Jump to content
BulForum.com

Продавам Linksys WRT54G v2.0 wireless router

Recommended Posts

един от най-популярните модели на пазара. купен нов в началото на 2005.

4 wired port-а

до 64 wireless клиента.

най-новият firmware- 3.03.6

Поддържа WEP и WPA кодиране, QoS, UPnP, VPN Pass-through и много други екстри :-)

Давам и линкове към firmware направен от други хора (не Linksys), които увеличават изходната мощност за по-добро покритие. С подходящ firmware (Linksys са го пуснали като open-source) може да се ползва за repeater.

Цена: 65$

Моля всички коментари/въпроси да са в темата, а не като ЛС, за да могат и другите да ги видят.

продавам го защото ще си купя онзи със SRX. гарания май има 1 година от датата на покупката, ама незнам дали ще важи след продажбата. Иначе тези неща са вечни - направени са да работят нон-стоп.

Имаш предвид че е купуван от чужбина? Ако е така имаш 85 лева от мен, след тест естествено. (Ако е от България и му важи гаранцията, може и повече да дам)

за да съм коректен ще кажа че трябва адаптерче 220 -> 100 волта или просто най-обикновен токоизправителче 12 волта 1 ампер. купен е преди... 4 месеца. всичко му е наред, само че няма смисъл да го връщам с мен.

booster имаш ЛС

не искам да те обиждам, но в ЕРА този рутер е 140 лева с ддс и 30 месеца гаранция! Така 4е помисли си за офертата ми

ми иди от там си го купи бе. цената е май по-висока при тяхот това което пишеш, а? примерно 170лв с ддс ($93 без ддс). а гаранцията и аз я давам - и как мислиш че се изпълнява гаранцията? ако се развали да не мислиш че връщат пари - звънни им и ги питай та друг път да знаеш.

така че ти помисли за моята оферта - получаваш го за по-малко от 60% от тяхната цена! или с други думи с 40% по-евтино защото е на 4 месеца, а производителя дава 5 години гаранция, което означава че най-вероятно машинката ще издържи поне 6 години - много повече от колкото ще я ползваш.

Това 93 долара е крайна цена с ддс можеш да идеш и да провериш! Аз вчера бях и цената беше 142 лева КРАЙНА! Това че на сайта им пише че цените са без ддс не е вярно(нищо не губиш да идеш на място и да провериш, ако пък те мързи може и да им се обадиш на тел. 032646090 и да питаш!

както казах ko_petrov сигурен съм че ще се радват да си им клиент. плащащ 40% повече (добре нека 142 лв да им е цената - нали така 100 лв + 40%) и си взимаш нов. само ги питай за гаранцията. че и на мен ми е интересно. ако им се обадиш за гаранцията ги питай и коя версия е хардуера - пише го до баркода. може да е 1.0 2.0 2.2 или 3.0. има съществена разлика btw.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...