Jump to content
BulForum.com

Ами сега?!?

Recommended Posts

Значи, първо не съм много сигурен дали му е тука мястото на т'ва, ама ше пробвам. Така, имам лошия навик да не запомням имената на филмите, в този смисъл искам да разбера как се казва един филм който бях гледал много отдавна. Следва кратко описание: ставаше въпрос за един дъртак в инвалидна количка, който умираше ( не помня точно от какво ), и му викаха 'тренера' (явно е бил треньор по нещо ама не помня ), пича беше от италиански произход и в последните му месеци компания му правеше чат пат един по млад пич, когото маи е тринирал навремето; та той го посещаваше и си говореха надълго и нашироко за нещата от живота и дъртия разправяше собствения си живот. накрая умря. Тва е горе долу доколкото си спомням. Мн. як филм, наистина уникално мъдър (тфа си е най точната дума) особено за маде ин дъ USофA. Ужасно много ще съм благодарен ако някой се сети и ми каже как се казва. :rolleyes:

П.П. А, и да използвам случая да попитам, някои не помни ли като малък да е гледал едно анимационно филмче с летящи овце и двама дебили от неидентифициран вид на име Грухтел и Мръндел, които ги преследваха (разбира се безуспешно) или може би наистина го е изфабрикувала болната ми детска фантазия. :blink:

Хммм... звучи ми познато като сюжет. Някои артист случайно да си спомяш, дори и да не му знаеш името ако си спомняш в някакъв друг филм да е участвал. :) Аз така издирвам разни филми :bgrin:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...