Jump to content
BulForum.com

За какво използвате компа?

GUI

С какво най-често се занимавате на личния ви компютър?  

263 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

За какво използвате компа?

Заслужават ли си парите, които вие/вашите родители са дали за компютър?

• Replies 69
  • Created
  • Last Reply

Оле малеееееее....... забравих да включа опция игри.... карай, подразбира се, надявам се :blush:

Към ДРУГИ... спадат и хардуерните ентусиасти

Абе нещата с изречението "Заслужават ли си парите, които вие/вашите родители са дали за компютър?" са много относителни. За мен компа е инструмент от работата ми и чат пат(от доста време не ми се е случвало) да поцъкам някоя игра или да погледам филм. Това ми е 3-я комп откак съм почнал....общо взето за всеки съм давал средно по $2000-2800 за конфигурация (в сметката не включвам аудиокартите, които са специализирани и струват колкото целия компютър). За мен това не са никак малко пари, но ги събирам и ги давам, защото ако искам работата ми да върви качествено, знам че без влагане на средства няма да мина. За друг, който само геймва, тези суми вероятно ще са непосилни и ще се ограничи в рамките на $1000 за конфигурация. Обаче.....покрай работата си познавам хора с такива възможности....че направо ви е бедна фантазията. На едно 12 год. момиченце, което дори не играе игри, а основно чати по цял ден, баща й скоро й купи конфигурация, малко по-скъпа от моята (разликата идва най-вече от мониторите....моят е 21" CRT, а нейният - 21" TFT :wacko: ). Да не добавям с какъв GSM говори, какви са й джобните и какво още има у тях. Така че, въпросът с парите е доста относителен......възможностите на хората в BG доста се раздалечиха - вече има много бедни и много богати.....за съжаление. :(

За мен човек, койте не изстисква максимума от машината си не го бива!

Пълно съгласие с теб. :punk

И още малко офтопик като допълнение към горния ми пост.....за "радост" на геймърите... :bgrin: Отивам аз при онова момиченце, да оправя нещо по джама и питам: "Каква ти е видеокартата?".....на което получавам отговор "Ами откъде да знам....какво е това...?". Викам си....карай....ще я разбера сам....ръчнах тук-там и като ми излезе 6800GT....хем не бях изненадан....хем ме хвана яд, че тука май ще трепят мухи с гаубица.....ама го преживях.... :)

"Гледам филми, слушам музика, чатя, пиша във форума..." както в по-горните постове се разбра + игри , но се налага и за учебна цел от време на време.

Ха-ха... Дайте освен анкетата да си пишем и PC бисери, искате ли?..

Например:

Питам аз един приятел колко МБ му е видео-картата.

Той ми вика: ми вградена ми е на харда. Колкото искам си я права.

УАУ!!! Да можех да си настроя видео-паметта на 1ГБ!!!

дадох гласа си за филми и т.н., оаче щеще да е хубаво ако можех да избера и нещо друго :P щото аз направо му вада душичката от време на време :P :devil

аз гласувах за филми чат ... защото мисля че повечето хора използват компютрите за това :D обаче в скоро време смятам да почна да изкарвам пари чрез Пс-то :punk

моя комп го използвам за много неща и ми е трудно да определя какво най-вече. от всичко по много.

Аз гласувах за Филми, музика... това е основното, но и за доста информация от нета. Пари не искарвам но има и такъв вариант.

Аз го използвам за три неща от гласуването. Уча програмиране на него, изкарвам по някой леф от време на време (колкото за кафето и колата през деня, но пак е нещо), обаче най-много го използвам за сваляне на филми, музика, програми и за чат. :D

ами макр 4е нямам особени успехи в тая насока компа ми който си е бая смасхен се исползва за сусе и под виндовс за фрути луупс и вси4ко от този род.има хора които намят никва представа как и за кво да използват компа си и ако нещо стане запо45ват да звънят трелефони и да питат кой ше им инсталира виндовс

амчиии...май "Гледам филми, слушам музика, чатя, пиша във форума..." без чата щото много рядко влизам вече по чатове,Всъщо така и ми е хоби,за образователна цел-защото го ползвам за биографии,някой път и темите си ги пиша на кампютъра изобщо за много неща...не са много де ама ввсе пак :)

ех да имаше отговор за всичко .... инъче гласувах за Изучаване на графичен дизайн..

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...