b0r3d Posted April 10, 2005 Share Posted April 10, 2005 Вчера си купих нова видеокарта и по - точно Gigabyte Radeon 9200 ... Само че се получи нещо странно поне за мен :-) Моля за мнение :-) Снимка 1 Тук winBoZa ми разпознава , че имам 2 Radeona при наличието на един , също така и 2 дисплея при положение , че е вързан само телевизора на Tv-Out . Снимка 2 Tова ми дава в Display Properties , ако дам на secondary video ми работи 640 x 480 на 4 bita ... По принцип всичко си работи перфектно просто ме дразни това нещо та въпроса ми е от каде дойдоха тези 9343 карти и монитори :-) P.S Инсталирал съм най - новите драйвери на омега ... Пробвах със оригиналните на картата и по стари на омега , но пак едно и също. Някой някакви идеи ?!? :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evil_Hacker Posted April 10, 2005 Share Posted April 10, 2005 Това според мен е нормално... и Аз имам "2 карти" ... Радеон 9600 имам Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r3d Posted April 10, 2005 Author Share Posted April 10, 2005 A как стои при теб въпроса с мониторите . защотото вчера имах около 4 накичени ;-) .... Преди бях на gforce 3 междинка .... ей богу такива неща нямаше там ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mama Posted April 10, 2005 Share Posted April 10, 2005 Ами отзад в кой изход си пъхнал монитора - аналоговия или цифровия? Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r3d Posted April 10, 2005 Author Share Posted April 10, 2005 Ами отзад в кой изход си пъхнал монитора - аналоговия или цифровия? <{POST_SNAPBACK}> В аналоговия то в другия не влиза :-P° Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robi Posted April 10, 2005 Share Posted April 10, 2005 Всичко е точно както трябва да бъде.Понеже картата е с два (VGA) изхода се разпознава като 2 карти, но това е направено с цел да имаш пълен контрол върху всеки един изход (карта).При втората ти снимка пак всичко е нормално .Това е HydraVision-а на ATI и понеже не е активен по-премълчаване стои на най-ниски стойности.Кликни с десен бутон на не активния(десен) екран и маркирай Attached. Вече ще можеш да го настройваш както ти е удобно.Отвори си някакъв нов прозорец и го "занеси" в другия да видиш как става.На някои приложения ще ти се появи ново меню както и на десен бутон, надявам се си умно момче и ще разбереш защо. Една малка уговорка само ,понеже (по-всяка вероятност) втория екран в случая е телевизор HydraVision-а ще ти работи между монитор=телевизор като зададените схеми в (displays) спират.Схемите ще ти заработят отново когато отново "откачиш" второто устройство от менюто. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zmei_gorqnin Posted April 10, 2005 Share Posted April 10, 2005 A как стои при теб въпроса с мониторите . защотото вчера имах около 4 накичени ;-) .... Преди бях на gforce 3 междинка .... ей богу такива неща нямаше там ... <{POST_SNAPBACK}> 4 монитора...не се коси и аз бях така около гoдина....всичко си вървеше. Uninstall му е майката....махаш видеота докато не остане работещата + ако можеш да го пуснеш на 1024х768х100Hz или там колкото ти носи монитора начи... к'во ти пука. P.S. Кой те накара да си купиш Radeon ...GForce 3 Ti 200 RULEZ Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r3d Posted April 10, 2005 Author Share Posted April 10, 2005 Много благодаря на всички за изчерпателните отговори най-вече на Robi .... Щом всичко е нормално няма място за паника Поздрави Link to comment Share on other sites More sharing options...
sheltem Posted April 12, 2005 Share Posted April 12, 2005 To4no televizora e tazi vtora video karta deto raboti na 640x480 Windowsa go hvashta kato vtori monitor , a kartata ti kato karta za dva monitora (dual head) Tova e Razboti si spokoino - problem niama Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robi Posted April 12, 2005 Share Posted April 12, 2005 To4no televizora e tazi vtora video karta deto raboti na 640x480 Windowsa go hvashta kato vtori monitor , a kartata ti kato karta za dva monitora (dual head) Tova e Razboti si spokoino - problem niama <{POST_SNAPBACK}> В такъв случай ИЗКЛЮЧИ телевизора (от кабела) и кажи тука "втората" видеокарта ще "изчезне" ли ?И след това ни отговори защо НЕ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.