genecatcher Posted April 9, 2005 Share Posted April 9, 2005 Днес се замислих колко са важни очите за един компютърен манияк. То човек като се позамисли всички сетива са ни ценни. Но ако трябва, все пак да избирате с кое от сетивата си да се разделите, кое ще е то? Аз бих се простил с усещането си за солено Очите и ушите са ми много ценни... Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted April 9, 2005 Share Posted April 9, 2005 Аз бих се простил със състраданието си и с желанието си да помагам на всички. Ако се водят сетива де .. ако не - не бих се простил с никое друго. Мои са си Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted April 9, 2005 Share Posted April 9, 2005 Аз бих се простил с усещането си за солено <{POST_SNAPBACK}> Искаш леко да минеш Всички сетива са ни дадени от природата и ни служат така че.. не вярвам някои да може да отговори на въпроса ти. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gats Posted April 9, 2005 Share Posted April 9, 2005 MIslil sam po vaprosa i Ako naistina trqbva da izbiram 6te izbera Slyha Prosto prestavi si da ne vijda6 ili ne6to drygo a sluha Prost omislq 4e e nai lekiq variqnt,Ako izob6to se izbira De Link to comment Share on other sites More sharing options...
vas90 Posted April 9, 2005 Share Posted April 9, 2005 MIslil sam po vaprosa i Ako naistina trqbva da izbiram 6te izbera SlyhaProsto prestavi si da ne vijda6 ili ne6to drygo a sluha Prost omislq 4e e nai lekiq variqnt,Ako izob6to se izbira De <{POST_SNAPBACK}> Амм то кат' се замислиш няма лек вариант Просто всички сетива са нужни ! ! ! Не знам аз изобщо не мога да помисля с кое бих се разделил ако тряа се избира ! Мноо гаден въпрос Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Kiara Posted April 9, 2005 Share Posted April 9, 2005 Наистина е много гаден въпрос С очи изобщо не мога да се разделя Със слуха също защото съм танцьорка и също много ми трябва С усещането на допир също защото тогава няма да мога да усещам човека до себе си С вкуса пък няма да мога чувствам целувките му Ами май така като се замисля....с нищо не мога да се разделя Колкото повече го мисля толкова повече стигам до извода че всяко едно от тях ни е много скъпо и не може просто ей така да се разделиш с него Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted April 9, 2005 Share Posted April 9, 2005 Очите. Замислял съм се понякога сам да си ги отстраня ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eclipse Posted April 9, 2005 Share Posted April 9, 2005 Очите.Замислял съм се понякога сам да си ги отстраня ^^ <{POST_SNAPBACK}> И аз така май... Света няма да ми са "вижда" толкова крив... макар, че ще е доста скучен живота ми ако ги няма. Мислех и за допира ама ще е още по-съкс... Абе квото и да земеш ще си е кофти Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boro Posted April 9, 2005 Share Posted April 9, 2005 Олигофренски въпрос! Link to comment Share on other sites More sharing options...
farrell Posted April 10, 2005 Share Posted April 10, 2005 ha mi to ako 6e e taka,daite da si teglim noja i stiga sme se mu4ili? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerry^^ Posted April 10, 2005 Share Posted April 10, 2005 Оле...с никое не мога...няма смисъл да се обосновавам Link to comment Share on other sites More sharing options...
juji Posted April 10, 2005 Share Posted April 10, 2005 MIslil sam po vaprosa i Ako naistina trqbva da izbiram 6te izbera SlyhaProsto prestavi si da ne vijda6 ili ne6to drygo a sluha Prost omislq 4e e nai lekiq variqnt,Ako izob6to se izbira De <{POST_SNAPBACK}> Преди години се разминах на косъм от загубата на слух. Известно време нищо не можех да чувам и зная какво е. Ужасно е! Слава Богу, всичко се размина на пук на твърденията на лекарите... Ако изобщо някога ми се наложи да избирам....Дано не се налага Но бих се простила с обонянието. Link to comment Share on other sites More sharing options...
doctora Posted April 10, 2005 Share Posted April 10, 2005 Mnogo stranna tema, no mai v slu4aia obonianieto e nai bespolezno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sempliok Posted April 10, 2005 Share Posted April 10, 2005 хмммм Ми може би с обонянието което и без тва ми е слабо развито... Но в никакъв случай зрението. Темата е странна но интресна Link to comment Share on other sites More sharing options...
LSS Posted April 10, 2005 Share Posted April 10, 2005 като че ли обонянието е от най-малко значение между другото за сетива като съвест и състрадание не бях чувал Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted April 10, 2005 Share Posted April 10, 2005 Темата е леко инфантилна. Всеки разбира се понякога си е мислил подобни неща, основно във връзка с филми, които е гледал. Същия въпрос бих могъл да ви зада, но видоизменен: С кой пръст от ръката си бихте се разделили най-лесно? То не пита, ако дойде време, стане, освен ако не работите за мафията, но там подобен въпрос би бил по-скоро риторичен и неотговорируем Link to comment Share on other sites More sharing options...
Дочо Posted April 10, 2005 Share Posted April 10, 2005 Това са едни въпроси, без 100%ов отговор. Като "Без п**ка или без ръце ". Дано на никой не му се налага да избира, ама и според мен обонянието е най-лекото решение. То все едно си болен и ти е запушен носа, ама можеш да дишаш през него. Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted April 10, 2005 Share Posted April 10, 2005 обонянието е най-лекото решение. То все едно си болен и ти е запушен носа, ама можеш да дишаш през него. <{POST_SNAPBACK}> Обонянието включва и вкусовите усещания, не само миризмите Link to comment Share on other sites More sharing options...
noxious Posted April 10, 2005 Share Posted April 10, 2005 ба супер тъпо се едно да пита6 ко е по добре да си сляп или глух или ням си4ките тия неща не ги пожелавам на никого и няма смилъл да си товарим главите с простотии имаше един филм на времето нз как се казва : ... : на един тип му казват да си избере от къде да му отрежат един килограм маса --- познаите кво избра ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
chefoto Posted April 10, 2005 Share Posted April 10, 2005 Ми ако трябва да се разделя с някое от сетивата то това е обонянието Link to comment Share on other sites More sharing options...
t_tunchev Posted April 10, 2005 Share Posted April 10, 2005 ба супер тъпо се едно да пита6 ко е по добре да си сляп или глух или ням си4ките тия неща не ги пожелавам на никого и няма смилъл да си товарим главите с простотии имаше един филм на времето нз как се казва : ... : на един тип му казват да си избере от къде да му отрежат един килограм маса --- познаите кво избра ! <{POST_SNAPBACK}> kakvo??????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
iv_laz Posted April 10, 2005 Share Posted April 10, 2005 Не бих се разделил с нито едно от сетивата си. Link to comment Share on other sites More sharing options...
juji Posted May 30, 2005 Share Posted May 30, 2005 А ако трябва да се избира между ерекция е зрение ... Вижте това Link to comment Share on other sites More sharing options...
SomeoneElse Posted May 30, 2005 Share Posted May 30, 2005 Мдам... И аз съм за обонянието. То като че ли ми върши най-малко работа Като се замисля, щом обонянието включва и вкусовите усещания, няма да ми е трудно да се разделя с него, не съм чревоугодник, ям от нужда, не за удоволствие. Има някои дето може най-малкото нещо да ядат ама си го поглъщат с кеф, всяка хапчица... Та..да не се отклонявам - ако няма изход и трябва да си избера някое - обонянието ще да е Link to comment Share on other sites More sharing options...
farrell Posted May 31, 2005 Share Posted May 31, 2005 ти луд ли си как да се разделя с обонянието само като се сетя за момента в който съм болна и нищо не мога да помириша,да ям(щото нищо не усещам),да не говорим че и цигарата не мога да си усетя...........не !не си го давам! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.