czenitel Posted April 10, 2005 Share Posted April 10, 2005 Демек къде у4кат студентите из форума Ще е хубафо да давате и инфо и какво учкате ... и какво всъщност представлява специалността ви ... кой знае може на някой да му бъдем в помощ за избора на Уни и специалност СПОМЕНАТО Е И В ЗАГЛАВИЕТО .... И В ПОСТ-А !!!! 4Е СТАВА ВУПРОС КЪДЕ УЧАТ СТУДЕНТИТЕ ОТ ФОРУМА, А НЕ УЧЕНИЦИТЕ !!!! МОЛЯ НЯКОЙ МОДЕРАТОР ДА ИЗТРИЕ ПОСТОВЕТЕ НА НЕДОРАЗБРАЛИТЕ УЧЕНИЦИ (все още се сдържам да не почна да използвам по-груби нарицателни) !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
czenitel Posted April 10, 2005 Author Share Posted April 10, 2005 ади ... така ... значи ... ми .... нали .... такофа ..... ми ...... ази ..... нали ... съм .... от УХТ демек уни по хранителни технологии (бившо ВИхВП (винаги хапнал винаги пийнал)) ... "жалко" че несъм от технологичния факултет да спадам към групата на винаги хапналите и пийналите за радост все пак съм в техническия ... спец Топлотехника ... може би (не може би ами си е така) най-проспериращата и разрастващ се индустрия в момента в българия (заедно със телекомуникацията (която всъщност вече завърших ... демек Съобщителна техника в ПГБТ)) ... бтв под топлотехника се разбира всичко свързано с топлина ... и студ .... и со он демек ... климатици ..... хладилници ... и тем подобни щуротии ...... като първи престрашил се стига толкова ..... вие сте на ход Link to comment Share on other sites More sharing options...
juji Posted April 10, 2005 Share Posted April 10, 2005 Е, хайде, аз ще съм втората Все още уча в ПУ и направо не ми се иска да стъпвам повече там. То сигурно и за това все още уча... Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted April 10, 2005 Share Posted April 10, 2005 Е, хайде, аз ще съм втората Все още уча в ПУ и направо не ми се иска да стъпвам повече там. То сигурно и за това все още уча... <{POST_SNAPBACK}> Що тъй ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JiMbo Posted April 10, 2005 Share Posted April 10, 2005 Mi... i az u4a v PU-to... kvo da kaja... hem e skuka hem puk e qko kato gi znam drugite gi spukvat... nii puk q karame "ailq6kata" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Vain Posted April 10, 2005 Share Posted April 10, 2005 ПУ - Информатика. Рядко ходя, т.е. май не ходя. Учил съм и в Бургас една година и почвам да се замислям, какво изобщо уча!? Като си гледам учебния план - първите две години са трошене на нерви и учене (зубрене) на безсмислени (за мен) работи. Крайно време е в България някой да се замисли над термина тясна специализация и да разграничи математиката от информатиката...то само това да беше... Link to comment Share on other sites More sharing options...
JiMbo Posted April 10, 2005 Share Posted April 10, 2005 ПУ - Информатика. Рядко ходя, т.е. май не ходя. Учил съм и в Бургас една година и почвам да се замислям, какво изобщо уча!? Като си гледам учебния план - първите две години са трошене на нерви и учене (зубрене) на безсмислени (за мен) работи. Крайно време е в България някой да се замисли над термина тясна специализация и да разграничи математиката от информатиката...то само това да беше... <{POST_SNAPBACK}> q nii da ne se okajem kolegi i az sam sa6toto Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r3d Posted April 10, 2005 Share Posted April 10, 2005 Техническия r0x :-) Индустриален мениджмънт .... След 2 седмици u can call me .... семестриално завършил Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sudden Posted April 11, 2005 Share Posted April 11, 2005 Техническия r0x :-) Индустриален мениджмънт .... След 2 седмици u can call me .... семестриално завършил <{POST_SNAPBACK}> Браво колега само че аз съм от КСТ в ТУ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoDZiLa Posted April 11, 2005 Share Posted April 11, 2005 И аз съм Информатика (първи курс) в ПУ - мда - тая математика си е еб.ло мам.та ((((((. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brat4ed' Posted April 11, 2005 Share Posted April 11, 2005 и аз на практика съм студент въпреки че още не съм завършил училище. Есента почвам Политология и международни отношения в AUBG. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flameseeker Posted April 11, 2005 Share Posted April 11, 2005 Информатика - 1-ви курс. Хехе Както каза някои нагоре - "Аиляшка работа". Ама тая математика може да ти ебе майката...(бе всъщност като не учиш като мене всичко може да ти ебе майката ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
emo_pp Posted April 11, 2005 Share Posted April 11, 2005 и аз съм в ТУ само че АИУТ Link to comment Share on other sites More sharing options...
motorista-R1 Posted April 11, 2005 Share Posted April 11, 2005 UNWE-УНСС 1-ви курс финанси.Малко е сложничко но си заслужава да си седнеш на дупето и да учиш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alex_2004 Posted April 11, 2005 Share Posted April 11, 2005 TU-Mobilni komunikacii Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r3d Posted April 11, 2005 Share Posted April 11, 2005 Хора , колегата от УТХ искаше да разясним и за специалностите , които учим за да бъдем от полза на тези , които тепърва ще учат ... Аз ще го направя малко по - късно , че сега отивам да изпит , но тези които пишат след мен могат спокойно да го направят :-) P.S е хайде остана ми малко свободно време , мойта специалност е разделена 50 на 50 икономика с инжинерни специалности ... Повече информация за това което се учи при бакалаварската степен .... Тук Който пък иска да запише и магистратура индустриален мениджмънт ... Тук Специалността лично за мен е хубава , ако някой има въпроси да пита , ако мога да помогна с удоволствие ще го направя Поздрави Link to comment Share on other sites More sharing options...
john blackthorn Posted April 11, 2005 Share Posted April 11, 2005 PU-Pravo Link to comment Share on other sites More sharing options...
capone Posted April 11, 2005 Share Posted April 11, 2005 ПУ-Политология Link to comment Share on other sites More sharing options...
fluffy Posted April 11, 2005 Share Posted April 11, 2005 PU-Angliiska filologiq Ebati....mnogo sme malko studentite tuka be! Link to comment Share on other sites More sharing options...
E.T. Posted April 11, 2005 Share Posted April 11, 2005 ПУ-Право 2 курс Link to comment Share on other sites More sharing options...
mortal_dreams Posted April 11, 2005 Share Posted April 11, 2005 PGSAG profesionalna gimnaziq po stroitelstvo arhitektura i geodeziq demek stroitelniq Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThE_UfO Posted April 11, 2005 Share Posted April 11, 2005 ПУ, Маркетинг Link to comment Share on other sites More sharing options...
BurnRus Posted April 11, 2005 Share Posted April 11, 2005 Европейски колеж. моята спецялност Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted April 11, 2005 Share Posted April 11, 2005 ПУ - Английска филология. 1 курс Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted April 11, 2005 Share Posted April 11, 2005 ТУ-София, ФКТТ, магистърска програма, специалност "Телекомуникации". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.