Jump to content
BulForum.com

За какво използвате компа?

GUI

С какво най-често се занимавате на личния ви компютър?  

263 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

• Replies 69
  • Created
  • Last Reply

Аз най-вече го използвам да гледам филми,за слушане на музика,чат-пат за игри и за чат.С една дума за развлечение!

Най вече за развлечение ама си пиша и проектите на него.Определено е мноо по лесно отколкото да седнеш да ги пишеш на ръка.

А за бисерите имам два мноо яки.

1-пича имал вируси и ето как ги махнал:Написал няшия човек в търсачката на компа вирус и то му изкарало някви неща, при което тои ги изтрил и си мислел че е готов.

2-Тва така и не разбрах кой го каза ама е следното:Аз ша зема да си сваля малко RAM от интернет че моя е малко.

Ми кво да ви кажа готини хора. :laughing: :D :laughing:

Най често за музика, филми и игрички. Иначе се зарибявам по графичен дизайн и уеб програмиране, ама не ми остава много време за тези дейности.

Ако трябва да ги подредя по важност:

1. С образователна цел

2. За download на музика

3. За браузване в интернет

4. За слушане на музика

5. За някоя-друга развлекателна игра

6. За гледане на филми (Предпочитам озвучените на български език DVD-та, въпреки, че за съжаление не са много.)

Според мен (а и според родителите ми) дадените от тях за компютъра пари си заслужават. Ако не беше той, нямаше да мога да уча.

главно за игри и ся напоследък се занимавам малко по сериозно с c++ и флаш

мноо музика постоянно сушам кото и да праа на компа па и да не съм на компа

Ако беше писал и опция всичко, нямаше да имаш грешка. Аз лично на компа правя всичко - от гледане на филми, слушане на мп3 и отваряне на една камара форуми, през безцелно джъткане с Draw и Photopaint, опити за учене на Maya, правене на уеб сайтове и скриптове, търсене на tutorials на много теми в google, до заспиване по някое време над keyboard-a :zzz Въобще само момента с ваденето на пари от цялата тая хава все още ми бяга по тъч линията, ама съм в процес на ориентиране :)

За първото, без чат, игрите не ми вървят, защото компютъра ми е супер мощен и не ми отговарят на изискванията :sayjin . Понякога си използвам компютъра и за работа :sick

Ако беше писал и опция всичко, нямаше да имаш грешка. Аз лично на компа правя всичко - от гледане на филми, слушане на мп3 и отваряне на една камара форуми, през безцелно джъткане с Draw и Photopaint, опити за учене на Maya, правене на уеб сайтове и скриптове, търсене на tutorials на много теми в google, до заспиване по някое време над keyboard-a  :zzz  Въобще само момента с ваденето на пари от цялата тая хава все още ми бяга по тъч линията, ама съм в процес на ориентиране  :)

Напълно съм съгласен с теб обаче по-точно би било "от всичко по-малко".

Аз принципно спя над него.Сутрин ако не се събудя до него няма да съм аз.Как да ви кажа,тая машина е като паразит за мене или аз за нея......... :moon:

За всичко изброено.

А между другото естествено че си заслужава парите:

1. Дава достъп до информация;

2. Развлечение - това няма цена;

3. Помага ми в работата;

4. Уча (завършвам) Комп. с-ми;

5. Това е олицетворението на прогреса в наши дни.

ДА !!! ЗАСЛУЖАВА СИ !!!

Ама искам нов.:)

Ама нема пари .:)

Слушам музика(почти цялата ми музика е на пц-то),гледам филми,чатя чат-пат,вися във форума :P ,използвам го и като източник на информация.Също и за учене...

Мисля ,че определено си заслужава парите!Наще също са на тва мнение.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...