AuReOluS Posted May 31, 2005 Share Posted May 31, 2005 Да се разделя с някое от сетивата си...?!Звучи страшничко... Ми може би ше прежаля интуцията си...другото не си го давам...не че някой ше ме пита. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jolie Posted June 7, 2005 Share Posted June 7, 2005 Аз бих се простила с обонянието. Другите са прекалено важни. Представете си да не можете да слушате музика, или да чувате гласа на любимия човек. Зрението е още по-важно. А без обоняние може да мине човек. Е верно е малко гадно, ама баба ми вече няма от към 4 години. Изгуби го май след като си счупи носа веднъж, и нищо и няма на жената . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deyan Posted June 7, 2005 Share Posted June 7, 2005 Аз бих се простила с обонянието. Другите са прекалено важни. Представете си да не можете да слушате музика, или да чувате гласа на любимия човек. Зрението е още по-важно. А без обоняние може да мине човек. Е верно е малко гадно, ама баба ми вече няма от към 4 години. Изгуби го май след като си счупи носа веднъж, и нищо и няма на жената . <{POST_SNAPBACK}> Съгласен! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ra4eto Posted June 7, 2005 Share Posted June 7, 2005 vsi4ki si gi iskam no vij sas sarceto si bih se razdelila :allien 6te si jiveq samotno v studenoto mi carstvo Link to comment Share on other sites More sharing options...
noxious Posted June 8, 2005 Share Posted June 8, 2005 и аз съм са обунянието и вкусовите усещания няма да еголям проблем да не съм чревоугодник Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted June 8, 2005 Share Posted June 8, 2005 Ми може би ше прежаля интуцията си...другото не си го давам...не че някой ше ме пита. <{POST_SNAPBACK}> По-скоро бих се лишил от две-три сетива наведнъж, отколкото от интуицията си! Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightWolf Posted June 8, 2005 Share Posted June 8, 2005 Съвестта! <{POST_SNAPBACK}> мда Link to comment Share on other sites More sharing options...
noxious Posted June 9, 2005 Share Posted June 9, 2005 и от кога съсвестта е сетиво ??? замислял ли си се какво ще стане с човек без съвест ??? съвестта е вътрешният съд у човек където всички постъпки се преценяват от морална гледна точка за всеки тази преценка е субективна , но дори масовите убийци я имат до известна степен kakvo??? от коремната област под ребрата .... и после го зашиха и умря Link to comment Share on other sites More sharing options...
D-Simon Posted June 9, 2005 Share Posted June 9, 2005 Аз бих се простил със състраданието си и с желанието си да помагам на всички. Ако се водят сетива де .. ако не - не бих се простил с никое друго. Мои са си <{POST_SNAPBACK}> I az taka mislq Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fifo Posted June 9, 2005 Share Posted June 9, 2005 Абе едно време по биология ни учеха, кой вкус с коя част на езика се усеща, ама нищо не си спомням за лютивото. Ами аз бих се разделил с усещането за лютиво, макар че един лютив фасул хич не е за изпускане Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.