zlobil Posted April 10, 2005 Share Posted April 10, 2005 poneje ne sam na ti s kompiutrite prepora4aite mi nqkav card reader i gore doly ako moje da mi kajete i nqkvi orientirova4ni ceni i ot kade da go zema (po-dobre e da e ot tiq primerno 6v1 ili 9v1 t.e. da stava za mnogo vidove karti) mersi predvaritelno Link to comment Share on other sites More sharing options...
laury Posted April 10, 2005 Share Posted April 10, 2005 виж тук Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted April 10, 2005 Author Share Posted April 10, 2005 виж тук <{POST_SNAPBACK}> tova e naistina dobro ama ne vijdam da ima xD card koeto me pritesnqva 6toto smqtam da si zimam cifrovo aparat4e olympus koeto e s takiva karti dali nqma ne6to podobno koeto da 4ete i xd carti a ina4e takova ne6to ot kade moga da si kupq Link to comment Share on other sites More sharing options...
laury Posted April 10, 2005 Share Posted April 10, 2005 tova e naistina dobro ama ne vijdam da ima xD card koeto me pritesnqva 6toto smqtam da si zimam cifrovo aparat4e olympus koeto e s takiva karti dali nqma ne6to podobno koeto da 4ete i xd carti a ina4e takova ne6to ot kade moga da si kupq <{POST_SNAPBACK}> не виждам какво те притеснява ,щом ще си взимаш апарат то тои си има на него usb2.0 така че ще можеш да си сваляш снимките директно от него.друг е въпроса ако искаш да записваш нещо друго на карта. а от get.bg някои от тез нещица са по ефтинки. другия варянт за xD e това обаче и цената е .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted April 10, 2005 Author Share Posted April 10, 2005 aa toq se otkazvam mai naistina 6te si polzvam kabel4eto na aparata 90kinta za 4etec... da ne sam lud a ina4e kak se pora4va ot tva get.bg i sled kolko vreme 6te mi doide pora4kata primerno i nqkoi pora4val li e ?!?! tova ne moje li da se nameri i v nqkoq pc firma - resen , era ... ili nqkoq druga Link to comment Share on other sites More sharing options...
XC^^The_Devil^^ Posted April 10, 2005 Share Posted April 10, 2005 taka az iskam da popitam ot de da si zema card reader za dano gigabyte 7VAX stot na danoto imam klupung za takav a pak ne sam vijdal do sq da se prodava nqkade takova nesto Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted April 12, 2005 Author Share Posted April 12, 2005 mersi si na laury ama v4era si kupix CLOSE TOPIC Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.