RaptoR Posted August 27, 2017 Share Posted August 27, 2017 Стефчо, какви тъпотии ръсиш, батьовата? Изобщо усещаш ли се? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted August 27, 2017 Share Posted August 27, 2017 Стефчо, какви тъпотии ръсиш, батьовата? Изобщо усещаш ли се?това, че българин победил Мейуедър ама и на йота не ми пука. Единия живее с 300лв, другия с 300 млн. Тупане в гърдите и викове булгар - не вървят. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 27, 2017 Share Posted August 27, 2017 Вървят и още как. Само че един мангал е в друга ера, с други мачове, друг хазарт и други пари. А един българин с много заслуги в тоя спорт е оставен да мизерства от държавата си. Така че не става въпрос за тупане, а за отношение. Иначе мангала е натупан добре от Сарафа навремето. И се оказва, че друг не го е правил. На мен ми е през чепа за 300-та милиона на ръждака, които нито ще ме огреят, нито ще ме стоплят. Тебе още по-малко. Но винаги мога да кажа - ей тоя мангал го би наше момче навремето. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted August 27, 2017 Share Posted August 27, 2017 Вървят и още как. Само че един мангал е в друга ера, с други мачове, друг хазарт и други пари. А един българин с много заслуги в тоя спорт е оставен да мизерства от държавата си. Така че не става въпрос за тупане, а за отношение. Иначе мангала е натупан добре от Сарафа навремето. И се оказва, че друг не го е правил. На мен ми е през чепа за 300-та милиона на ръждака, които нито ще ме огреят, нито ще ме стоплят. Тебе още по-малко. Но винаги мога да кажа - ей тоя мангал го би наше момче навремето.Аз знаех, че тоя мач ще е цирк и, че ще направи двамата още по-богати. Обаче в края Макрегър(трениращия атлет) едвам дишаше, а пенсионира(вуйчо) можеше да изкара още 10 рунда Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 27, 2017 Share Posted August 27, 2017 За тоя мач нищо не казвам - няма даже да го гледам... Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEMO Posted August 28, 2017 Share Posted August 28, 2017 Изгледах мача с интерес,честно казано ирландеца се представи доста на ниво,като се има предвид,че застава срещу непобеден световен шампион в дебюта си в бокса.Не очаквах да издържи толкова рундове,а съдията прекрати много рано можеше още малко бой да отнесе.Като цяло типично американско зрелище,всички са мега доволни.Флойд се пенсионира непобеден и с некой леФ у джоба,Макгрегър направи зрелищно шоу(и той некой леФ,даже ще го правят акционер и тн.)Спечели и бокс-а като цяло,през последните години се наблюдава все по засилен интерес към мма,за сметка на бокса. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted August 28, 2017 Share Posted August 28, 2017 Изгледах мача с интерес,честно казано ирландеца се представи доста на ниво,като се има предвид,че застава срещу непобеден световен шампион в дебюта си в бокса.Не очаквах да издържи толкова рундове,а съдията прекрати много рано можеше още малко бой да отнесе.Като цяло типично американско зрелище,всички са мега доволни.Флойд се пенсионира непобеден и с некой леФ у джоба,Макгрегър направи зрелищно шоу(и той некой леФ,даже ще го правят акционер и тн.)Спечели и бокс-а като цяло,през последните години се наблюдава все по засилен интерес към мма,за сметка на бокса. Тука дали ще спечели плуването? Пълна глупост е това, че спечели бокса! Възтържествува деблилщината, която сред масата от обществото е на нови рекордни нива! Този мач беше със същата спортна стойност, каквато има и Кечмания! Не случайно Мейуедър се появява и там, където беше "нокаутирал" Грамадата! Абсолютна подигравка с бокса и като цяло със спорта е този мач да е най-скъпия в историята, на фона на мач като Джошуа и Кличко преди няколко месеца, който беше 20 пъти по-малко касов и популярен, а същевременно беше най-добрия бокс, който съм гледал от много години насам! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.