momo x Posted April 10, 2005 Share Posted April 10, 2005 За 1-вото + игри Link to comment Share on other sites More sharing options...
solenka Posted April 10, 2005 Share Posted April 10, 2005 Аз най-вече го използвам да гледам филми,за слушане на музика,чат-пат за игри и за чат.С една дума за развлечение! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dark_wonderer Posted April 10, 2005 Share Posted April 10, 2005 Най вече за развлечение ама си пиша и проектите на него.Определено е мноо по лесно отколкото да седнеш да ги пишеш на ръка. А за бисерите имам два мноо яки. 1-пича имал вируси и ето как ги махнал:Написал няшия човек в търсачката на компа вирус и то му изкарало някви неща, при което тои ги изтрил и си мислел че е готов. 2-Тва така и не разбрах кой го каза ама е следното:Аз ша зема да си сваля малко RAM от интернет че моя е малко. Ми кво да ви кажа готини хора. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clades Posted April 10, 2005 Share Posted April 10, 2005 Най често за музика, филми и игрички. Иначе се зарибявам по графичен дизайн и уеб програмиране, ама не ми остава много време за тези дейности. Link to comment Share on other sites More sharing options...
k_kolev1985 Posted April 10, 2005 Share Posted April 10, 2005 Ако трябва да ги подредя по важност: 1. С образователна цел 2. За download на музика 3. За браузване в интернет 4. За слушане на музика 5. За някоя-друга развлекателна игра 6. За гледане на филми (Предпочитам озвучените на български език DVD-та, въпреки, че за съжаление не са много.) Според мен (а и според родителите ми) дадените от тях за компютъра пари си заслужават. Ако не беше той, нямаше да мога да уча. Link to comment Share on other sites More sharing options...
noxious Posted April 10, 2005 Share Posted April 10, 2005 главно за игри и ся напоследък се занимавам малко по сериозно с c++ и флаш мноо музика постоянно сушам кото и да праа на компа па и да не съм на компа Link to comment Share on other sites More sharing options...
c0ld_phusi0n Posted April 10, 2005 Share Posted April 10, 2005 Ако беше писал и опция всичко, нямаше да имаш грешка. Аз лично на компа правя всичко - от гледане на филми, слушане на мп3 и отваряне на една камара форуми, през безцелно джъткане с Draw и Photopaint, опити за учене на Maya, правене на уеб сайтове и скриптове, търсене на tutorials на много теми в google, до заспиване по някое време над keyboard-a Въобще само момента с ваденето на пари от цялата тая хава все още ми бяга по тъч линията, ама съм в процес на ориентиране Link to comment Share on other sites More sharing options...
KenwooD Posted April 10, 2005 Share Posted April 10, 2005 Гледам филми, слушам музика, чатя, пиша във форума+игри Link to comment Share on other sites More sharing options...
eek Posted April 10, 2005 Share Posted April 10, 2005 За първото, без чат, игрите не ми вървят, защото компютъра ми е супер мощен и не ми отговарят на изискванията . Понякога си използвам компютъра и за работа Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Black Dragon Posted April 10, 2005 Share Posted April 10, 2005 Основно за гледане на филми,музика и т.н... и работа.Еее разбира се и форуми Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sudden Posted April 11, 2005 Share Posted April 11, 2005 Ако беше писал и опция всичко, нямаше да имаш грешка. Аз лично на компа правя всичко - от гледане на филми, слушане на мп3 и отваряне на една камара форуми, през безцелно джъткане с Draw и Photopaint, опити за учене на Maya, правене на уеб сайтове и скриптове, търсене на tutorials на много теми в google, до заспиване по някое време над keyboard-a Въобще само момента с ваденето на пари от цялата тая хава все още ми бяга по тъч линията, ама съм в процес на ориентиране <{POST_SNAPBACK}> Напълно съм съгласен с теб обаче по-точно би било "от всичко по-малко". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rex Posted April 11, 2005 Share Posted April 11, 2005 филми, музика, игри, писане във форума.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MAPMOT Posted April 11, 2005 Share Posted April 11, 2005 Аз принципно спя над него.Сутрин ако не се събудя до него няма да съм аз.Как да ви кажа,тая машина е като паразит за мене или аз за нея......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jorji_s Posted April 11, 2005 Share Posted April 11, 2005 филми, музика, игри, писане във форума.... <{POST_SNAPBACK}> филми, музика, игри, писане във форума.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GHOST Posted April 11, 2005 Share Posted April 11, 2005 За всичко изброено. А между другото естествено че си заслужава парите: 1. Дава достъп до информация; 2. Развлечение - това няма цена; 3. Помага ми в работата; 4. Уча (завършвам) Комп. с-ми; 5. Това е олицетворението на прогреса в наши дни. Link to comment Share on other sites More sharing options...
andod Posted April 11, 2005 Share Posted April 11, 2005 Ami predimno igri i 4at Link to comment Share on other sites More sharing options...
HATE Posted April 11, 2005 Share Posted April 11, 2005 ОТГОВОР:Да се забавлявам.Тфа е... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivoanna Posted April 11, 2005 Share Posted April 11, 2005 PC - to e za vsiakvi celi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Defekt Posted April 11, 2005 Share Posted April 11, 2005 За всичко и за работа и за развлечения и т.н. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flameseeker Posted April 11, 2005 Share Posted April 11, 2005 Основно играя игрички и гледам разни неща. Ама работя и като оператор в зала, така че второто Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE SHAMAN Posted April 11, 2005 Share Posted April 11, 2005 Гледам филми, слушам музика, чатя, пиша във форума...и играя игрички!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
twoface Posted April 11, 2005 Share Posted April 11, 2005 преди да играя сега за графичен дизайн и за учение а след това за да работа надявам се. е разбира се и гледам филми Link to comment Share on other sites More sharing options...
aigner Posted April 11, 2005 Share Posted April 11, 2005 ДА !!! ЗАСЛУЖАВА СИ !!! Ама искам нов. Ама нема пари . Link to comment Share on other sites More sharing options...
`evil`inside` Posted April 11, 2005 Share Posted April 11, 2005 Слушам музика(почти цялата ми музика е на пц-то),гледам филми,чатя чат-пат,вися във форума ,използвам го и като източник на информация.Също и за учене... Мисля ,че определено си заслужава парите!Наще също са на тва мнение. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legop4o Posted April 11, 2005 Share Posted April 11, 2005 Всъщност почти само геймя!!! Но и музиката я слушам и то бая! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.