Jump to content
BulForum.com

Къде учкате ?!?

Recommended Posts

• Replies 156
  • Created
  • Last Reply

czenitel и аз съм в УХТ, първи курс, специалност машиностроене. Учих в ПГБТ радио- телевизионна техника :). А сега познай кой съм :P .

Професионална Гимназия по електротехника и електроника

Специалност-радиотехника и телевизия

сега остава и да кажеш, че си студент там..

Как стои въпросът с магиастратурата маркетинг при вас ... Някакви идеи , защото аз разбрах , че са я махнали ...  :punk

Ами не съм се интересувал още как е с магистратурата, но 100% ако ще карам магистратура няма да е в ПУ. В най-лошия случай УНСС, ако не там, навън. Утре ще питам, за магистратурата и без това имам работа с инспекторката. B)

Поздрави  :woot

Мерси :grin:

УХТ-ТОПЛОТЕХНИКА :sayjin ЗАВЪПШИХ ПРЕДИ ГОДИНА АМА СЕ ЧУДЯ ОШТЕ КОЛКО ЩЕ МИ ТРЯБВАТ ДА СИ ВЗЕМА ФИЗИКАТА :confused ИНАЧЕ Е ИСТИНА ЧЕ ИМА ХЛЯБ В ТАЗИ РАБОТА (В МОМЕНТА БАЧКАМ ТОЧНО ТОВА) .ОБЩО ВЗЕТО КОИТО ОБИЧА ТЕХНИКАТА И ИСКА РЪКАТА МУ ДА СЕ СРАСТНЕ С КАЛКУЛАТОРА ДА ЗАПИСВА :punk

За него не знам, но с теб сме "коуеги"! :D

А такааа :D :D Аз всъщност съм в твоя курс от този семестър(по принцип треаше да завършвам сега ,ама тва е друга история) и идвах само по сесията на изпити.И сега хич не ходя(е как да отидеш бе братче в 9.00 в Нова сграда :wacko: :wacko: ) ,ама ще трябва занапред да се мярна тук-там.Все пак се водя ,че съм "редовен студент". :P

MIO II kurs.Kakvo 6te kajete da si napravim niakakuv forum za PU ili za FISN.Az se opitvam da napravia forum za fisn,koito 6te sloja v saita na fakulteta tui kato estestveno ne moga da ne se pohvalia pravia novia sait na FISN

ФИСН бейбииии :punk :punk

MIO II kurs.Kakvo 6te kajete da si napravim niakakuv forum za PU ili za FISN.Az se opitvam da napravia forum za fisn,koito 6te sloja v saita na fakulteta tui kato estestveno ne moga da ne se pohvalia pravia novia sait na FISN :punk .

А такааа :D  :D Аз всъщност съм в твоя курс от този семестър(по принцип треаше да завършвам сега ,ама тва е друга история) и идвах само по сесията на изпити.И сега хич не ходя(е как да отидеш бе братче в 9.00 в Нова сграда :wacko:  :wacko: ) ,ама ще трябва занапред да се мярна тук-там.Все пак се водя ,че съм "редовен студент". :P

ФИСН бейбииии :punk  :punk

Миро,да не си ти бе човече ?!? :D

Гледам си в кючюка,щото и аз съм там.

Информатика - 1-ви курс. Хехе :) Както каза някои нагоре - "Аиляшка работа". Ама тая математика може да ти ебе майката...(бе всъщност като не учиш като мене всичко може да ти ебе майката  :D )

hahaha koet si e istina si e istina, ti vqrno mnoo mnoo ne idva6 :tongue

Технически Университет - Пловдив

2-ри курс. Специалност: Комуникации.

Ама трудно ще ме намерите защото не посещавам лекции... кво да се прави.. трябва да се работи че няма пари за бензин :evil

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...