Jump to content
BulForum.com

Бягате ли от училище?

Otli4nik

Бягате ли от училище?  

327 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

• Replies 133
  • Created
  • Last Reply

през всичките години откакто съм на даскало да съм бягал най-много 2 пъти. повечето даскали са такива че по-добре да присъстваш защото след това ти късат нервите цяла година

Ами до 6-ти клас не нягах изобщо...в 7-ми бягах много!Поне 50 отсъствия трябваше да имам,а имах 16,щото класната беше пекана такава! :P А сега си бягам когато ме мързи или когато имам контролна или ще ме изпитват...абе да кажем,че бягам 1-2 пъти на седмица! :D

през всичките години откакто съм на даскало да съм бягал най-много 2 пъти. повечето даскали са такива че по-добре да присъстваш защото след това ти късат нервите цяла година

Да ама пък некой път така ми писва от тях че не ми пука за тва че ще ми скъсат нервите после!

Ами до 6-ти клас не нягах изобщо...в 7-ми бягах много!Поне 50 отсъствия трябваше да имам,а имах 16,щото класната беше пекана такава! :P А сега си бягам когато ме мързи или когато имам контролна или ще ме изпитват...абе да кажем,че бягам 1-2 пъти на седмица! :D

И аз бях така. Тоя 7 клас ме подлудява. Обаче не класната ми е пекана а аз шото се се отървавам от неизвинени отсъствия.

:punk Тука нема ли некой печен беглец бе? :punk Някои викат че бегането от даскало е като цигарите - не може да го откажеш. :sick Тъпо според мен. Аз бегам когато ми падне.

Хората са луди - да бягат от часовете по физическо и да се врат в миризливи задимени кафенета.

аз не съм бягал и .. не смятам да бягам!не виждам особен смисъл.Пък и дори целия клас да са навийм да избягаме винаги ще се намери някой , който да развали всичко!

На мен в 7-ми клас ми беше суууупер айляк :punk !!! И си влезнах там , където исках - в руската :D

ne samo po fizi4esko ami ima gi biagat ot vsi4ki 4asove i cial den kisnat po kafetata.

епа лошо нема :D

аз вече не уча, но последната година в която учихг имах над 400 отсътвия. сами си правете изводите ;)

едит:изпуснах си 2000-ия пост, не е ли гаден света :cry

епа лошо нема :D

аз вече не уча, но последната година в която учихг имах над 400 отсътвия. сами си правете изводите ;)

едит:изпуснах си 2000-ия пост, не е ли гаден света  :cry

Ти хуаво си се отървал ама ся не може. Има правила :huh: че ако имаш 180 ИЗВИНЕНИ отсъствия и повтаряш годината, а ако имаш 15 НЕИЗВИНЕНИ се сбогуваш от даскалото :cry

Бягането е за здраве, дори и от час :)

Ама аз не бягам, много рядко ми се е случвало, по добре си седя в час, никой даскал не ме бара. Научавам нещата в час(ако слушам де, което е много рядко :) ) и си изкарвам лесно оценки. После в час съм пълен айляк, докато изпитват другите. Тъй, че нямам полза да бягам, но се е случвало няколко пъти тая година :) По наложителни причини :laughing:

Ти хуаво си се отървал ама ся не може. Има правила  :huh: че ако имаш 180 ИЗВИНЕНИ отсъствия и повтаряш годината, а ако имаш 15 НЕИЗВИНЕНИ се сбогуваш от даскалото :cry

ми аз съм завършил миналата година. то зависи в кво даскало си и какви са учителите :P иначе при нас беше същото :bgrin:

Човек трябва да е бунтар!Какви са тези отсъствия,какви са тези глупости :D .В ученическите години често забегвах.Сега съм студентка и не пропускам лекция,защото ми е интересно.

Считам,че всеки ученик трябва да избяга поне веднъж,защото не е хубаво да си толкова праволинеен. :punk

Ти хуаво си се отървал ама ся не може. Има правила  :huh: че ако имаш 180 ИЗВИНЕНИ отсъствия и повтаряш годината, а ако имаш 15 НЕИЗВИНЕНИ се сбогуваш от даскалото :cry

Такова нещо с извинените няма...аз съм бил с 300, а сега 2 поредни години с около 200....и още уча в същото даскало и в класа, който трябва ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...