Jump to content
BulForum.com

Бягате ли от училище?

Otli4nik

Бягате ли от училище?  

327 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

• Replies 133
  • Created
  • Last Reply
догодина ще е съвсем друго правителство и ще ги решават тея работи съвсем други хора. така че не се надявайте много

браво калояне. сега знам че имам последователи, щом като и емо си минал по-отсъствия :punk  :lol:

emi staraia se batka :D toi bat emo slaba rakia taia godina samo 180 e naprail B)

Я пак, това не е възможно!  :confused

Накъде върви света!

Верно че са го въвели, току що видях. Баси и тъпизма!

Света върви към лошо, щом са толкова отчаяни да въвеждат глоби. Нас щяха да ни карат да подписваме декларации, че сме съгласни да плащаме по 2 лева за всяко неизвинено отсъствие ( разибра се без да ти се извини след това ) , само че още не са ни ги дали.

Иначе следващата година стига, че ще има матури, които много малко хора ще вземат.

Не е здравословно да се стои през цялото време на даскало. Аз бягам когат съм на кеф :D Тоест може да си знам всичко и пак да не влезна в час, а може и обратното - нищо да не знам и да отида.

А тва матурите ще ги махнат. Като видят колко малко хора ще ги вземат.

Be imam 3 2/3 ama samo ot zakasneniq i vednaj izbqgah po matematika.....V pove4eto slu4ai se osvobojdavam...I da vi se pohvalq imam samo 8 izvineni.........

Аз лично си мисля, че няма да ги махнат, просто това ще мотивира хората, които сега са го ударили през просото малко от малко да учат, за да се освобождават. Всички други предмети може да ги пропускаш , но българския и математиката са си просто задължителни, особено първото. А в момента няма никаква цедка за студентите, особено за тези, които учат в частните университети и колежи. Това е лошои трябва да се промени.

Но май всичко зависи от това кой ще спечели изборите, ако е някоя по-консервативна партия, както се очертава за сега - тежко им на завършващите.

аз едно време много бягах,ама не е на добре,от мен да го знаете.

Нека ви разкажа една история която може би ще ви разубеди от бягането...въпреки че се съмнявам жестоко...

Аз съм последна година в СОУ"Димитър Матевски" и се чуствам доста прецакан дванайсетокласник."Съвсем случайно" на един съвет бях наказан с последно предупреждение за смяна на формата на убочение за неизвинени отсъствия и фалшива бележка.На всичкото отгоре моята любима госпожа по литература (имена не споменавам току виж чете във форума...хах) казала че съм се държал арогантно с нея.Е деца...бягайте сега и като станете 12 клас като мен,глейте да не ги прайте тия простотии щото ще се чуствате като мен.Тфа е... :punk

Много бягах от училище-за 1-2 часа или по цял/цели ден/дни.90% от бележките ми бяха фалшиви/направи си сам :D /,но файда няма.Не е лошо да се скатаеш понякога,но системно няма смисъл

Kato biah u4enik se rasporvah da biagam ot 4as

А аз като бях ученик не бягах много, но имах много отсъствия най-вече заради закъснения. Мраза встъпителни думи от рода "Днес ще се занимаваме с..." "Вие сте дошли да учите...За какво все пак сте тук?" и т.н. губене на време после се оправдават че нямали време да си предадат материала.

От ученическите години имам най-много 2 или 3 отсъствия от бягане (тичането е полезно за здравето :) ) Сега бягам повече :) :( .

Ми че бегам, ама вече не толкова често че имам 12 2/3 и ако нямам бележка е много зле. Колкото ходенето в задимени кафета :D ми понякога но не ме кефи.

Аз тази година избягах за първи път.После съжалявах жестоко за постъпката си.

майка! кои клас си ? и на училище ходиш ли ? или на детска градина :)

цц ма и кви ги има....а бе пичове кво толкова едно бягане...две...три...опа много станаха нали Honey :) mda znaeh si

tva naistina e vyprost za tapaci

imashe takyv otgovor vyzmojen...ama v smisal tiq deto sa primerni sa tapaci :) hihihi

Евала ти прайм, че бягаш редовно. Евала ти прайм и, че смяташ учениците, които не се правят на "пичове", за тъпаци. Е, готин, ще се видим след 10-на години. Ама няма да ти дам бакшиш, не ме кефиш

С други думи - не се заяждай, когато нямаш какво да кажеш не го казвай. А, и ползвай бутона Edit

Аз преди бяхаг, сега малко се пооправих. Вече се махам ако има няко изпитване или контролна и не съм готов, но дори и тогава доста рядко изчезвам. Инъче за по-цял ден-не, аз лично в училище си прекарвам доста-добре почти през цялото време. :P

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...