Jump to content
BulForum.com

Бягате ли от училище?

Otli4nik

Бягате ли от училище?  

327 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Хоре никога не бягайте целия клас щото ще ви излезе през г..а  :angry1  :cry

Ние така направихме и карахме нулев час и утре ще имаме извънредна родителска среща  :angry1  :angry1  Тъпата директорка :sick  :sick

Прецаквация голяма  :angry:  :angry:

Кофти работа. Ама аз и без това нямам намерение да бягам с целия клас. Те такива задръстеняци че ми се :sick :sick :sick

• Replies 133
  • Created
  • Last Reply

Незнам в какви училища учите аз попаднах в едно .... от 8 клас на сам не съм завършвал с по малко от 300 изв. и с по нисък успех от 4:80 :) можеш да си бягаш колкото искаш стига да си спечелил учителите на твоя страна ... така че който има мераци да бяга парво да си опече работата с оценките и даскалите :punk

P.S. един съвет - Никога не бягайте от училище преди да сте си взели бележка :D

Хоре никога не бягайте целия клас щото ще ви излезе през г..а  :angry1  :cry

Ние така направихме и карахме нулев час и утре ще имаме извънредна родителска среща  :angry1  :angry1  Тъпата директорка :sick  :sick

Прецаквация голяма  :angry:  :angry:

Ми мнооо ясно ако си в някое от "елитните" училища е така :D аз преди кат бях в Берона сме бягали целия клас и нищо не са ни казвали :) иначе по темата мнооо ясно че бягам :P кат не ми се карат часове да стоя ли?!

Ми аз кат реша да бягам и напрао не отивам целия ден, никак не съм фен на бягане за по 1-2 часа или целия ден или си стоя...

6to we nqma smisal zaradi edin 4as da bqga6 ot celiq den taka riskuva6 pove4e.pak kato izbqga6 za 1 4as po angliiski primeno i 4ista raota ne te izpitvat samo 1 otsystvie i tva e ne se zanimava6 s belejki i klasni.

Да ви кажа от доста време не бягам от даскало за да вися в кафетата.Бягам защото съм на мнение че 70% от предметите които уча няма да са ми полезни :( затова си уча това което ме интересува в къщи вместо да си губя времето като спя в час :) .... относно дали да се бяга от един час или от за цял ден .... еми само ще ви кажа че другата година ще направят най вероятно лимита на неизвинени 5 или 10 и да ви ви видя тогава как ще бягате по за един час :P

6to we nqma smisal zaradi edin 4as da bqga6 ot celiq den taka riskuva6 pove4e.pak kato izbqga6 za 1 4as po angliiski primeno i 4ista raota ne te izpitvat samo 1 otsystvie i tva e ne se zanimava6 s belejki i klasni.

Ми да де то аз така правя с това-онова изключение, когато отида до лекарката да се правя на болен и взимам една бележка (тайно от наще :devil ) и хода три дни по интернет зали и си щракам с пръсти. Иначе не съм някав редовен беглец.

Според мен трябва да се бяга когато знаеш, че ще те изпитват само - то тогава има смисъл! :punk :punk

Ми да де то аз така правя с това-онова изключение, когато отида до лекарката да се правя на болен и взимам една бележка (тайно от наще :devil ) и хода три дни по интернет зали и си щракам с пръсти. Иначе не съм някав редовен беглец.

Според мен трябва да се бяга когато знаеш, че ще те изпитват само - то тогава има смисъл! :punk  :punk

antychrist казва че не трябва да се бяга от целия ден, а само от един час :bgrin: и мнооо ясно че ще зимаш тайно от вашите :devil ама в руската искат подпис от родителя(не че не мога да го подправя) :devil А пък аз ако знаех кога ще ме изпитват... Ма то тая на дига без никво предупреждение пък и то няма смисъл щото така или иначе някой път ще дойдеш и ще те изпита, така само забавяш неизбежното :lol: за контролните е същото кат дойдеш и ще я направиш така че няма смисъл да бягаш :tongue

От месец и нещо карам на 21 неизвинени и 213 извинени нямам право нито на едните нито на другите и трябва да ви кажа че хич не е добре за нервите да знеш че само да изгледаш по-накриво някой от директорите гориш.

а бе бягането е спорт :) а спортът е здраве  :P  така че....  :lol:

бягайте за здраве  B)

Казва се : Бягай за здраве, бягай от час-това е девиза на нашия клас

даже и рима има

Естествено че се "бяга" - седмица две - нали трябва малко почивка - то ебаси изтормозвам се там.

А и "бягането" е до някаде по доброто решение - и без това само си губя времето там и нищо не научавам(понеже не слушам в час), та давам пример:

МАй беше 7ми калас - не ходих 2 месеца на даскало - по точно ходих си когато ми кефнеше да изкарам някоя оценла. значи става номера така- сядам една седмица уча по един предмет у нас без да ходя на даскало - отида и ме изпитат изкарам 6 - всички доволни. Нито аз си губя времето нито те. И така дипломата ми беше 6.00. естествено не съм я карал цялата година така :lol:

ходех си колкото да ми пишат слаби оценки - и след това не ходя за да ги опрая - АХХАХАХ

Сега съм студент - разбрал съм че нямаше файда от тея оценки дето едно време съм се бъхтил - отлични дипломи = ГЪЗ;

та сега ходя чат пат - взема чат пат някой друг изпит - и така - живота си минава, а аз бия чикии и тва е :punk

E да не забравяме че то да бягаш от час и тръпка си има - нищо че ще ме изпитат все някога :)

priznavam si 12 klas sum i mn tiq raboti s otsustviq ne me vulnuvat 6tot nqma da fur4a dori i da gi nadvi6a no i predi sum bqgal redovno i ne sum imal problemi. po vuprosa dali samo ot 1 4as ili za cql den mi ti gi natrupai 15 neizvineni ot bqganiq samo za 1 4as i 6te6 ne 6te6 6te bqa6 sledva6tiq put za cql den koi ti dava belejka za 1 4as

• 2 weeks later...

абе тва сигурно няма един дето да е казал истината.кво да пращат пиков на бележници поне да ги видим газарите дето "им е навик"

Ше си скенирам електронния дневник ахахахахахаха. Иначе се случва :)

• 5 months later...

az bqgam samo kat mi se nasabere mn ,i to za cql den ,ne 4e ne se e slu4valo i za edin 4as ,ama po-4esto sym za cql den :)

to kat se zamislq nie celiq klas sme pylen le666 ,nie sme pyrvi po otsystviq (i izv. i neizv.) i treti po uspeh ;) razbira se ot zad na pred ,daje mislq darjim i rekorda za max otsystviq v edin den na klasa ob6to v neepidemiino vreme v na6to daskalo ,koeto e ot `elitnite` - Anliiskata mizeriq ;)

Като стане въпрос за изпитване и айдеее - го Хоме. Ама на контролни се стои , че може да попрепишеш.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...