HBK Posted February 19, 2007 Share Posted February 19, 2007 ПУ - Право - 1 курс.Доволно е засега,ще видим по нататък.А някой право да има от Пу още? Аз Вече съм горд второкурсник обаче Link to comment Share on other sites More sharing options...
metalmaniak Posted February 19, 2007 Share Posted February 19, 2007 Аз уча първа година КСТ в ТУ-София. Доволен съм Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ryu-san Posted February 19, 2007 Share Posted February 19, 2007 Аз лично съм 1во курсник в ПУ със специалност Английска филология. Доволно е за сега, а още по-доволен съм, че сме 30 момчета с/у 50 момичета, което опредлено носи мат'р'ял за бъзици Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted February 19, 2007 Share Posted February 19, 2007 СУ/ФзФ/Физика Ама сега съм прекъснал и се уча да съм оператор на комп във Фаталистико, Реалистико, Фантастико... (оператор - човек, който опира пешкира, комп = компир = картоф) Общо взето се уча да фолирам хляб и да нося на бой и викане... Аз лично съм 1во курсник в ПУ със специалност Английска филология. Доволно е за сега, а още по-доволен съм, че сме 30 момчета с/у 50 момичета, което опредлено носи мат'р'ял за бъзици Аз като бях БАФ във ПУ-то бяхме 3/60 момчета vs момичета, така че не се фукай Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted February 20, 2007 Share Posted February 20, 2007 Ти хубу са сети колега да пишеш че си УХТ биотехнологий ,защото и аз сам сащото само че I курс. ХАХА дамм имене и Панчев и Точката ми го набутаха още от начало 1:3 за университета е за ся Аз както и да го смятам и по неорганична са те ударили. Радвай се на оставащите ти 2 години от свободния живот, че после...ама айде да не те плаша от сега. Взимай каквото можеш докато е време, че после няма смогване! Не искам да те плаша наистина, но аз от 1-ви и 2-ри курс влача 2 изпита, останалите 9 са от 3-ти и 4-ти. Като от 3-ти 1-ви семестър имам 2, от 2-ри семестър - 1; от 4-ти курс 1-ви семестър 4 и сега ми предстоят още 4. Демек зора идва от 4-ти курс и от по един предмет от 1-ви, 2-ри и 3-ти. Даже мога да ти ги кажа най-интересните - Математика, Топлотехника, Биохимия, Антибиотици, Разделяне и Анализ. Успех! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mgmgrand Posted February 21, 2007 Share Posted February 21, 2007 Аз в ПУ,Макроикономика семестриално завършил,ама не взел държавния изпит,ся в събота е Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgiev10 Posted February 26, 2007 Share Posted February 26, 2007 УАСГ СТС 4 курррс Link to comment Share on other sites More sharing options...
oTkopEMaHaMaMa Posted February 26, 2007 Share Posted February 26, 2007 УХТ - Индустриален мениджмънт Link to comment Share on other sites More sharing options...
Polqka Posted March 6, 2007 Share Posted March 6, 2007 Az sam v UHT Biotehnologii I kurs! i ako ima tuka hora koito go 4etat tve i se 4udqt o6te v koi vuz dasa samo 6te kaja Don't give a fuck about UFT!!!!! NIKOGAAAAAAAAAAAAA! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aston_ Posted May 9, 2007 Share Posted May 9, 2007 Имам няколко въпроси. Та понеже тази година ще съм кандидат-студент и ще кандидатствам в ПУ обаче ако не стане работата си мисля за алтернатива Европейският колеж та въпросите са ми към тези които учат там: Какви са таксите ? Преподавателите ? Как се влиза ? И особено понеже прочетох че след 3 години ставаш специалист и има възможност да се продължи в ПУ за "бакалавър" как точно става това? по успех? с конкурсен изпит ?! благодаря предварително Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lame Posted May 9, 2007 Share Posted May 9, 2007 Имам няколко въпроси. Та понеже тази година ще съм кандидат-студент и ще кандидатствам в ПУ обаче ако не стане работата си мисля за алтернатива Европейският колеж та въпросите са ми към тези които учат там: Какви са таксите ? Преподавателите ? Как се влиза ? И особено понеже прочетох че след 3 години ставаш специалист и има възможност да се продължи в ПУ за "бакалавър" как точно става това? по успех? с конкурсен изпит ?! благодаря предварително Първо да кажа, че не уча в прословутия Европейски колеж, но имам двама приятели там и в общи линии горе долу знам за к'во иде реч. Та 1-во.. вече щели госпдодата да излизат направо Бакалаври (а не както досега само специалисти, пък за бакалавър да продължаваш в ПУ-то), щот' ЕС ги е натиснал и тях. А таксите се променяли всяка година. Смисъл единия от приятелите ми е 3-ти курс и вече трета година плаща такса на семестър по 480 лева или колкото бяха там, а другия е втора година и плаща по петстотин и не знам си колко. Фактически като се записваш, сключваш договор с тях, че през годините на твоето обучение ще плащаш една и съща такса, като обаче те си запазват правото да актуализират таксата в случай на хиперинфлация и всяк'ви шитс, които могат да обезценят въпросната такса. Що се касае до обучение... ми... как да го кажа по меко.. този дето е 3-ти курс, във втори курс ходи точно два пъти на лекции, а мисля че в трети само веднъж... и все още е там... От това по-обнадеждаващо не знам И все пак на теб ти остава възможността да си съвестен и да си учиш нормално... което обаче е трудно да се получи имайки предвид състудентите, които ще имаш, едва ли ще ходите много на лекции Link to comment Share on other sites More sharing options...
zinaida Posted May 9, 2007 Share Posted May 9, 2007 Аз съм 4 курс - в Медицинския Университет - фармация Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lame Posted May 9, 2007 Share Posted May 9, 2007 Аз съм 4 курс - в Медицинския Университет - фармация А т'ва дето танцува на аватар-а ти ли си ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aston_ Posted May 30, 2007 Share Posted May 30, 2007 искам да попитам някой знае ли какви са таксите за тази година в Европейският колеж и по конкретно за специалността "Корпоративна икономика" интересува ме редовно и задочно обучение. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xeon Posted June 30, 2007 Share Posted June 30, 2007 КОТ 1-ва година в ПЖИ-то Link to comment Share on other sites More sharing options...
dahter4eto Posted July 11, 2007 Share Posted July 11, 2007 Демек къде у4кат студентите из форума Ще е хубафо да давате и инфо и какво учкате ... и какво всъщност представлява специалността ви ... кой знае може на някой да му бъдем в помощ за избора на Уни и специалност СПОМЕНАТО Е И В ЗАГЛАВИЕТО .... И В ПОСТ-А !!!! 4Е СТАВА ВУПРОС КЪДЕ УЧАТ СТУДЕНТИТЕ ОТ ФОРУМА, А НЕ УЧЕНИЦИТЕ !!!! МОЛЯ НЯКОЙ МОДЕРАТОР ДА ИЗТРИЕ ПОСТОВЕТЕ НА НЕДОРАЗБРАЛИТЕ УЧЕНИЦИ (все още се сдържам да не почна да използвам по-груби нарицателни) !!!! аз сега уча в икономически университет - Варна - финанси, задочно. Университета е супер и повечето преподаватели, които са ми преподавали наистина ги бива. А иначе съм завършила иконома в Пловдив Имам няколко въпроси. Та понеже тази година ще съм кандидат-студент и ще кандидатствам в ПУ обаче ако не стане работата си мисля за алтернатива Европейският колеж та въпросите са ми към тези които учат там: Какви са таксите ? Преподавателите ? Как се влиза ? И особено понеже прочетох че след 3 години ставаш специалист и има възможност да се продължи в ПУ за "бакалавър" как точно става това? по успех? с конкурсен изпит ?! благодаря предварително Аз също мислех и за този вариант. Не си спомням вече точно таксите, ама си има доста вярно в слуховете, че там е за хора с пари, които ги мързи да учат. Само искам да те предупредя, че ПУ получи легитимация от ЕС и не е 100 % сигурно, че можеш да продължиш там от европейския - даже познавам лично хора, които не са могли и са държали изпит за прехвърляне. А и учиш с една година повече. Така че помисли сериозно Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeGor Posted July 11, 2007 Share Posted July 11, 2007 ВСУ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nitro Posted August 14, 2007 Share Posted August 14, 2007 унсс Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eleutherios Posted August 14, 2007 Share Posted August 14, 2007 Еми...приеха ме в ТУ, да видим колко струва Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted August 14, 2007 Share Posted August 14, 2007 Аз па тая година се присъединих към гилдията на учещите във ВИХВП или УХТ както му е истинското име Специалност Топлотехника, таксата ми е 225 лв на семестър Link to comment Share on other sites More sharing options...
Белов Posted August 14, 2007 Share Posted August 14, 2007 Аз пък се записах днес в ПУ - Политология. Дано живот и здраве годините които прекарам там да се окажат ползотворни както на мен така и на всички вас! Успех ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAIKATA Posted August 14, 2007 Share Posted August 14, 2007 Приеха ма Български и Руски в ПУ ама мисла да пропусна има още 2 класирания иначе мн радвам Link to comment Share on other sites More sharing options...
groover Posted August 14, 2007 Share Posted August 14, 2007 нека се изфукам и тук - първи курс - УНСС - София - икономика на туризма Link to comment Share on other sites More sharing options...
noxious Posted August 14, 2007 Share Posted August 14, 2007 Медицина - МУ Пловдив писал съм го в 3 теми поне ни никога няма да ми омръзне Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted August 14, 2007 Share Posted August 14, 2007 Само не разбрах - кога ще се съберем, да почерпите? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.