The AnGeL Posted October 10, 2005 Share Posted October 10, 2005 Sorry za SHLOKAVICATA.Vseki den bqgame za da hodim na kafe a i 4at pat hodim v nas sas sau4ini4kite . Личи си ... Аз съм бягал от училище само един път в живота си. И съм горд, че е само един. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_Gudo Posted October 10, 2005 Share Posted October 10, 2005 Аз съм изфирясвал толкоз пъти че ни моа броя особено 12-ти клас ич никаф не одих ... в седмицата 2 дни да ми се събираха Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeGor Posted October 10, 2005 Share Posted October 10, 2005 Това съвсем заприлича на интернет лексикон... Link to comment Share on other sites More sharing options...
peet Posted October 11, 2005 Share Posted October 11, 2005 Това съвсем заприлича на интернет лексикон... пука ли ти иначе и аз съм в почивка до сряда вкл ,нали знаете времето е едно лъжливо такова ,докат се сети6 и вечв си се оспал с 3 дена за даскало Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naghual Posted October 11, 2005 Share Posted October 11, 2005 Аз пък по принцип не бягам Случвало ми се е ама по принцип съм примерен отличник (хахахаха) Link to comment Share on other sites More sharing options...
golemiqq Posted October 11, 2005 Share Posted October 11, 2005 Не бягаме от училище,а възпитоно и културно се махам от часовете .Та нали трябва да се усети тръпката..... дали щ е ти приемат бележката или не ..... дали ще те оставят на изпит или не ..... Но все пак не трябва да се оставяме на учителите да си играят с нас и да ни будалкат .... Все пак и те са минали по тоя път и знаят как е . Какво да ги правиш пубертети ....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted October 12, 2005 Share Posted October 12, 2005 Бягайте, бягайте, после защо не можели да пишат половината а другата половина защо сричат Link to comment Share on other sites More sharing options...
Honey Posted October 13, 2005 Share Posted October 13, 2005 Аз до 8 клас бях примерно момиче,ама от 9 като се започна.........Направо не е за говорене А пък за тая година-още от началото почнах да бягам.Случвало се е да бягам и ей така-за кефа,не че ще ме изпитват или контролно ша правя,ама просто ми скимва и се изнасям.Е оня ден,изведнъж ми се приходи на кафе и естествнео отидох)))И изобщо не ми пука какво ша си помисли учителя.Те вече са свикнали с нашия клас-редовни бягства и закъснения хахахаххахах Супер сме напрао)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightwinD Posted October 15, 2005 Share Posted October 15, 2005 Аз до 8 клас бях примерно момиЗе,ама от 9 като се започна.........Направо не е за говорене А пък за тая година-още от началото почнах да бягам.Случвало се е да бягам и ей така-за кефа,не че ще ме изпитват или контролно ша правя,ама просто ми скимва и се изнасям.Е оня ден,изведнъж ми се приходи на кафе и естествнео отидох ))))И изобщо не ми пука какво ша си помисли учителя.Те вече са свикнали с нашия клас-редовни бягства и закъснения хахахаххахах Супер сме напрао Ами и аз навремето (6-7 клас) ходих по зали нон-стоп и после кво? За 4 стотни Математическата Бягайте, но с мярка. Макар че, като се сетя за петъчната ни програма. След голямото имаме 2 часа инфо.тех. и единия час ни пусна на кафе. После свят и личност и за финал физическо. Как да не се разкараш още след третия час ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.