mauler Posted April 9, 2005 Share Posted April 9, 2005 Значи, първо не съм много сигурен дали му е тука мястото на т'ва, ама ше пробвам. Така, имам лошия навик да не запомням имената на филмите, в този смисъл искам да разбера как се казва един филм който бях гледал много отдавна. Следва кратко описание: ставаше въпрос за един дъртак в инвалидна количка, който умираше ( не помня точно от какво ), и му викаха 'тренера' (явно е бил треньор по нещо ама не помня ), пича беше от италиански произход и в последните му месеци компания му правеше чат пат един по млад пич, когото маи е тринирал навремето; та той го посещаваше и си говореха надълго и нашироко за нещата от живота и дъртия разправяше собствения си живот. накрая умря. Тва е горе долу доколкото си спомням. Мн. як филм, наистина уникално мъдър (тфа си е най точната дума) особено за маде ин дъ USофA. Ужасно много ще съм благодарен ако някой се сети и ми каже как се казва. П.П. А, и да използвам случая да попитам, някои не помни ли като малък да е гледал едно анимационно филмче с летящи овце и двама дебили от неидентифициран вид на име Грухтел и Мръндел, които ги преследваха (разбира се безуспешно) или може би наистина го е изфабрикувала болната ми детска фантазия. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlaa Posted April 11, 2005 Share Posted April 11, 2005 Хммм... звучи ми познато като сюжет. Някои артист случайно да си спомяш, дори и да не му знаеш името ако си спомняш в някакъв друг филм да е участвал. Аз така издирвам разни филми Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.