Jump to content
BulForum.com

Сетива!

genecatcher

Recommended Posts

Да се разделя с някое от сетивата си...?!Звучи страшничко... :cry

Ми може би ше прежаля интуцията си...другото не си го давам...не че някой ше ме пита. :huh:

Аз бих се простила с обонянието. Другите са прекалено важни. Представете си да не можете да слушате музика, или да чувате гласа на любимия човек. Зрението е още по-важно. А без обоняние може да мине човек. Е верно е малко гадно, ама баба ми вече няма от към 4 години. Изгуби го май след като си счупи носа веднъж, и нищо и няма на жената :).

Аз бих се простила с обонянието. Другите са прекалено важни. Представете си да не можете да слушате музика, или да чувате гласа на любимия човек. Зрението е още по-важно. А без обоняние може да мине човек. Е верно е малко гадно, ама баба ми вече няма от към 4 години. Изгуби го май след като си счупи носа веднъж, и нищо и няма на жената :).

Съгласен!

и аз съм са обунянието и вкусовите усещания

няма да еголям проблем да не съм чревоугодник

Ми може би ше прежаля интуцията си...другото не си го давам...не че някой ше ме пита. :huh:

По-скоро бих се лишил от две-три сетива наведнъж, отколкото от интуицията си!

и от кога съсвестта е сетиво ???

замислял ли си се какво ще стане с човек без съвест ???

съвестта е вътрешният съд у човек където всички постъпки се преценяват от морална гледна точка

за всеки тази преценка е субективна , но дори масовите убийци я имат до известна степен

kakvo???

от коремната област под ребрата .... и после го зашиха и умря

Аз бих се простил със състраданието си и с желанието си да помагам на всички. Ако се водят сетива де .. ако не - не бих се простил с никое друго. Мои са си :D

I az taka mislq

Абе едно време по биология ни учеха, кой вкус с коя част на езика се усеща, ама нищо не си спомням за лютивото. Ами аз бих се разделил с усещането за лютиво, макар че един лютив фасул хич не е за изпускане :D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...