capone Posted April 11, 2005 Share Posted April 11, 2005 Трети <{POST_SNAPBACK}> Имам приятел от 4-ти,Ицо се казва,един такъв дългуч,затва те питам,ма сигурно няма да го познаваш Link to comment Share on other sites More sharing options...
hipnoticer Posted April 11, 2005 Share Posted April 11, 2005 Ще те излъжа ако ти кажа че го познавам, ще поразпитам утре ама не съм сигурен, дали ще го познават и колегите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThE_UfO Posted April 12, 2005 Share Posted April 12, 2005 MIO II kurs.Kakvo 6te kajete da si napravim niakakuv forum za PU ili za FISN.Az se opitvam da napravia forum za fisn,koito 6te sloja v saita na fakulteta tui kato estestveno ne moga da ne se pohvalia pravia novia sait na FISN . <{POST_SNAPBACK}> Евала, дай да направим някакъв ФИСН help форум, имам доста мат'риали на кампутера мога да съппортна едно рамо. Само тоя сайт да не е нещо от сорта на : http://et-mio.hit.bg/fakultet.html който е копие на специалностите от факултета от справочника Link to comment Share on other sites More sharing options...
notor1ous Posted April 12, 2005 Share Posted April 12, 2005 Технически Университет - Пловдив 1-ви курс. Специалност: компютърни системи и технологии. Link to comment Share on other sites More sharing options...
capone Posted April 12, 2005 Share Posted April 12, 2005 Евала, дай да направим някакъв ФИСН help форум, имам доста мат'риали на кампутера мога да съппортна едно рамо. Само тоя сайт да не е нещо от сорта на : http://et-mio.hit.bg/fakultet.html който е копие на специалностите от факултета от справочника <{POST_SNAPBACK}> Ми айде,аз също имам доста материали..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
E.T. Posted April 12, 2005 Share Posted April 12, 2005 PU-Pravo <{POST_SNAPBACK}> Кой курс си??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lina Posted April 13, 2005 Share Posted April 13, 2005 Стопанска академия "Ценов", Свищов; счетоводство и контрол, първи курс Link to comment Share on other sites More sharing options...
teddy Posted April 13, 2005 Share Posted April 13, 2005 Великотърновски университет -Финанси От вчера-семестриално завършила Link to comment Share on other sites More sharing options...
the_one Posted April 13, 2005 Share Posted April 13, 2005 magistratura-Biznesadministrazia-ste stavam delova biznes dama Link to comment Share on other sites More sharing options...
eek Posted April 13, 2005 Share Posted April 13, 2005 ТУ Електротехника. Най-доброто, което човек може да запише, но завърших преди няколко години Link to comment Share on other sites More sharing options...
James_Bond007 Posted April 13, 2005 Share Posted April 13, 2005 Е, хайде, аз ще съм втората Все още уча в ПУ и направо не ми се иска да стъпвам повече там. То сигурно и за това все още уча... <{POST_SNAPBACK}> Жужи ти какво учиш, "колежке"??? ) Много ми е интересно Иначе аз съм ПУ- Макроикономика 1 курс... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fam Posted April 13, 2005 Share Posted April 13, 2005 Az sa6to u4a v PU , politologia i sled nqkolko meseca zavar6vam, za koeto mnogo se radvam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tokarew Posted April 13, 2005 Share Posted April 13, 2005 Tehnicheskiq universitet: MU ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted April 13, 2005 Share Posted April 13, 2005 Техническия университет - Пловдив, Компютърни Системи. Най-добрата специалност. И доста трудна, но пък си заслужава. Link to comment Share on other sites More sharing options...
capone Posted April 13, 2005 Share Posted April 13, 2005 Az sa6to u4a v PU , politologia i sled nqkolko meseca zavar6vam, za koeto mnogo se radvam. <{POST_SNAPBACK}> Ми.....май май сме колеги,а и сме в един курс Link to comment Share on other sites More sharing options...
juji Posted April 13, 2005 Share Posted April 13, 2005 Жужи ти какво учиш, "колежке"??? ) Много ми е интересно Иначе аз съм ПУ- Макроикономика 1 курс... <{POST_SNAPBACK}> Уча и аз!Повишавам си общата култура... Т`ва в ПУ не е учене! Нито преподаватели като преподаватели, нито базата като база, нито изпитите като изпити... Нищо не е като хората... Иначе се води, че"уча" Български език и История, но в сградата стъпвам само, за да се заям с инспекторката Link to comment Share on other sites More sharing options...
control Posted April 15, 2005 Share Posted April 15, 2005 tu - att -> mnogo gyrch Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrAgMaKeR Posted April 15, 2005 Share Posted April 15, 2005 ПУ - Информатика. Рядко ходя, т.е. май не ходя. Учил съм и в Бургас една година и почвам да се замислям, какво изобщо уча!? Като си гледам учебния план - първите две години са трошене на нерви и учене (зубрене) на безсмислени (за мен) работи. Крайно време е в България някой да се замисли над термина тясна специализация и да разграничи математиката от информатиката...то само това да беше... <{POST_SNAPBACK}> Абсолютно съм съгласен, тая математика е просто невероятна тъпотия абсолютно безсмислена за един бъдещ компютърен специалист, а обяснението във форума на ПУ по темата "Защо се учи математика в спец. Информатика?" отговорът направо ме уби: "Защото в бъдеще евентуално ако се занимавам с космически технологии или моделиране на лазери и тн. щяло да ми е много полезна..", просто без коментар Иначе съм първа година Информатика в ПУ, но почти неходя, понеже учебната ми програма е пълна боза и вече се чудя какво правя там още, ще гледам да се махам в скоро време, защото тая работа е просто безсмислено губене на време Link to comment Share on other sites More sharing options...
bambus Posted April 22, 2005 Share Posted April 22, 2005 TU - ATT, 4-ti kurs dnes zavr6ih semestrialno @control tu - att -> mnogo gyrch ti koi kurs si? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Burkoff Posted April 27, 2005 Share Posted April 27, 2005 Техническия r0x :-) Индустриален мениджмънт .... След 2 седмици u can call me .... семестриално завършил <{POST_SNAPBACK}> Много ясно колега :-)) ТУ RullZ ... аз завъшвам семестриално след около 3 седмици :-))) Специалност Автоматизация Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alliance Posted April 27, 2005 Share Posted April 27, 2005 Az sam pak shte ucha v universiteta "Marc Bloch" v Strasbourg,Franciq.Specialnost-Istoriq na izkustvata i arheologiq. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maddrum Posted April 30, 2005 Share Posted April 30, 2005 УАСГ София Определено мога да кажа, че е забавно Ако се зарибявате да чертайкате, обичате да си правите сам на себе си гадно, обичате калкулаторите, мразите съня(без значение сам или не) и си падате да висите пред кабинети-ТОВА е МЯСТОТО за ВАС Хайде народе една седмица безплатна промоция учене УАСГ-сега ви се е паднало Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r3d Posted April 30, 2005 Share Posted April 30, 2005 Техническия дайте си направим една масовка бре няма само в тоя форум да киснем , макар че 100 % се знаем по физиономии от купони в аоусу или някой от корпусите Link to comment Share on other sites More sharing options...
s2501 Posted November 20, 2006 Share Posted November 20, 2006 pu - eph 3 ... lol бати кодировката :ph34r: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorkie Posted November 21, 2006 Share Posted November 21, 2006 Аз, като най-прецакан от форума - ВУЗК, Аграрна икономика. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.