Jump to content
BulForum.com

Transformers Energon (2004)

Recommended Posts

"Transformers Energon (2004)" Заслужава ли си да се гледа или само ще се губи време за свалянето му? Нещо подобно на "Beast wars" ли е ? Ако някой го е гледал или знае нещо да сподели.

zatova ima komentari... a sashto i warez i IMDB rating... ne e nujno da puskash tema za da pitash dali si zaslujava... ako e samo tova mislq che te nasochih, a lichno spored men filma e gotin...

ako iskash temata da e gotina, ne pitaj neshto na koeto moje da se otgovori s prost otgovor... misli malko po-generalno- izmisli tema, vyrhu koqto moje da se govori i diskutira mnogo vreme...

tva e.. No offence, dude! :punk

Ако толкова много пречи темата,ще се намери кой да я затвори.Не е нужно темата да е готина и да се пише в нея дълго време,а който има интерес ще пише ако не => негова си работа.

Ако толкова много пречи темата,ще се намери кой да я затвори.Не е нужно темата да е готина и да се пише в нея дълго време,а който има интерес ще пише ако не => негова си работа.

Всички ли се молите за варн ве майна?Има тема за препоръки и въпроси към филмите.Не е нужно за всеки филм да се пускат нови теми!!!

НА кво прилича вече това ?!?!

Всички ли се молите за варн ве майна?Има тема за препоръки и въпроси към филмите.Не е нужно за всеки филм да се пускат нови теми!!!

НА кво прилича вече това ?!?!

podkrepqm te dmx... i az(vapreki che sam sravnitelno nov), sled kato poluchih warn, prochetoh ama mnogo hubavo pravilata i sq gledam da syvetvam horata, za da ne poluchat i te, ponqkoga kritikuvam i se qdosvam ma maj ne varshi rabota!!

Аз съм фен на Трансформерите (глейте ми ника, глейте ми аватара :P )

Този сериал не прави изключение - кефи много!!!

Анимацията е смесица от 3D-cell shading и аниме стил.

Историята е част от сагата за Transformers която вече се разказва повече от 20 години във филми, сериали, комикси и др. Beast Wars е също част от тази сага. Всичко е навързано в една голяма история.

Препоръчвам ви да гледате Transformers The Movie, има го тук, а в ДатаБГ го има и БГ Аудио.

Благодарен съм много че ъплоудвате тук ЕНЕРГОН и свалям всеки качен епизод. Надявам се да качите и останалите епизоди на АРМАДА.

Изобщо - ще се радвам много на каквото и да е Трансформерс-филмче, а ако някой качи стария сериал Transformers, началото на всичко, направо ще се разбия от кеф!!!

Това филмче има култов статус, подобно на Костенурките Нинджа примерно. И щом продължават да се правятг епизоди това говори за рейтинга му и интереса на публиката. Въпрос на вкус, не всеки го харесва, но определено почитателите на Трансформерите хич не са малко.

• 2 years later...

Малко отклонение от темата :)

Вярно ли е, че имало продължение на "Beast Wars".. ? От замундата намерих 2 торента с имена "Beast Machines" сезон 1 и 2 и пише, че това били следващите два сезона от "Beast Wars"... ? Пуснах ги да се свалят да видя за какво става въпрос. Aко някой знае нещо да сподели!

Beast Machines - Season 1 (Beast Wars - Season 4)

Beast Machines - Season 2 (Beast Wars - Season 5)

• 1 month later...

"Beast Machines" наистина се оказа продължение на "Beast Wars". Aко някой е запален може да си ги свали и да ги гледа. Аз вече ги изгледах и не съжалявам! :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...