Otli4nik Posted April 10, 2005 Share Posted April 10, 2005 Ах ся ше разберем колко примерни са учениците! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LSS Posted April 10, 2005 Share Posted April 10, 2005 през всичките години откакто съм на даскало да съм бягал най-много 2 пъти. повечето даскали са такива че по-добре да присъстваш защото след това ти късат нервите цяла година Link to comment Share on other sites More sharing options...
WriteR4e Posted April 10, 2005 Share Posted April 10, 2005 Ами до 6-ти клас не нягах изобщо...в 7-ми бягах много!Поне 50 отсъствия трябваше да имам,а имах 16,щото класната беше пекана такава! А сега си бягам когато ме мързи или когато имам контролна или ще ме изпитват...абе да кажем,че бягам 1-2 пъти на седмица! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Otli4nik Posted April 10, 2005 Author Share Posted April 10, 2005 през всичките години откакто съм на даскало да съм бягал най-много 2 пъти. повечето даскали са такива че по-добре да присъстваш защото след това ти късат нервите цяла година <{POST_SNAPBACK}> Да ама пък некой път така ми писва от тях че не ми пука за тва че ще ми скъсат нервите после! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Otli4nik Posted April 10, 2005 Author Share Posted April 10, 2005 Ами до 6-ти клас не нягах изобщо...в 7-ми бягах много!Поне 50 отсъствия трябваше да имам,а имах 16,щото класната беше пекана такава! А сега си бягам когато ме мързи или когато имам контролна или ще ме изпитват...абе да кажем,че бягам 1-2 пъти на седмица! <{POST_SNAPBACK}> И аз бях така. Тоя 7 клас ме подлудява. Обаче не класната ми е пекана а аз шото се се отървавам от неизвинени отсъствия. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iv_laz Posted April 10, 2005 Share Posted April 10, 2005 Бягам когато ще ме изпитват, а не съм учил. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clades Posted April 10, 2005 Share Posted April 10, 2005 Чат пат се случва. Имам около 7 отсъствия, извинил съм към 60,а към 30 не са ми писали Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted April 10, 2005 Share Posted April 10, 2005 бягам рядко наистина рядко Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alukard Posted April 10, 2005 Share Posted April 10, 2005 Ve4e mi e stanalo navik po 2 pati na sedmica. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RedPicasso Posted April 10, 2005 Share Posted April 10, 2005 niama mnogo smisal da se biaga! makar 4e ima nyjda ot vreme na vreme malko "vakanciika" kogato nalegne golemia marzel Link to comment Share on other sites More sharing options...
Otli4nik Posted April 10, 2005 Author Share Posted April 10, 2005 Тука нема ли некой печен беглец бе? Някои викат че бегането от даскало е като цигарите - не може да го откажеш. Тъпо според мен. Аз бегам когато ми падне. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Otli4nik Posted April 10, 2005 Author Share Posted April 10, 2005 Някой го е страх да не разберат майка му и баща му... Вижте сами! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shade Posted April 10, 2005 Share Posted April 10, 2005 Хората са луди - да бягат от часовете по физическо и да се врат в миризливи задимени кафенета. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RedPicasso Posted April 10, 2005 Share Posted April 10, 2005 ne samo po fizi4esko ami ima gi biagat ot vsi4ki 4asove i cial den kisnat po kafetata. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cvetistiq Posted April 10, 2005 Share Posted April 10, 2005 Аз не съм бягал никога честно Link to comment Share on other sites More sharing options...
WoW_Lo6iq Posted April 10, 2005 Share Posted April 10, 2005 аз не съм бягал и .. не смятам да бягам!не виждам особен смисъл.Пък и дори целия клас да са навийм да избягаме винаги ще се намери някой , който да развали всичко! На мен в 7-ми клас ми беше суууупер айляк !!! И си влезнах там , където исках - в руската Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted April 10, 2005 Share Posted April 10, 2005 ne samo po fizi4esko ami ima gi biagat ot vsi4ki 4asove i cial den kisnat po kafetata. <{POST_SNAPBACK}> епа лошо нема аз вече не уча, но последната година в която учихг имах над 400 отсътвия. сами си правете изводите едит:изпуснах си 2000-ия пост, не е ли гаден света Link to comment Share on other sites More sharing options...
RedPicasso Posted April 10, 2005 Share Posted April 10, 2005 епа лошо нема аз вече не уча, но последната година в която учихг имах над 400 отсътвия. сами си правете изводите <{POST_SNAPBACK}> hahahahhaaha za teb znaem ne davai losh primer na decata be !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
alex_2004 Posted April 10, 2005 Share Posted April 10, 2005 KAto bqh u4enik po celi sedmici mi se e slu4valo da kisna v Josa.Ama togava sami si pishihme belejkite. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Otli4nik Posted April 10, 2005 Author Share Posted April 10, 2005 епа лошо нема аз вече не уча, но последната година в която учихг имах над 400 отсътвия. сами си правете изводите едит:изпуснах си 2000-ия пост, не е ли гаден света <{POST_SNAPBACK}> Ти хуаво си се отървал ама ся не може. Има правила че ако имаш 180 ИЗВИНЕНИ отсъствия и повтаряш годината, а ако имаш 15 НЕИЗВИНЕНИ се сбогуваш от даскалото Link to comment Share on other sites More sharing options...
diabolik Posted April 10, 2005 Share Posted April 10, 2005 Бягането е за здраве, дори и от час Ама аз не бягам, много рядко ми се е случвало, по добре си седя в час, никой даскал не ме бара. Научавам нещата в час(ако слушам де, което е много рядко ) и си изкарвам лесно оценки. После в час съм пълен айляк, докато изпитват другите. Тъй, че нямам полза да бягам, но се е случвало няколко пъти тая година По наложителни причини Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted April 10, 2005 Share Posted April 10, 2005 Ти хуаво си се отървал ама ся не може. Има правила че ако имаш 180 ИЗВИНЕНИ отсъствия и повтаряш годината, а ако имаш 15 НЕИЗВИНЕНИ се сбогуваш от даскалото <{POST_SNAPBACK}> ми аз съм завършил миналата година. то зависи в кво даскало си и какви са учителите иначе при нас беше същото Link to comment Share on other sites More sharing options...
E.T. Posted April 10, 2005 Share Posted April 10, 2005 Човек трябва да е бунтар!Какви са тези отсъствия,какви са тези глупости .В ученическите години често забегвах.Сега съм студентка и не пропускам лекция,защото ми е интересно. Считам,че всеки ученик трябва да избяга поне веднъж,защото не е хубаво да си толкова праволинеен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDFU Posted April 10, 2005 Share Posted April 10, 2005 Ти хуаво си се отървал ама ся не може. Има правила че ако имаш 180 ИЗВИНЕНИ отсъствия и повтаряш годината, а ако имаш 15 НЕИЗВИНЕНИ се сбогуваш от даскалото <{POST_SNAPBACK}> Такова нещо с извинените няма...аз съм бил с 300, а сега 2 поредни години с около 200....и още уча в същото даскало и в класа, който трябва Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fostar Posted April 10, 2005 Share Posted April 10, 2005 Аз съм примерен . Чат - пат бягаме от биологията и ходим във фитнеса Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.