Jump to content
BulForum.com

Бягате ли от училище?

Otli4nik

Бягате ли от училище?  

327 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

• Replies 133
  • Created
  • Last Reply

kato 4eta do tuka na4i nqaa hora ot pasii? :confused

bqgam-6oto ve4e mi e navik!

ot 8 klas po4naha bqgstvata ,no po opredeleni predmeti(v AE-vinagi se sede6e)

posle ve4e v 9ti klas nqmahme spira4ki-celiq klas :punk

a sq v 12-ti ne pitaite kvo staa 6oto i az ne znam!i direktorski kontrolni ni davat,za det bqgame,ama kvo ot tva-nii si produljavame :lol: i mi e mnoo gadno kato si naviq na prusta 4e toq 4as nqaa da go karam-i posle nqaa nqaa-nikuv 4as!

bqgaite ,no s mqrka i razum ;) ima i pedalski 4asove i daskali ot koito ne moe6 da za4ezne6-ina4e ima slaum! :tongue

bqganeto e hubao ne6to-trqaa da se praktikuva! :)

oh 6tqh da zabraa-ako bqgate ot kontrolna,6ot ni6o ne znaete-po-dobre si stoite v 4as(se 6e se prepi6e ne6o).ako bqgate ot izpitvane-DA :tongue

Хората са луди - да бягат от часовете по физическо и да се врат в миризливи задимени кафенета.

Не ти ли изглежда познато ;) Струва ми се, че познаваш такива "луди" "хора" :)

@топик - бягайте си .. ходете по кафенетата. Пък после там и ще си работите и ще ми носите фантата или колата. Най-добри пожелания към "печените бегълци" :)

Весео това, че ходиш редовно на училище не ти гарантира , че ще взимаш милиони след това. Аз не си давам зор да ходя, но успеха ми е отличен и се стягам за студентство, така че недей да ни слагаш всички под един знаменател

Весео това, че ходиш редовно на училище не ти гарантира , че ще взимаш милиони след това. Аз не си давам зор да ходя,  но успеха ми е отличен и се стягам за студентство, така че недей да ни слагаш всички под един знаменател

Не се притеснявай, не визирам хора като теб. Визирам предимно момченца и момиченца, които не се вясват често в училище от 6-7 клас. Доколкото прочетох си последна година, особено ако си на практика, както ще съм аз, е напълно нормално

Гимназист съм, ама то една гимназия....Пък тия момиченца ( поне от моето училище) вече носят колички и фантички. Та от рано се подготвят. Ама нали знаеш, всеки сам си прави избора.

До 10 клас бягах рядко, но след това започнах да излизам с едни мадами от моя клас и като нямаше кво да праим или ни мързеше отивахме на кафенце.

Хората са луди - да бягат от часовете по физическо и да се врат в миризливи задимени кафенета.

ne samo po fizi4esko ami ima gi biagat ot vsi4ki 4asove i cial den kisnat po kafetata.

Еми много ясно 4е ще киснем по кафенетата. Аз сам от МГ и преди имаше FOX. По цял ден карти, мохабед, накрая дори билярд и дартс докара, но миналия април го закриха ися ходим по някви други кафета. Последния дпът се случи, че отидохме на гребната база. И като бягате, бягайте за целия ден защото има някои много тъпи даскали като та видят на у-ще и след тва те няма в техния час ти го връщат. А бележкате така или иначе ще е за целия ден

KAto bqh u4enik po celi sedmici mi se e slu4valo da kisna v Josa.Ama togava sami si pishihme belejkite.

Ти ако си мислиш че сега не си ги пишем много се лъжеш. Даже моя класен е много пекан и често се случва да ми извинява отсъствията без да му дам бележка. То сега имаме и електронен дневник и всяка седмица трябва да се оправя книжния дневник (преди стоеше по 2 месеца назад с отсъствията) и той накрая на седмицата ги загражда пък след тва събира бележки защото някой може и цялата седмица да го няма и просто няма начин да даде бележка навреме.

Не бягам от часове - намерима го за тъпо :) Но се случва понякога като реша да правя някоя щуротия да не отида на даскало за целия ден :) Иначе само за някой час, колкото да не ме изпитат - не.

Леле !!!2/3 примерни :)Аз никога не съм бягал от даскало.Тръгвах си най-спокойно.Винаги съм се имал с даскалите(поне с повечето) и съм на мнение,че ако всичко е в граници си оставаш недосегаем :).Примерно се обадя на даскалката,че няма да карам днес и й смигам по моя си начин :):):),но следващия път си знам урока и взимам участие(трябва да си деен).Така учителя разбира,че си по-отговорен от другите и ти пуска повече аванта.НО най-важното е наистина да му правиш добро впечатление

Чат пат и на мен ми се е случвало да избягам,а относно за 180 извинени отсъствия => има такова нещо и в мойто даскало доста внимание се обръща на тях (няма да казвам кое даскало).Също и ако направиш 25% отсъствия по даден предмет.

имам 97 отсъствия

штяха да са мноо пове4е ама тъпата мазева вика 4е щяла да вика баща ми над 100 :(

в нащо даскало (англииската) има хора с по 156 (може и с пове4е да има ма за толкова знам) ма са при по свясни класни

ина4е си4ките са ми от бягане не съм се разболявал тая година

Apr 10 2005, 19:42 PM

Total Cumulative Posts 33

( 25 posts per day / 0.01% of total forum posts )

Хайде да видим колко още щуротии ще направиш!

Такова чудо не съм виждал досега, не знам за останалите

По-голям ОТЛИЧНИК в спама не съм срещал

:spam-die: :spam-die: :spam-die:

Я пак, това не е възможно!  :confused

Накъде върви света!

Верно че са го въвели, току що видях. Баси и тъпизма!

Извинявам се за оффтопика, но я дай и ние да видим, къде си го видял това? :confused Тва е наистина тъпо :blink:

В 7ми клас по рисуване доста често :lol: Ама то небеше точно бягане : "Госпожо ... отиваме да си купим материали за 5 мин " ... "Добре ... не се бавете ! " .... Излизаш и се връщаш към края на втория час : "Много обикаляхме госпожо ... в никоя книжарница нямаше моливи" :lol: :lol:

emi ot drugata godina mai niama ima otsastvia pone taka razbrah taka4e nema stapvam v daskaloto :D samo nakraia na srokovete

:confused я разясни ... Малеее ако няма отсъствия , т'ва ще е супер голяма грешка на министерството на образованието :angry:

Dica nedeite se plashete.Az sam 12 klas i imam kam 260 izvineni i 9 i 2/3 neizvineni.Nomera e ne dali imash mnogo otsastviq(za izvinenite govorim)a da si na ti s daskalkite i direktora i da imash gotini ocenki.Ako otnoshenieto ti kam e tiah e priatelsko i te sha se darjat dobre s teb i niama da ima problemi.Zashtoto vse pak saveta go reshava dali sha te izkluchat,taka che badete pecheni :P

@Stanli - sha ti stavam dostoen zamestnik ;) parvi sam v klasa po izvineni ;)

emi ot drugata godina mai niama ima otsastvia pone taka razbrah taka4e nema stapvam v daskaloto :D samo nakraia na srokovete

догодина ще е съвсем друго правителство и ще ги решават тея работи съвсем други хора. така че не се надявайте много

@Stanli - sha ti stavam dostoen zamestnik ;) parvi sam v klasa po izvineni ;)

браво калояне. сега знам че имам последователи, щом като и емо си минал по-отсъствия :punk :lol:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...