other sites More sharing options...
Otli4nik Posted April 10, 2005 Author Share Posted April 10, 2005 Много тъпа тема. Аз имам колонки, микрофонче, принтер, скенер (тези неща доколкото знам не са екстри, ама щом сте казали ) и още доста неща, но не ми се изброяват всички (мързи ме) <{POST_SNAPBACK}> Май единствен мислиш така, но все пак това си е твое мнение. Исках само да разбера с какво боравят хората в този форум. Знам, че е трудно да се изброят всички екстри ама гледам, че има доста хора с почти нищо освен един монитор клавиатура кутия и мишка. ще прощавате ако съм писал много анкети ама тук и без тва липсват... Еми ако не ви харесва анкетата просто не си давайте мнението моля. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LPFC Posted April 10, 2005 Share Posted April 10, 2005 едит,сори Link to comment Share on other sites More sharing options...
Otli4nik Posted April 10, 2005 Author Share Posted April 10, 2005 едит,сори <{POST_SNAPBACK}> Прочети възможност 6 и ще видиш. Тя е "скенер и принтер " Link to comment Share on other sites More sharing options...
PlayMate Posted April 10, 2005 Share Posted April 10, 2005 m taka da gledam da ne zabravq ne6to-microfon sys sly6alki,tonkoloni,printer ,kamera ...a moje bi i o6te ne6to,koeto vse o6te ne sym otkrila Link to comment Share on other sites More sharing options...
kenny Posted April 10, 2005 Share Posted April 10, 2005 awe hora napravete go da moje da se glasuva za dve neshta Link to comment Share on other sites More sharing options...
diabolik Posted April 10, 2005 Share Posted April 10, 2005 Аз си имам камерка Link to comment Share on other sites More sharing options...
capone Posted April 10, 2005 Share Posted April 10, 2005 Колони,микрофон и камера. Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted April 10, 2005 Share Posted April 10, 2005 Tonokolni,sly6alki i kamera .E gati ekstrite nali Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.