ij_master Posted April 10, 2005 Share Posted April 10, 2005 dosta rqdko bqgam i to se kogato 6te me izpitvat i neznam ili ne6to takova sigorno 2-3 puti sum bqgal 6tot glavata mi e izpu6vala ot murzel!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
err0r^ Posted April 10, 2005 Share Posted April 10, 2005 Аз си правя всяка седмица по един ден почивка,защото ако е по-често класната ми се кара. Link to comment Share on other sites More sharing options...
^WickeD^ Posted April 10, 2005 Share Posted April 10, 2005 догодина ще е съвсем друго правителство и ще ги решават тея работи съвсем други хора. така че не се надявайте многобраво калояне. сега знам че имам последователи, щом като и емо си минал по-отсъствия <{POST_SNAPBACK}> emi staraia se batka toi bat emo slaba rakia taia godina samo 180 e naprail Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted April 10, 2005 Share Posted April 10, 2005 Я пак, това не е възможно! Накъде върви света! Верно че са го въвели, току що видях. Баси и тъпизма! <{POST_SNAPBACK}> Света върви към лошо, щом са толкова отчаяни да въвеждат глоби. Нас щяха да ни карат да подписваме декларации, че сме съгласни да плащаме по 2 лева за всяко неизвинено отсъствие ( разибра се без да ти се извини след това ) , само че още не са ни ги дали. Иначе следващата година стига, че ще има матури, които много малко хора ще вземат. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RedPicasso Posted April 10, 2005 Share Posted April 10, 2005 edvali shte stane taka da maxnat otsastviata!!! pak ako stane temata niama da e "bqgate li ot y4ilishte" a "stapvate li v y4ilishte".sega vseki si hodi kogato si poiska pak predstaviam si ako gi maxnat... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Posted April 10, 2005 Share Posted April 10, 2005 Не е здравословно да се стои през цялото време на даскало. Аз бягам когат съм на кеф Тоест може да си знам всичко и пак да не влезна в час, а може и обратното - нищо да не знам и да отида. А тва матурите ще ги махнат. Като видят колко малко хора ще ги вземат. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alliance Posted April 10, 2005 Share Posted April 10, 2005 Be imam 3 2/3 ama samo ot zakasneniq i vednaj izbqgah po matematika.....V pove4eto slu4ai se osvobojdavam...I da vi se pohvalq imam samo 8 izvineni......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted April 10, 2005 Share Posted April 10, 2005 Аз лично си мисля, че няма да ги махнат, просто това ще мотивира хората, които сега са го ударили през просото малко от малко да учат, за да се освобождават. Всички други предмети може да ги пропускаш , но българския и математиката са си просто задължителни, особено първото. А в момента няма никаква цедка за студентите, особено за тези, които учат в частните университети и колежи. Това е лошои трябва да се промени. Но май всичко зависи от това кой ще спечели изборите, ако е някоя по-консервативна партия, както се очертава за сега - тежко им на завършващите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LPFC Posted April 10, 2005 Share Posted April 10, 2005 аз едно време много бягах,ама не е на добре,от мен да го знаете. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HATE Posted April 11, 2005 Share Posted April 11, 2005 Нека ви разкажа една история която може би ще ви разубеди от бягането...въпреки че се съмнявам жестоко... Аз съм последна година в СОУ"Димитър Матевски" и се чуствам доста прецакан дванайсетокласник."Съвсем случайно" на един съвет бях наказан с последно предупреждение за смяна на формата на убочение за неизвинени отсъствия и фалшива бележка.На всичкото отгоре моята любима госпожа по литература (имена не споменавам току виж чете във форума...хах) казала че съм се държал арогантно с нея.Е деца...бягайте сега и като станете 12 клас като мен,глейте да не ги прайте тия простотии щото ще се чуствате като мен.Тфа е... Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted April 11, 2005 Share Posted April 11, 2005 Много бягах от училище-за 1-2 часа или по цял/цели ден/дни.90% от бележките ми бяха фалшиви/направи си сам /,но файда няма.Не е лошо да се скатаеш понякога,но системно няма смисъл Link to comment Share on other sites More sharing options...
Defekt Posted April 11, 2005 Share Posted April 11, 2005 Аз засега от време на време ей така кат налегне мързела бягам иначе не съм изпечен беглец Link to comment Share on other sites More sharing options...
Honey Posted April 11, 2005 Share Posted April 11, 2005 Аз тази година избягах за първи път.После съжалявах жестоко за постъпката си. Link to comment Share on other sites More sharing options...
doctora Posted April 11, 2005 Share Posted April 11, 2005 Kato biah u4enik se rasporvah da biagam ot 4as Link to comment Share on other sites More sharing options...
Loko^fen Posted April 11, 2005 Share Posted April 11, 2005 az dosega ne sam bqgal (mai4e de) dma nemoga da kaja 4e sam ot nai primernite :allien Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sudden Posted April 11, 2005 Share Posted April 11, 2005 Kato biah u4enik se rasporvah da biagam ot 4as <{POST_SNAPBACK}> А аз като бях ученик не бягах много, но имах много отсъствия най-вече заради закъснения. Мраза встъпителни думи от рода "Днес ще се занимаваме с..." "Вие сте дошли да учите...За какво все пак сте тук?" и т.н. губене на време после се оправдават че нямали време да си предадат материала. От ученическите години имам най-много 2 или 3 отсъствия от бягане (тичането е полезно за здравето ) Сега бягам повече . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xciter Posted April 11, 2005 Share Posted April 11, 2005 Ми че бегам, ама вече не толкова често че имам 12 2/3 и ако нямам бележка е много зле. Колкото ходенето в задимени кафета ми понякога но не ме кефи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE SHAMAN Posted April 11, 2005 Share Posted April 11, 2005 Когато учех,по-правилния въпрос щеше да е "ходители на училище?". Link to comment Share on other sites More sharing options...
SnoopDogg Posted April 11, 2005 Share Posted April 11, 2005 Аз тази година избягах за първи път.После съжалявах жестоко за постъпката си. <{POST_SNAPBACK}> Кои клас си? Link to comment Share on other sites More sharing options...
KenwooD Posted April 11, 2005 Share Posted April 11, 2005 Навик ми е! До 6 клас не бягах въобще! Но сега в 9 се случва много често! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Toki Posted April 11, 2005 Share Posted April 11, 2005 tva naistina e vyprost za tapaci imashe takyv otgovor vyzmojen...ama v smisal tiq deto sa primerni sa tapaci hihihi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Toki Posted April 11, 2005 Share Posted April 11, 2005 Аз тази година избягах за първи път.После съжалявах жестоко за постъпката си. <{POST_SNAPBACK}> майка! кои клас си ? и на училище ходиш ли ? или на детска градина цц ма и кви ги има....а бе пичове кво толкова едно бягане...две...три...опа много станаха нали Honey mda znaeh si Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted April 11, 2005 Share Posted April 11, 2005 tva naistina e vyprost za tapaciimashe takyv otgovor vyzmojen...ama v smisal tiq deto sa primerni sa tapaci hihihi <{POST_SNAPBACK}> Евала ти прайм, че бягаш редовно. Евала ти прайм и, че смяташ учениците, които не се правят на "пичове", за тъпаци. Е, готин, ще се видим след 10-на години. Ама няма да ти дам бакшиш, не ме кефиш С други думи - не се заяждай, когато нямаш какво да кажеш не го казвай. А, и ползвай бутона Edit Link to comment Share on other sites More sharing options...
James Bond Posted April 11, 2005 Share Posted April 11, 2005 Абе ти мислиш ли,че ако не пишеха отсъствия щях да съм там? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Imago Posted April 11, 2005 Share Posted April 11, 2005 Аз преди бяхаг, сега малко се пооправих. Вече се махам ако има няко изпитване или контролна и не съм готов, но дори и тогава доста рядко изчезвам. Инъче за по-цял ден-не, аз лично в училище си прекарвам доста-добре почти през цялото време. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.