BoFFo Posted April 11, 2005 Share Posted April 11, 2005 До преди 3-4 години не стъпвах в училище,по цял ден някаде ходих а на зала,билярд кафета,ама вече като съм по голям и не бягам толкова,ако бягам то щото имам ангажимент или не мисе ходи което е рядко,лично на мен ми е супер аиляк в даскало и сме се събрали само тъпаци независимо че сме само 5 момчета,ама пада голям смях адски голям,а и да ви кажа изобщо не ми се завършва супер густо ми е!! Верно има и дни кадето едвам издържам ам го бутам,а тряя си сядам на газа щото догодина кандидаствания едно друго и става кофти за тая година го удрям на айляк RedPicasso: а като гледам май и ти няма какво да кажеш,ама постна,в твоя случей присмял се щърбел на хърбел! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RedPicasso Posted April 11, 2005 Share Posted April 11, 2005 майка! кои клас си ? и на училище ходиш ли ? или на детска градина цц ма и кви ги има....а бе пичове кво толкова едно бягане...две...три...опа много станаха нали Honey mda znaeh si <{POST_SNAPBACK}> kogato niama kvo da kaish nedei da postvash izobshto!!! i...tapaci? ti qvno batko si goliam gazar!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted April 11, 2005 Share Posted April 11, 2005 Във физическо на влизам изобщо и някой ден ако ми се пие кафе и знам че няма да ми пишат отсъствие пак мога да избягам!! Иначе гледам да съм редовен Link to comment Share on other sites More sharing options...
t0tal Posted April 11, 2005 Share Posted April 11, 2005 ne stypvam v daskalo posledniq pyt kato stypih iznasilih tri broq gotini uchenichki ottogava imam zabrana ot direktora chudq se kak shte zavyrsha za vtori pyt abe tova jivot li e Link to comment Share on other sites More sharing options...
MAPMOT Posted April 11, 2005 Share Posted April 11, 2005 Аз не бягам от даскало,шот баща ми кат' разбере и........А той е военен,шега при него НЕМА!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
`evil`inside` Posted April 11, 2005 Share Posted April 11, 2005 Ти хуаво си се отървал ама ся не може. Има правила че ако имаш 180 ИЗВИНЕНИ отсъствия и повтаряш годината, а ако имаш 15 НЕИЗВИНЕНИ се сбогуваш от даскалото <{POST_SNAPBACK}> Не е ли,ако имаш 180 извинени те оставят на поправителен и ако не го вземеш тогава повтаряш? А за 15 неизвинени напускаш даскалото,ама след 1 година,ако си издържиш изпита, можеш да се върнеш? По темата... може да се каже ,че почти не бягам.Тая година съм бягала само от трети час физическо,щот не ми се кисне от 10 до 19 в даскало Ама до ся нямам неизвинени. Амм.. и имаше 2-3 дена,дет не съм ходила въобще,ама си бях с "легална" бележка от лекаря(той е пич,само му звъна и му казвам,че ми трябва бележка и готово), пък и майката знаеше,че нямя да хода.Иначе за по 1 час въобще не бягам,ако ще се бяга ще е за цял ден. Link to comment Share on other sites More sharing options...
[mAd_cAt] Posted April 11, 2005 Share Posted April 11, 2005 Аз по цели седмици не ходя на даскало ,много ми е тъпо там.Утре ще ида за пръв път от месец ....дано да не са ме излючели Няма нищо лошо да си редовен ,но на тези който ги е страх да избягат или пък после съжеляват ,че са избягали , незнам какво да им кажа....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
petko_2004 Posted April 11, 2005 Share Posted April 11, 2005 Определено ми е навик за тва и имам над 200 извинени вече не знам колко над 200... ама съм ги надхвърлил преди да завърши първия срок още.Иначе преди да завърши първия срок имах към 40 неизвинени ама аиде класната се смили и ми ги опраи на 14 и 2/3 Едно закаснение и би трябвало да фръкна вече съм на 16-17 някъде и все още си кибича и аз не знам до кога... П.С. И все пак съм на мнение че не е хубаво да бягаш от даскало ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
FalleN_213 Posted April 11, 2005 Share Posted April 11, 2005 Утре отивам с една чанта бележки в даскало че много остъствия станаха за извиняване ... иначе сега втория срок смятам да се стегна и да изкарам някакви добри оценки че иначе няма завършване За бягането ... бягам си редовно ... 1 ден ме има 2 ме няма ама от сега нататъка ставам редовен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
D-Simon Posted April 11, 2005 Share Posted April 11, 2005 az sym si primeren u4enik samo 4e imam 5 neizvineni det nz ot kade sa doshli maina! ina4e sq shte se stqgam ina4e ....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lamerch3 Posted April 11, 2005 Share Posted April 11, 2005 abe az bqgam kogato mi hrumne Link to comment Share on other sites More sharing options...
solenka Posted April 11, 2005 Share Posted April 11, 2005 От време на време като ти писне от някой час и хоп в кафето,но гледам да не става много често,че ще си загубя стипендията,а тва все пак са парички Link to comment Share on other sites More sharing options...
[mAd_cAt] Posted April 11, 2005 Share Posted April 11, 2005 ама от сега нататъка ставам редовен. <{POST_SNAPBACK}> Хахахах ,тва колко пъти съм си казвал..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyber4o Posted April 11, 2005 Share Posted April 11, 2005 emi az kvo da kaja ..... imam 100 izvineni i 10 neizveneni maina ... bqgam ot daskalo samo kogato ili e mnogo kofti programata maina 6toto 6te me spukat ot izpitvaniq ili kogato 6te hoda na nekav ma4 ina4e ne e 4ak tolkova lo6o da se bqga ot daskalo maina osobeno ako 6te te spukat ot izpitvaniq v nqkoi 4asove a puk za zubarite ne smeqt daje i da zakasnqt nz kakvo da kaja osven xahaxhxhhahhaxhxh axhxhh xHaxhaH xhaxaxah maina ae pr daskalo!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
FalleN_213 Posted April 11, 2005 Share Posted April 11, 2005 Хахахах ,тва колко пъти съм си казвал..... <{POST_SNAPBACK}> e da ... ama taq godina useshtam che shte ima pone 2 izpita ako ne hoda redovno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Death_rideR Posted April 12, 2005 Share Posted April 12, 2005 Най обичам да отсъствам във вторник или в петък, пък вторникът върви комплект с понеделника... разбирате ме нали? Link to comment Share on other sites More sharing options...
riskov Posted April 12, 2005 Share Posted April 12, 2005 emi az kvo da kaja ..... imam 100 izvineni i 10 neizveneni maina ...bqgam ot daskalo samo kogato ili e mnogo kofti programata maina 6toto 6te me spukat ot izpitvaniq ili kogato 6te hoda na nekav ma4 ina4e ne e 4ak tolkova lo6o da se bqga ot daskalo maina osobeno ako 6te te spukat ot izpitvaniq v nqkoi 4asove a puk za zubarite ne smeqt daje i da zakasnqt nz kakvo da kaja osven xahaxhxhhahhaxhxh axhxhh xHaxhaH xhaxaxah maina ae pr daskalo!!! <{POST_SNAPBACK}> Моля??? Ти тук пропагандираш че да бягаш от даскало е нещо обикновенно и даже е нещо за пример... Хах... ти направо ще ме скъсаш от смях. Та нали това ти е работата като човек на възраст от 7 до.. 18(поне). Ти кат викаш че бягаш(пък и всеки които казва така), по-добре не ходи на даскало... намери си няква работа кат чистач или... (ако някой от семейството ти те уреди с някаква работа хубаво иначе сядай си на _____ и почвай да учеш...) По въпроса за: "osobeno ako 6te te spukat ot izpitvaniq v nqkoi 4asove" Ми... ти ако си ходиш редовно на даскало няма да имаш такъв проблем и най- важното ти така след няколко седмици ще имаш натрупани още изпитвания и може би и изпит (не ти пожелавам такова ама това е истината) Затова вместо някои от вас да ми кажат че мнението ми е грешно нека да прочетат отново това и да се замислят... P.S. Ти поне имаш дарба за математик та точно си изчислил как да получиш 10 неизвинени и 100 извинени... ама то твоя случай не е за смях а даже аз ти съчувстам...(не много ама...) ти въобще не осъзнаваш мястото си в обществото, което даже и за мен не е примливо, защото от раждането на човек той трябва да върши някаква работа(7-18 учене; 18-65 работа 65> просто няма смисъл пък и на човек са му минали най- хубавите години... ) ама въпреки тези наистина лоши факти ти трябва да се примериш с тях както всички останали и както казах учи си, колкото можеш по- добре, и намирай начини да свържеш полезното с приятното... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Finish him !!! Posted April 12, 2005 Share Posted April 12, 2005 Навик ми е Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boro Posted April 12, 2005 Share Posted April 12, 2005 през целия си съзнателен живот не съм бягал от нито един час Link to comment Share on other sites More sharing options...
t_tunchev Posted April 12, 2005 Share Posted April 12, 2005 Тва за 180 извинени не е верно.Мен миналата година ме оперираха от апандисит и имах около над 250 там някаде.И нит правих некви изпити нит ме изгониха.Ни6то.А ина4е за бягането много рядко бягам.И то не по някви сериозни предмети,а по рисуване,музика,англиски,трудово и там някви по сме6ни. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alu Posted April 12, 2005 Share Posted April 12, 2005 Като бех в старото ми даскало (до 7ми клас) си бягах най-редовно,но в сградото (Пз.) се паднах на ного скапан класен и той ме отучи от навика.......Копелето имаше една бая голяма пръчка......чупи я на два пъти в главата ми и от тогава не съм бягал нито веднъж (демек от 1-2 години насам)... Link to comment Share on other sites More sharing options...
petko_2004 Posted April 12, 2005 Share Posted April 12, 2005 e da ... ama taq godina useshtam che shte ima pone 2 izpita ako ne hoda redovno. <{POST_SNAPBACK}> Ахх да ти имам проблемите Радо аз се чудя как да ги направя на по малко от 7-8 изпита ти за 2 се притесняваш и харабия земи яла на даскало тея дни ако искаш, аз отида, теб те няма.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Otli4nik Posted April 18, 2005 Author Share Posted April 18, 2005 ina4e sq shte se stqgam ina4e ....... <{POST_SNAPBACK}> Тва секи ден си го казвам... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Otli4nik Posted April 19, 2005 Author Share Posted April 19, 2005 Тва за 180 извинени не е верно.Мен миналата година ме оперираха от апандисит и имах около над 250 там някаде.И нит правих некви изпити нит ме изгониха.Ни6то.А ина4е за бягането много рядко бягам.И то не по някви сериозни предмети,а по рисуване,музика,англиски,трудово и там някви по сме6ни. <{POST_SNAPBACK}> Те такива изключения правят, но ако дочуят, че си бягал, а не че си бил опериран веднагически затъваш в лай"ата... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Defekt Posted April 19, 2005 Share Posted April 19, 2005 Хоре никога не бягайте целия клас щото ще ви излезе през г..а Ние така направихме и карахме нулев час и утре ще имаме извънредна родителска среща Тъпата директорка Прецаквация голяма Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.