Jump to content
BulForum.com

Сетива!

genecatcher

Recommended Posts

Днес се замислих колко са важни очите за един компютърен манияк. То човек като се позамисли всички сетива са ни ценни. Но ако трябва, все пак да избирате с кое от сетивата си да се разделите, кое ще е то?

Аз бих се простил с усещането си за солено :D Очите и ушите са ми много ценни...

Аз бих се простил със състраданието си и с желанието си да помагам на всички. Ако се водят сетива де .. ако не - не бих се простил с никое друго. Мои са си :D

Аз бих се простил с усещането си за солено :D

Искаш леко да минеш ;)

Всички сетива са ни дадени от природата и ни служат така че.. не вярвам някои да може да отговори на въпроса ти.

MIslil sam po vaprosa i Ako naistina trqbva da izbiram 6te izbera Slyha

Prosto prestavi si da ne vijda6 ili ne6to drygo a sluha Prost omislq 4e e nai lekiq variqnt,Ako izob6to se izbira De

Амм то кат' се замислиш няма лек вариант :( Просто всички сетива са нужни ! ! ! Не знам аз изобщо не мога да помисля с кое бих се разделил ако тряа се избира ! Мноо гаден въпрос :lol:

Наистина е много гаден въпрос С очи изобщо не мога да се разделя Със слуха също защото съм танцьорка и също много ми трябва С усещането на допир също защото тогава няма да мога да усещам човека до себе си С вкуса пък няма да мога чувствам целувките му Ами май така като се замисля....с нищо не мога да се разделя :bgrin: Колкото повече го мисля толкова повече стигам до извода че всяко едно от тях ни е много скъпо и не може просто ей така да се разделиш с него :P

Очите.

Замислял съм се понякога сам да си ги отстраня ^^

И аз така май... Света няма да ми са "вижда" толкова крив... макар, че ще е доста скучен живота ми ако ги няма. Мислех и за допира ама ще е още по-съкс...

Абе квото и да земеш ще си е кофти

MIslil sam po vaprosa i Ako naistina trqbva da izbiram 6te izbera Slyha

Prosto prestavi si da ne vijda6 ili ne6to drygo a sluha Prost omislq 4e e nai lekiq variqnt,Ako izob6to se izbira De

Преди години се разминах на косъм от загубата на слух. Известно време нищо не можех да чувам и зная какво е. Ужасно е! Слава Богу, всичко се размина на пук на твърденията на лекарите...

Ако изобщо някога ми се наложи да избирам....Дано не се налага :bgrin: Но бих се простила с обонянието.

хмммм Ми може би с обонянието което и без тва ми е слабо развито... Но в никакъв случай зрението.

Темата е странна но интресна :)

като че ли обонянието е от най-малко значение

между другото за сетива като съвест и състрадание не бях чувал :)

Темата е леко инфантилна. Всеки разбира се понякога си е мислил подобни неща, основно във връзка с филми, които е гледал. Същия въпрос бих могъл да ви зада, но видоизменен: С кой пръст от ръката си бихте се разделили най-лесно?

То не пита, ако дойде време, стане, освен ако не работите за мафията, но там подобен въпрос би бил по-скоро риторичен и неотговорируем :wacko:

Това са едни въпроси, без 100%ов отговор. Като "Без п**ка или без ръце :huh: ".

Дано на никой не му се налага да избира, ама и според мен обонянието е най-лекото решение. То все едно си болен и ти е запушен носа, ама можеш да дишаш през него.

обонянието е най-лекото решение. То все едно си болен и ти е запушен носа, ама можеш да дишаш през него.

Обонянието включва и вкусовите усещания, не само миризмите

ба супер тъпо

се едно да пита6 ко е по добре да си сляп или глух или ням

си4ките тия неща не ги пожелавам на никого и няма смилъл да си товарим главите с простотии

имаше един филм на времето нз как се казва : ... : на един тип му казват да си избере от къде да му отрежат един килограм маса --- познаите кво избра !

ба супер тъпо

се едно да пита6 ко е по добре да си сляп или глух или ням

си4ките тия неща не ги пожелавам на никого и няма смилъл да си товарим главите с простотии

имаше един филм на времето нз как се казва : ... : на един тип му казват да си избере от къде да му отрежат  един килограм маса --- познаите кво избра !

kakvo???????

• 1 month later...

Мдам... И аз съм за обонянието. То като че ли ми върши най-малко работа :) Като се замисля, щом обонянието включва и вкусовите усещания, няма да ми е трудно да се разделя с него, не съм чревоугодник, ям от нужда, не за удоволствие. Има някои дето може най-малкото нещо да ядат ама си го поглъщат с кеф, всяка хапчица... :) Та..да не се отклонявам - ако няма изход и трябва да си избера някое - обонянието ще да е :D

ти луд ли си как да се разделя с обонянието :confused само като се сетя за момента в който съм болна и нищо не мога да помириша,да ям(щото нищо не усещам),да не говорим че и цигарата не мога да си усетя...........не !не си го давам!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...