Jump to content
BulForum.com

Бягате ли от училище?

Otli4nik

Бягате ли от училище?  

327 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Sorry za SHLOKAVICATA.Vseki den bqgame za da hodim na kafe a i 4at pat hodim v nas sas sau4ini4kite :D.

Личи си ...

Аз съм бягал от училище само един път в живота си. И съм горд, че е само един.

• Replies 133
  • Created
  • Last Reply

Аз съм изфирясвал толкоз пъти че ни моа броя особено 12-ти клас ич никаф не одих ... в седмицата 2 дни да ми се събираха :)

Това съвсем заприлича на интернет лексикон...

пука ли ти :)

иначе и аз съм в почивка до сряда вкл ,нали знаете времето е едно лъжливо такова ,докат се сети6 и вечв си се оспал с 3 дена за даскало :rolleyes:

Не бягаме от училище,а възпитоно и културно се махам от часовете .Та нали трябва да се усети тръпката..... дали щ е ти приемат бележката или не ..... дали ще те оставят на изпит или не .....

Но все пак не трябва да се оставяме на учителите да си играят с нас и да ни будалкат .... Все пак и те са минали по тоя път и знаят как е .

Какво да ги правиш пубертети .......

Аз до 8 клас бях примерно момиче,ама от 9 като се започна.........Направо не е за говорене :lol: А пък за тая година-още от началото почнах да бягам.Случвало се е да бягам и ей така-за кефа,не че ще ме изпитват или контролно ша правя,ама просто ми скимва и се изнасям.Е оня ден,изведнъж ми се приходи на кафе и естествнео отидох:)))))И изобщо не ми пука какво ша си помисли учителя.Те вече са свикнали с нашия клас-редовни бягства и закъснения :P хахахаххахах Супер сме напрао:))))

Аз до 8 клас бях примерно момиЗе,ама от 9 като се започна.........Направо не е за говорене :lol: А пък за тая година-още от началото почнах да бягам.Случвало се е да бягам и ей така-за кефа,не че ще ме изпитват или контролно ша правя,ама просто ми скимва и се изнасям.Е оня ден,изведнъж ми се приходи на кафе и естествнео отидох :) ))))И изобщо не ми пука какво ша си помисли учителя.Те вече са свикнали с нашия клас-редовни бягства и закъснения :P хахахаххахах Супер сме напрао :)

Ами и аз навремето (6-7 клас) ходих по зали нон-стоп и после кво? За 4 стотни Математическата :angry:

Бягайте, но с мярка. Макар че, като се сетя за петъчната ни програма. След голямото имаме 2 часа инфо.тех. и единия час ни пусна на кафе. После свят и личност и за финал физическо. Как да не се разкараш още след третия час ?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...